plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ohoho, ale wyrąbejszyn
Martwie się tylko, bo dużo ludzi narzeka na trzeszczenie kół, ale kurde przecież nie ma wózka idealnego tak? Zawsze znajdzie się jakieś ale. A gdybym miała wybierać z pośród wszystkich dostępnych, to chyba bym zwariowała.
Dla mnie priorytetm są duże koła.
Więc jeden problem z głowy -
Rucia wrote:Chodzą plotki dziewczyny że Ryan Gosling ma się zaręczyć z Evą Mendes
no i nie wytrzymałam i sobie sprawdziłam co to za aktor o którym się tak rozpisujecie i już wiem ze to nie mój typ zdecydowanie wolę tego Pana Channing Tatuma do tego bym dorzuciła Vin Diesela...
Effcia28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:no i nie wytrzymałam i sobie sprawdziłam co to za aktor o którym się tak rozpisujecie i już wiem ze to nie mój typ zdecydowanie wolę tego Pana Channing Tatum
a do tego bym dorzuciła Vin Diesela...
Vin DieselAsz Ty wiesz co dobre
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Uwaga, a teraz pojadę po całości. Oto zdjęcie mojego rodzeństwa
(usuwam za parę godzinek).
czy ja dobrze widze Ona jest opitolona na zapałkę ale czat ja też tak chce
czyli wychodzi na to ze masz też brata???mauysia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
czesc dziewczyny. Ruciu no no wozeczek super
mauysiu piekna z was rodzina!
Effciu nie martw sie, podobno na tym etapie takie brązowe plamienia bardzo czesto są, ja tez mialam kilka dni w tym czasie, pozniej spokoj i wrócily ok 7 tygodnia do terazmauysia, Effcia28, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:czy ja dobrze widze Ona jest opitolona na zapałkę ale czat ja też tak chce
czyli wychodzi na to ze masz też brata???Ona ma taką kształtną głowę, że ta zapałka świetnie jej pasowała. Ale rodzice oczywiście rozpaczali
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Witam wieczorową porą
oto moja obiecana fota, ze mną zakutaną w w miarę luźne ciuchy
Dziś już pewnie nie wejdę, bo usypiam dziś Dziuba, a wiadomo, że to zawsze się kończy moim zaśnięciem wraz z (albo i przed) nim
Do juterka zatem! -
Effcia28 wrote:część pewnie już nikogo nie ma:( byłam dziś u gina bo zauważyłam plamienia brązowe
dostałam duphaston 3x1 a potem 2x1.Jest pęcherzyk 10 minimetrowy ale na tą chwilę to wszystko co wiem ,mam leżeć ,leżeć i jeszcze raz leżeć
to tyle co wiem
o
i odpoczywaj kochana