plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio przypadkowo trafiłam na bloga Kasi Tusk i zobaczyłam tam przepis na - chyba łątwe - ciasto truskawkowe. Chyba je zrobię w sobotę i wezmę ze sobą do Wrocka (jako prezent dla siostry
)!
Nieźle wygląda, co?
http://www.makelifeeasier.pl/gotowanie/domowe-ciasto-truskawkowe -
mauysia wrote:Ostatnio przypadkowo trafiłam na bloga Kasi Tusk i zobaczyłam tam przepis na - chyba łątwe - ciasto truskawkowe. Chyba je zrobię w sobotę i wezmę ze sobą do Wrocka (jako prezent dla siostry
)!
Nieźle wygląda, co?
http://www.makelifeeasier.pl/gotowanie/domowe-ciasto-truskawkowe
Ej czemu nie wiedzaałam, że masz siostrę?Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ej czemu nie wiedzaałam, że masz siostrę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 13:56
aisa, Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Bo ja ją ukrywam przed światem przykutą do ściany we wrocławskiej zatęchłej piwnicy... Ale niedługo ma imieniny, więc upiekę jej ciacho...
A nie wiem, na privach temat nie wypłynął, ale parę razy wspominałam o niej na ogólnym
PRZEPRASZAM! Naprawiam błąd: siostra Anna, rocznik 1977, m-ce zamieszkania Wrocław, zawód architekt, ma 3,5-letnią córeczkę.
Kocha goslinga? -
mauysia wrote:Uwaga, a teraz pojadę po całości. Oto zdjęcie mojego rodzeństwa
http://img829.imageshack.us/img829/5640/cc6d.jpg (usuwam za parę godzinek).
To Twój brat? Wolny? Lubi brunetki o "skomplikowanej" sytuacji?Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Brat zajęty, żonaty od prawie 20 lat, ma 18-letniego syna i 16-letnią córkę.
Numer dowodu też podać?
Nie wiem o co Ci chodzi, kompletnie nie pisałam o sobie, weź przestań, pytałam, bo znałam kiedyś jednego wolnego co lubił i się chciałam upewnić, czy to nie on.mauysia, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:część pewnie już nikogo nie ma:( byłam dziś u gina bo zauważyłam plamienia brązowe
dostałam duphaston 3x1 a potem 2x1.Jest pęcherzyk 10 minimetrowy ale na tą chwilę to wszystko co wiem ,mam leżeć ,leżeć i jeszcze raz leżeć
to tyle co wiem
spokojnie Kochana ja na tym etapie nic nie widziałam dopiero po paru dniach pojawił się pęcherzyk 3 mm a u Ciebie jest już 10 mm, dobrze ze Ci dał dupka i prosze słuchac lekarza a jak nie jego to chociaż mnie posłuchaj odpoczywaj ilę się da prace domowe zniweluj do minimum czyli do ewentualnego przygotowania dla siebie posiłku, jeśli możesz wykożystaj rodzinę do pomocy... ja ze swojej strony dokładam modlitwę bo gdybym była bliżej to bym przychodziła Ci pomagać...Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Ola znów uciekła przed moim pytaniem... upierdliwa jestem?
ale przeciez ma nie być tematów tabu prawda?
mam pytac do skutku? a jak nie to powiedz mi odwal sie i po kłopocie :p
Kfjatuś podopieszczaj męza, i dobrze że napisalaś o tej luteinie, penie niezależnie od stanu może powodowac takie skutki
Ej czytam wstecz i nie wiem jeszcze o jakie pytanie chodzi, ale przed żadnym nie uciekałam, tak jak pisałam - weszłam wtedy na chwilę podzielić się z Wami nowością na froncie adopcyjnym. -
mauysia wrote:Święte słowa Kfjatus. A w ogóle to jakby ciężarna obawiała się jeść co drugiej rzeczy, to w jakim stresie przebiegłaby jej cała ciąża. A stres też jest szkodliwy
co do kawy to jest taka teoria ze nie można jej odstawić od razu bo organizm może zareagować buntem, jeśli ma się na nią ochotę to lepiej się napić ale z jednej łyżeczki i z mlekiem... polecam też kawę z cykorią ma mniejsza zawartość kawy w kawie
a i tak w pewnej chwili odrzuca od kawy więc uważam że organizm sam wie czego chce...
mój np chciał zestawa z Maca i go dostał bo po co się frustrować i złościć ze czegoś nie wolno...
wiadomo wszystko z głowąRucia, Selena, Kfjatus, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny