plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Małysz, a skąd ty wiesz, że lubisz reddsa ananasowego, skoro dopiero go wypuscili na rynek, a Ty jesteś w ciąży od wielu miesięcy?!?!?!?!
To co, można ten kogel mogel, czy nie?
Aaa dzięki, że ukrywasz wstydliwe fakty dotyczące mnie, ale to mnie zżera od środka... Tak, przyznaję się, łyknęłam sobie Reddsa ananasowego od Oli podczas naszego spotkania... Uff już mi lżej na duszy.Kfjatus, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aaa dzięki, że ukrywasz wstydliwe fakty dotyczące mnie, ale to mnie zżera od środka... Tak, przyznaję się, łyknęłam sobie Reddsa ananasowego od Oli podczas naszego spotkania... Uff już mi lżej na duszy.
Ja tylko przyganiałam garnkowi, bo surowe jajka Ruci to krytykujesz.Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
a tak dla poprawy nastroju takie oto znalazłam zdjęcie w necie może troche nie wyraźne ale raczej chodzi o to w jakiej pozie zostało wykonane no wymiękłam
http://polskastrefa.pl/zdjecia/309753-319652.htmlmauysia, Rucia, Spero, aisa, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Ja tylko przyganiałam garnkowi, bo surowe jajka Ruci to krytykujesz.
Nawet noszę się z zamiarem zrobienia domowych lodów ze śmietaną i jajkiem - dam potem znać czy pałeczki salmonelli mnie nie zaatakowały...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a tak dla poprawy nastroju takie oto znalazłam zdjęcie w necie może troche nie wyraźne ale raczej chodzi o to w jakiej pozie zostało wykonane no wymiękłam
http://polskastrefa.pl/zdjecia/309753-319652.html
Och Boziu jaki pieknyFedra lubi tę wiadomość
-
Napisałam notkę na bloga jak mnie nie było a w międzyczasie Żbikowa wyskoczyła ze swoim stanem licznikiem i teraz widzę już tylko jak ona pada z hukiem na tę posadzkę. O niczym innym nie mogę myśleć. Widzę to już nawet w wersji komiksowej, w wersji w zwolnionym tempie i w wersji komedii slapstickowej. Już nigdy nic nie napiszę.
Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Och Boziu jaki piekny
osttanio mój podobnie leżał na sofie oczywiście mój to już nie szczeniak ale jak śpi to ma taką szczeniakowatą mordkę ze chciało by się go zjeśćaisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:No Małysz nie wykręcaj się, bo pisałaś, że alko, surowego mięsa i surowych jajek nie jesz.
Ola_czeka wrote:Napisałam notkę na bloga jak mnie nie było a w międzyczasie Żbikowa wyskoczyła ze swoim stanem licznikiem i teraz widzę już tylko jak ona pada z hukiem na tę posadzkę. O niczym innym nie mogę myśleć. Widzę to już nawet w wersji komiksowej, w wersji w zwolnionym tempie i w wersji komedii slapstickowej. Już nigdy nic nie napiszę.
Ale że co? Proszę o objaśnienie. A jaki ma stan licznika?