X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Fedre i Kfiatuszka :)

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewczyny zarejestrowalam sie wczoraj do gina ale na nfz bo moja gin nic mi nie mowila o monitoringu podczas brania clo a czytalam na forach ze to najwazniejsze bo moga nie pekac pecherzyki i wtedy daje sie jakis zastrzyk na ich pekniecie. Mam na 11 lipca na godzine 11:30 bedzie to moj 12 dc. Nie znam tego lekarza ale leczenie juz mam ustalone ( przez pol roku brac clo) wiec chodzi mi tylko o to by zrobil mi usg i powiedzial co tam sie dzieje...mysle ze tak bedzie dobrze. Co o tym myslicie? pojsc?

no na pewno musisz sobie oprócz tego terminu jeszcze dwa ustalić bo na jednym usg to raczej lekarz nic nie stwierdzi :)

sylwia1985, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, obawiam się, że już się nie da odfarbować tych ciuchów... Musisz polubić czerwień i blady róż ;)
    Ale też bym się wkurzyła, gdybym miała taką kumulację :/

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia znowu przegapiłaś pełną godzinę :D

Gosiu pozdrawiam Cię :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 10:05

mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry laski :D

ja sie dzisiaj tylko witam i znikam może wpadnę później ale nie obiecuje :*

za Żbiczka kciuki trzymam :D

trzymcie się ciepło idę pomęczyć troche męża ma dzisiaj wolne to musze wykożystać siłę jego mięśni i zaciagnąć na zakupy ;)

Effcia28, mauysia, Kfjatus, Beata, Ilona, aisa, Blondi22, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja też uciekam :)

Fedruś miłego goszczenia się życzę :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mam sześć tysi. I nie musiałam błagać!

Effcia28, Selena, plemniczka, mauysia, Beata, Shagga_80, Ilona, Ilona, aisa, Blondi22, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Czuję już Twój oddech na moich plecach...

Ola_czeka, Selena, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko sliczne dzieciątko bardzo ładnie wyraźnie widać jak na moje oko 
    I najważniejsze że wszystko jest dobrze i prawidłowo

Ruciu fajnie że już wakacje macie kurde jak ja dotrwam do swoich

Koczku walczymy razem najwyżej jakas mała przerwa wakacyjna a nóż w trakcie się uda?

Kfjatku buziaki odemnie za wszytsko co piszesz jesteś elokwentna i bystra w każdym poście

Zbiku trzymam kciuki za rozmowę

Ruciu jakto nie masz pojęcia? A w zwykłym gabinecie miałas robione? Ehh no dobra nie dręczę CCCię heheh co do brzucha wiem coś o tym, ja jak pracowałam wtedy jeszcze w Wólce (wisz o czym mowa) sama prowadziłam boks z art.biurowymi i kierowniczka przywiozała mi towar i kazała go rozładowywac ja byłam w 26 t.c. powoli rozładowałam paletę długopisów itym podobnych a ona się przyglądała paląc fajkę, spłakałam się w domu i natychmiast poszłam po zaświadczenie do lekarza i jak wysłałam jej faksem to natychmiast przyjechała mnie obejrzeć (Z Częstochowy!!!) z niedowierzaniem że no jak to przecież widziała mnie 2 dni temu a ja taki numer że 26 tygodni ciąży? I wyobraź sobie z ejeszcze na mnie byli wscielki

Mayus każdy pretekst jest dobry aby ociągnać sie trochę od roboty, ja tez tak mam

Kfjatus, Selena, Ilona, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    zazdraszczam

Ola_czeka, Selena, Ilona lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewczyny zarejestrowalam sie wczoraj do gina ale na nfz bo moja gin nic mi nie mowila o monitoringu podczas brania clo a czytalam na forach ze to najwazniejsze bo moga nie pekac pecherzyki i wtedy daje sie jakis zastrzyk na ich pekniecie. Mam na 11 lipca na godzine 11:30 bedzie to moj 12 dc. Nie znam tego lekarza ale leczenie juz mam ustalone ( przez pol roku brac clo) wiec chodzi mi tylko o to by zrobil mi usg i powiedzial co tam sie dzieje...mysle ze tak bedzie dobrze. Co o tym myslicie? pojsc?
    ja uwazam że powinnaś isć zdecydowanie napewno nie zaszkodzi i lekarz sprawedzi jak po tym Ci rosną

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    zazdraszczam

to jesteśmy kwita za Twoje włosy. :P

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :) My własnie jemy śniadanko,więc musiałam zajrzeć jak sprawy się mają.

Sylwia, nie mam doświadczenia z clo ale skoro doświadczone Babki tak Ci mówią,to tak musi być i dobrze,że zapisałaś się na ten monitoring...na pewno nie zaszkodzi...a co do prania i prasowania to współczuję :( Niestety z własnego doświadczenia wiem,że z odbarwieniem czegoś zafarbowanego jest ciężko..chyba,że jakimś wybielaczem?

Ja zaraz wysyłam koleżance zamówienie do tamtej apteki i jestem podekscytowana,że kilka rzeczy z listy odhaczę :D

Aisa...czekam z niecierpliwością na Twój jutrzejszy pomiar.
    A co z Muską? Od poniedziałku nic nie zaznacza.

mauysia, Kfjatus, Beata, Ilona, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Kfjatku buziaki odemnie za wszytsko co piszesz jesteś elokwentna i bystra w każdym poście
    Dzięki za buuzi :* :)
    Ależ ja i elokwencja skądże znowu, to taka poza forumowa :D

Beata, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia spróbuj wrzucic je do vanisha ale do bialych rzeczy namocz poźniej wypierz je jeszcze raz z vanishem i powinno pomóc jak nie to z 2 3 razy i napewno zejdzie tylko jeżeli juz je wyprasowałas to nic nie pomoże
    sylwia1985 wrote:
    poza tym mialam wczoraj koszmarny dzien dziewczyny

- chcialam wyprasowac sobie nowa sukieneczke i nie zauwazylam ze ktos(tesciowa zapewne) przekrecila na full - ja w szybkosci przylozylam zelazko do sukienki i poszla z dymem...ale sie wkurzylam. Potem pralam ciuchy kolorowe ( zawsze piore biale osobno czarne osobno i kolorowe osobno) wykladam ciuchy a tu wszystkie jasniejsze zafarbowaly mi na czerwono.Zastanawialam sie od czego ale niedawno kupilam sobie jasno czerwone szorty ale nie myslalam ze cholery farbuja. Teraz bede miala na co dzien te ciuchole. Masakryczny dzien ale sie wkurzylam i ubolewam jeszcze dzisiaj. Macie pomysly czy mozna odbarwic te ciuchy czy juz nic nie zrobie? :(

aisa lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A co z Muską? Od poniedziałku nic nie zaznacza.

No mówię, przestraszyłam ją, że chciałam się wprosić na spotkanie i biedna boi się wejść...

A tak na serio, to może dostała @ i postanowiła wrzucić na całkowity luz...?
    A może się mylę, i jeszcze się oswaja z odnotowaną drugą krechą na teście :)

Shagga_80, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muuuuska wróóóóóóóóóóóóóóóć!

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościEfcciu cieszę się że już wszystko gitez 

Mayuś a dowiadywałas się ile się czeka z tym skierowaniem, bo moja znajoma teraz zapisywała się córkę i dopiero na luty koszmar jakiś, mam nadzieje ze Ty będziesz miała lepiej, albo najlepiej niech się obędzie bez zabiegu :*

Plemniczko naprawdę czyli to potwierdzone widziałam że dziewczyny pisały o Córci ale myślałam że to ich prorokowanie :p w takim razie oficjalne gratulejszyn córuni (mam nadziję że nic nie pokreciłam teraz)

Effciu no czytam cały czas a robota lezy, nie mogę się wlaczyc do bieżącego tematu poczekajcie na mnie chwilkę plissss

Sylwia ja niestety nie mam pomysłu na odbarwienie a sama jestem ciekawa bo tez czasem się cos takiego zdarzyło
    Selenko :* Fedruś:*

Mayuś a Ty znowu swoje? Założę się ze w dopasowanych leginsach (nie mówiąc już o bikini) wyglądałabyś jeszcze ładniej , fajnie wyeksponowany byłby brzuszek a nóżki wydawałyby się bardzo szczuplutkie 

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dzień Dobry laski :D

ja sie dzisiaj tylko witam i znikam może wpadnę później ale nie obiecuje :*

za Żbiczka kciuki trzymam :D

trzymcie się ciepło idę pomęczyć troche męża ma dzisiaj wolne to musze wykożystać siłę jego mięśni i zaciagnąć na zakupy ;)

łeh myslałam że inaczej go wykorzystasz hehe

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    to jesteśmy kwita za Twoje włosy. :P
    PHEEEE hiiii

ofkors tez zalajkowałam żeby nie było

Kfjatus lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3365 3366 3367 3368 3369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ