X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Emejzin! polubiłam post dwa razy! pierwszy raz w życiu! Cudowny, cudowny dzień!!
    A wcale nie pierwszy raz :) Polubiłaś dwa razy posta Fedry o tym, że na HSG przetkają Ci to i owo, co skończy się plusikiem na teście :)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Mayusia w Poznaniu w dniach 03/04.sierpień są bezpłatne badania genetyczne w CHR POŻNAN PLAZA
    Łeee, nawet bym poszła, ale będę wtedy spacerować po Górach Świętokrzyskich... Cholipka, a szkoda.

Ale dzięki za info, Effciu!

Effcia28, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zarejestrowalam sie wczoraj do gina ale na nfz bo moja gin nic mi nie mowila o monitoringu podczas brania clo a czytalam na forach ze to najwazniejsze bo moga nie pekac pecherzyki i wtedy daje sie jakis zastrzyk na ich pekniecie. Mam na 11 lipca na godzine 11:30 bedzie to moj 12 dc. Nie znam tego lekarza ale leczenie juz mam ustalone ( przez pol roku brac clo) wiec chodzi mi tylko o to by zrobil mi usg i powiedzial co tam sie dzieje...mysle ze tak bedzie dobrze. Co o tym myslicie? pojsc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:37

Shagga_80, Effcia28, Beata, aisa, aisa, Blondi22 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Effcia jak się czujesz?

Hej Sylwia.
    dobrze :) jak za dużo pochodzę to mnie boli brzuch tak ciągnie :)ale to chyba normalne :) a tak po za tym luzz plamień nie ma szyjka zamknięta więc gitezz :D

mauysia, sylwia1985, Kfjatus, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Idę nadrobić wczorajsze zaległości..

mauysia, Effcia28, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa oby tepka nie schodzila w dol tylko szla znowu w gore...

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, ja niestety w tej kwestii Ci nie pomogę, bo nie brałam nigdy tego specyfiku i nie wiem jak on się ma do monitoringu.

A my dziś z Leo idziemy na 16:15 do laryngologa, lekarz obejrzy jego "kalafiorowe" migdałki i osądzi, czy ma mieć ten zabieg usunięcia, czy nie. Skierowanie już niby mamy, ale chcieliśmy jeszcze skonsultować z innym lekarzem. Zobaczymy, co się okaże.

sylwia1985, Rucia, Kfjatus, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata, aisa, Blondi22, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja tez w tej kwesti za bardzo się nie znam ale skoro CLO jest na wzrost pęcherzyków to warto by było sprawdzić jak rosną i czy pękają :)

sylwia1985, Shagga_80, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO I PRZEGAPIŁAM 9:30!

Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny! Shaggi masz racje wy tez mnie opierniczacie zamoje schizy! ale kazdy by schizowal w takiej sytuacji... heh

Beatko mi jak widac tez lekarz dosyc szybko pokusil sie o stwierdzenie plci, ale to wlasnie na USG 3, lub 4 D probowal zobaczyc, wiec wydaje mi sie ze aby tak szybko plec moc zobaczyc musi to byc najlepszy sprzet z tą funkcją.

Sylwia jak najbardziej masz racje idz na USG i sprawdz jak tam twoj pecherzyk, czasami faktycznie trzeba podac zastrzyk na pekniecie, ale tak naprawde to raczej jeszcze nikt nie bedzie wiedzial czy Ci peknie i będa czekac, dopiero jak stwierdza ze nie pekl w tym czy jeszcze w nastepnym cyklu przepisza Ci tez zastrzyk. Bo tak w ciemno to zapewne nie dadzą... A jak juz bedzie przerosniety ponad te 20pare mm to juz nie bedzie sie oplacalo dawac zastrzyku bo nie bedzie ten pecherzyk wartosciowy poprostu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:39

sylwia1985, mauysia, Ilona, Fedra, Beata, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysiu to teraz do 10 czekamy haha

mauysia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu fajnie ze lepiej u Ciebie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:41

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja brałam Clo i w tym cyklu mi sie udało i byłam na monitoringu. Wydaje mi sie ze to konieczne. Wiem, ze podaje lekarz rownież zastrzyk z Pregnylu, zeby pecherzyk ten dominujący pękł. U mnie akurat nie podał bo ja z tego zakrecenia odrazu ucieklam do domu i o tym przypomniało mi sie na drugi dzień.

sylwia1985, Shagga_80, Beata, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś cieszę się że u Ciebie ok :)

plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu proszę o przekazanie pozdrowień dla Żbiczka i powiedz że kciuki trzymam :)
    Beatka witam Cię a Ty jeszcze czytasz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:48

Ola_czeka, Beata, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym mialam wczoraj koszmarny dzien dziewczyny

- chcialam wyprasowac sobie nowa sukieneczke i nie zauwazylam ze ktos(tesciowa zapewne) przekrecila na full - ja w szybkosci przylozylam zelazko do sukienki i poszla z dymem...ale sie wkurzylam. Potem pralam ciuchy kolorowe ( zawsze piore biale osobno czarne osobno i kolorowe osobno) wykladam ciuchy a tu wszystkie jasniejsze zafarbowaly mi na czerwono.Zastanawialam sie od czego ale niedawno kupilam sobie jasno czerwone szorty ale nie myslalam ze cholery farbuja. Teraz bede miala na co dzien te ciuchole. Masakryczny dzien ale sie wkurzylam i ubolewam jeszcze dzisiaj. Macie pomysly czy mozna odbarwic te ciuchy czy juz nic nie zrobie? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:52

Shagga_80 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) Ilonka jak miło Cie widzieć :) Żbiczku kciuki zacisnięte :) oby wszystko dobrze poszło :) jak to mówi mój kolega z pracy po 8 to juz weekend ;) no ale do 15 trzeba jeszcze poudawać że sie pracuje ;)

mauysia, Shagga_80, Beata, Ilona, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane poddaje się jestem już 2 godz. w pracy cały czas nadrabiam zamiast gadać sobie z Wami na bieząco :(

oto co nadrukowałam w notatniku do tej pory, a zostało jeszcze prawie 20 stron wymiękam przepraszam

Karoam dzięki za namiary, oblukałam hotel fajny, jeśli uda mi się przekonać męza to będę ciągnęła w Twoje regiony, (on twierdzi teraz że nie wytrzymamy w takim upale wiec sierpień to najgorszy okres)
    p.s. bardzo ładnie i zgrabnie wyglądasz

Aisko cieszę się że wyniki bardzo dobre, teraz czekamy na kolejne wyjaśnienie :*
    masz bliźniaczkę? (nie wiedziałam) super ja tez bym chciała, jesteście do siebie bardzo podobne?
    Co do progesteronu nie zapeszając sprowadzam na ziemię ja miałam 21 a ciązy nie było (kciuki oczywiście zaciśnięte)

Fedruś to robimy pospolite ruszenie z trzymaniem diety :P
    o już wiem skoro nie mogę zrobić sobie suwaka ciążowego to zrobię sobie dietkowy taki jak ma Muzi co Ty na to?

Jezu dziewczyny wstyd mi ale się zdrowo odżywiacie….a ja tylko czekolada chipsy, ciastka i fastfoody bleeeh czuje wstręt do siebie (i nie chodzi to o wagę bo ona powiedzmy jest ok)

Mayuś ŚLICZNIE WYGLADASZ CELOWO PISZE TO CAPSEM ŻEBY DOTARŁO :*

Plemniczko- no to się zaczynają objawy u Ciebie tradycyjne, zwyczajne wiec nie stresuj się kochana

Jeju a gdzie fotka Twojej fryzurki-dawaj no tu szybko

czytałam wszystko za koleją, jest tego cała masa, wiećej nie dam rady przeskakuje na dzisiejsze wpisy

mauysia, Fedra, Shagga_80, Ilona, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Olu proszę o przekazanie pozdrowień dla Żbiczka i powiedz że kciuki trzymam :)
    Beatka witam Cię a Ty jeszcze czytasz ?

Przekazane.

Effcia28 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Mayuś ŚLICZNIE WYGLADASZ CELOWO PISZE TO CAPSEM ŻEBY DOTARŁO :*

Beciu, specjalnie dałam zdjęcie w długich spodniach i rękawach, żeby zbierać takie komplementy ;) Zdjęciem w stroju kąpielowym Was nigdy nie uraczę :P
    A tak na serio, to dziękuję!

Shagga_80, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3364 3365 3366 3367 3368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ