plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:nie lubie Kasi Tusk
ale na szczęście istnieje instytucja gotowych spodów do ciasta wloże ją do tortownicy zrobie krem pooze truskawki i zaleje galaretką będzie prawie jak upieczoneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 15:19
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Mam swojego pinczerka
Pewnie jest wielkości nogi czekolady
spoko możesz zabrać go ze sobą, mój go pewnie obwacha i pójdzie spać bo On to taki właśnie jest mega spokojny cierpliwy i tylko by spał przez cały dzień ale za to bardzo sie cieszy jak Pan wraca z pracy bo wie ze pójdzie na 10 km bieganie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No nic chyba nie pozostaje mi nic innego jak iść do kuchni i zaczać sprzątać może się wyrobie w moim tępie do wieczora... o matko jeszcze wc i łazienka zostana do sprzątania ehh że też mi się zachciało gości jutro przyjmować...
inessa, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej. Wszystko jest super. Dziecko ma prawie 5 cm, przeziernosc karkowa w normie, kosc nosowa widoczna, raćzki, nozki z paluszkami tez, serduszko cale i zdrowe, ladnie bije, wszystkie wewnetrzne narzady ok. Jestem szczesliwa. Zdjecie wkleje pozniej, bo teraz musze zmykac.
Aha lekarz twierdzi ze na 70% dziewczynka.Spero, Fedra, Ola_czeka, Selena, Kfjatus, aga83, AGA 30, Effcia28, Ilona, Rucia, Blondi22, Kaja, Sandraa, mauysia, aisa, Shagga_80, gadgeta, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Hej. Wszystko jest super. Dziecko ma prawie 5 cm, przeziernosc karkowa w normie, kosc nosowa widoczna, raćzki, nozki z paluszkami tez, serduszko cale i zdrowe, ladnie bije, wszystkie wewnetrzne narzady ok. Jestem szczesliwa. Zdjecie wkleje pozniej, bo teraz musze zmykac.
Aha lekarz twierdzi ze na 70% dziewczynka.
no bardzo lubie takie wieści :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:Hej. Wszystko jest super. Dziecko ma prawie 5 cm, przeziernosc karkowa w normie, kosc nosowa widoczna, raćzki, nozki z paluszkami tez, serduszko cale i zdrowe, ladnie bije, wszystkie wewnetrzne narzady ok. Jestem szczesliwa. Zdjecie wkleje pozniej, bo teraz musze zmykac.
Aha lekarz twierdzi ze na 70% dziewczynka.
Nie no to jest po prostu magic jak super to jest obmyślone. 5 cm i już wszystkie narządy, kończyny, kości itd. Emejzin po prostu.mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Aha lekarz twierdzi ze na 70% dziewczynka.bardzo się cieszę
mnie genetyczne czeka 19 lipca
też mam nadzieje że i u mnie będzie ok
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
M pojechał dopiero dzisiaj rano ;( ale przez ten tydzień tyle sie działo u mnie. Byliśmy na weekend nad morzem, było super, a przez ostatnie dni nad jeziorem co dzień. U nas pogoda wymarzona, teraz tylko trochę padało ale juz po i świeci słoneczko. Wstępnie urlop miał trwać do końca lipca, ale tu jest tak fajnie, ze zastanawiam sie rownież nad sierpniem. Tyle u mnie
Czy któraś mogłaby po krotce zdać relacje co sie wydarzyło przez ten tydzień, ponadmauysia, Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel