plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Labladory w ogóle są rozkoszne
ja kocham jedynie czekoladowe Labradory inne mnie nie poruszają ale jak zobacze Czekoladkę to zawsze musze chociaż ją pogłaskaćRucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Ej Rucia a czemu w zasadzie ja tak zaciekle bronię tego Twojego kogla? Czy Ty mnie zahipnotyzowałaś? A może miałam dostać jakąś łapówkę, o której nie pamiętam?
no i stało sie przypomniało mi sie ze ja przecież już mogę sobie kogla strzelić więc idę sprzatać a nad koglem się jeszcze zastanowieRucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, uf jak gorąco dziś.
Widzę, że wina są w dobrym guścieja obok kadarki lubię też mołdawskie Kagor z wiśni i z nutą czekolady. Słodkie, ale polecam.
Plemniczka trzymam mocno kciuki. Na pewno będzie wszytko dobrze!.
Labladory są cudowne. W ogóle bardzo podobają mi się większe psy, ale jakoś się ich boję. Może dlatego że mamy w domu niezrównoważonego białego pudla...
Nie ukrywam jednak, że więcej miejsca w moim sercu zajmują władcy tego świataczyli koty
Blondi, ciasto biszkoptowe robisz czy kruche?mmm
Blondi22, Rucia, Fedra, gadgeta, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Cześć dziewczynki, uf jak gorąco dziś.
Widzę, że wina są w dobrym guścieja obok kadarki lubię też mołdawskie Kagor z wiśni i z nutą czekolady. Słodkie, ale polecam.
Plemniczka trzymam mocno kciuki. Na pewno będzie wszytko dobrze!.
Labladory są cudowne. W ogóle bardzo podobają mi się większe psy, ale jakoś się ich boję. Może dlatego że mamy w domu niezrównoważonego białego pudla...
Nie ukrywam jednak, że więcej miejsca w moim sercu zajmują władcy tego świataczyli koty
Blondi, ciasto biszkoptowe robisz czy kruche?mmm
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ej Rucia a czemu w zasadzie ja tak zaciekle bronię tego Twojego kogla? Czy Ty mnie zahipnotyzowałaś? A może miałam dostać jakąś łapówkę, o której nie pamiętam?
No właśnie nie wiem co ty tak się czepnęłaś tego koglaAaaa bo to miał być twój pierwszy deser jak będziesz w Polszy
Tak a propo zjadłaś ?
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:a ja biore sie za robienie ciasta z dzemem i kremem karpatkowym
Idź sobie z tym ciastemPowtarzam setny raz - NIE UMIEM ROBIĆ CIAST ! To jest psychiczne znęcanie się nad człowiekiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 14:45
-
nick nieaktualnySpero wrote:
Się uśmiałamNiezrównoważony pudel
Witam kolejną kociarę
Grono się powiększa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:No i jestem jeszcze na godzinkę
Troszkę doprowadziłam dom do stanu używalności, nakarmiłam psy, więc jeszcze troszkę przycupnę z Wami. Na dworze strasznie gorąco, marzy mi się teraz jeziorko, plaża i wygodny leżak
to może i do mnie wpadniesz mieszkanko ogarnąć bo po właczeniu kolejnego prania odechciało mi sie dalej sprzątać17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi