plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
zaraz wracam idę nadrobić tą masę stron które wczoraj natrzepałyscie
kawy zrobione? smacznego zaraz sie wlącze do dyskusji
tymczasemmauysia, Ilona, Selena, Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kfjatu takich podstawowych USG zalicza się:
USG przed 10. tc żeby sprawdzić czy jest zarodek
USG genetyczne między 11. a 14. tc
USG połówkowe między 18. a 22 tc
USG wzrostowe ok 30. tc
Jeżeli lekarz ma w swoim gabinecie sprzęt to może robić chyba przy każdej wizycie.Ja nie mam takiego luksusu
to genetyczne USg to na zwykłym sprzęcie można zrobić czy to jakiś specjalistyczny sprzęt albo program?
bo też jak juz mi sie uda ofkorschciałabym tak szybko coś zobaczyć jak Rucia
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
JA cIEEE ale wielki pewnie wszyscy miejsca Ci ustępuja
p.s. ślicznyIlona, Ola_czeka, sylwia1985, Shagga_80, Fedra, aisa, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Dzień dobry
Kfiatuszku musze pomyśleć nad imieniem dla chłopca, ale to jak będzie juz coś konkretnie wiadomochociaż przyznam ze nad tym sie w ogóle nie zastanawiałem. Jest jeszcze czas
Schagga fajnie ze z okiem lepiej.
Rucia miłego sprzątania i pakowania.
Zbiku trzymam kciuki, mam nadzieje, ze po donosie Kfiatka jednak Ole nie skujesz w kajdanki, hehe. Powodzenia.
Witam wszystkieOla_czeka, Ola_czeka, Rucia, mauysia, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:JA cIEEE ale wielki pewnie wszyscy miejsca Ci ustępuja
p.s. śliczny
o tak pewnie
Już sie nie mogę doczekać września, początku roku szkolnego i te opadnięte szczęki na widok mojego brzuchaTo Pani jest w ciąży?
Effcia28, Fedra, Beata, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczyny.
ale cudny brzusiuniutez taki chce
Shagusia ja jak jade do mamy to nudy jak cholera i czasem sie poprztykam ale raczej z ojcem....
no chyba ze jade ze swoim to juz jest zupelnie inaczej- wiec bardzo rzadko bywam u rodzicow choc dzieli nas zaledwie 45 km . Za tydzien moj brat z Angli przylatuje wiec trzeba bedzie pojechac i sie z nim chociaz zobaczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:21
Ilona, mauysia, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, też tak macie jak ja teraz? Czyli wszelką robotę (czy to w pracy, czy w domu) chcecie zaczynać o pełnej godzinie (ewentualnie o pełnej półgodzinie)? Ja np. z premedytacją czekam teraz do 9:30 żeby zacząć robotę, choć nie wykluczam możliwości, że "przegapię" tę godzinę, i zacznę o 10:00.
Jak w "Dniu Świra" normalnie...Rucia, Effcia28, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dziewczyny, też tak macie jak ja teraz? Czyli wszelką robotę (czy to w pracy, czy w domu) chcecie zaczynać o pełnej godzinie (ewentualnie o pełnej półgodzinie)? Ja np. z premedytacją czekam teraz do 9:30 żeby zacząć robotę, choć nie wykluczam możliwości, że "przegapię" tę godzinę, i zacznę o 10:00.
Jak w "Dniu Świra" normalnie...
ja czekam do 10:00 żeby śniadanie się ułożyło i biore się za robotęmauysia, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość