plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:A tak z innej beczki umyłam wczoraj okna w salonie i wiecie co świat stał się piękniejszy
Mój brat ostatnio założył szkła, bo w okularach to jakoś tylko jak prowadzi samochód i się bardzo zdziwił, że takie wszystko wyraźne, nawet to, co dalejFedra, Rucia, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedruś, to będę czekać na Twoje info o tym immunologicznym badaniu.
Co do śluzu - rozmawiałam o tym z ginką, ona twierdzi, że bez sensu robić badania, lepiej od razu podejść do inseminacji, bo wtedy ta "przeszkoda" wrogiego śluzu zostaje i tak pokonana. Rzecz w tym, że my się na to nie piszemy, więc jeszcze nie wiem jak to będzie.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Fedruś, to będę czekać na Twoje info o tym immunologicznym badaniu.
Co do śluzu - rozmawiałam o tym z ginką, ona twierdzi, że bez sensu robić badania, lepiej od razu podejść do inseminacji, bo wtedy ta "przeszkoda" wrogiego śluzu zostaje i tak pokonana. Rzecz w tym, że my się na to nie piszemy, więc jeszcze nie wiem jak to będzie.
wiesz co dziwna ta Twoja ginka zamiast wyeliminować wszystkie przypuszczalne problemy to Ona Wam inseminację proponuje?
zważywszy ze nie wiadomo czy to jest problem z wrogim śluzem to po co wydawać kasę na insem?
ja tam czekam z niecierpliwością na Twoje HSG a potem na info o szoku z tytułu pozytywnego testu ciążowegomauysia, Ola_czeka, Ola_czeka, Kfjatus, Selena, Rucia, Effcia28, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Mój brat ostatnio założył szkła, bo w okularach to jakoś tylko jak prowadzi samochód i się bardzo zdziwił, że takie wszystko wyraźne, nawet to, co dalej
Więc sporo czasu zajęło mi przestawienie się na kingsajz
Fedra, Kfjatus, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Kurcze same błędy popełniłam
Kupiłam w Biedronce, czerwoną i z korkiem!
I po ciąży, oj ja głuuuupia!
ha ha ha ale się uśmiałam
Kfjatus nie ma pewności czy to błąd bo moze z tą Kadarką jest tak że w przypadku Ruci ta butelke którą Ona kupiła dotykała wcześniej jakaś ciężarna i może Twoją też dotykała jakaś cieżarna wiec nic straconego
of kors cieżarne nie kupowały ich dla siebie tylko dla swoich mężówRucia, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
co do kadarki to ja tez uwielbiam czerwoną uważam że jets to jedno z lepszych win. kiedys przez tą fasynacje kadarką postanowiłam spróbować różowej bo stwierdziłam ze jak czerwona taka dobra to rózowa jeszcze lepsza powinna byc gdy otworzyłam butelke to odrazu sam zapach mnie odrzucił po spróbowaniu stwierdziła że smak i zapach to najtanszego wina drobnych pijaczków. dom to z tydzień czasu musiałam wietrzyc
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPamiętam swój pierwszy dzień z soczewkami. Poszłam przed pracą do optyka, kupiłam sobie soczewki, Pani pokazało mi jak je założyć, więc zrobiłam to natychmiast, podziękowałam i poszłam do pracy.
Nigdy nie zapomnę tego wrażenia! WOW ale wszystko dobrze widać, i ramka od okularów mi nie zawadza, o jacie i ach i och !Taka byłam podjarana.
Kadarka musi być podana Wam przez meża, wypita razem z Nim po czy musi Was zaatakować z nienacka pod kołdrąmauysia, Kfjatus, Fedra, Selena, Blondi22, Effcia28, aisa, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
A ja z win to najbardziej lubię Sangrię. Podejrzewam w ogóle, że w poprzednim wcieleniu byłam Hiszpanką... O pardon, Katalonką
Lubię jeszcze cydr i nalewki teściowej w ilościach mikro. A poza tym to nie cierpię alkoholi...
PS) No może trochę Redds ananasowy... ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 13:21
Rucia, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny