X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A to ja tak będę miała od niedzieli :D

A czy z racji tego, że Pola leżaka jeszcze nie potrzebuje, mogę jechać z Wami i zająć jej leżak ?

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie :(

o.O weź no jak mogłaś?

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Idź sobie z tym ciastem :( Powtarzam setny raz - NIE UMIEM ROBIĆ CIAST ! To jest psychiczne znęcanie się nad człowiekiem.

pocieszę Cię Kochana ja tez nie umiem robić ciast no chyba ze sernik na zimno ten mi nawet wychodzi :P
    ale chyba się przełamie i zrobie murzynka niestety z torebki bo musze przełamać fatum ze nawet ciasto z torebki wychodzi mi z zakalcem :(

Rucia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    pocieszę Cię Kochana ja tez nie umiem robić ciast no chyba ze sernik na zimno ten mi nawet wychodzi :P
    ale chyba się przełamie i zrobie murzynka niestety z torebki bo musze przełamać fatum ze nawet ciasto z torebki wychodzi mi z zakalcem :(

Ufff czyli nie tylko ja jestem taka dupa do pieczenia. Raz zrobiłam na święta napoleonkę. Sama ją musiałam zjeść :P

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra,a czy Ty uważasz, że jak już bym przejechała pół Polski do Ciebie to skończyłoby się na sprzątaniu czy na miłej kawce i pogaduchach/ewentualnie kadarce? :P

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ufff czyli nie tylko ja jestem taka dupa do pieczenia. Raz zrobiłam na święta napoleonkę. Sama ją musiałam zjeść :P

ale za to mój maz i nie tylko On twierdzi ze inne rzeczy gotuję bardzo dobrze :D
    więc niejest ze mną tak źle :)
    no ja pierwszy raz robiłam babke z torebki było to bardzo dawno temu i wyszedł mi zakalec od tamtej pory nie tykam się pieczenia ciast trauma pozostała...

Rucia, mauysia, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Spero, miło Cię poznać, nie miałyśmy jeszcze przyjemności :)

Miałam nawet zalajkować Twojego posta, ale okazało się, że jest w nim cos o kotach, więc poczekam na innego ;)

Cześć Olu :) no cóż od dziecka koty mi towarzyszyły i tak zostało, ale mam nadzieję, że mimo to się nie zrazisz do mnie :P

Blondi uwielbiam biszkoptowe. Ostatnio robiłam z bitą śmietaną truskawkami i galaretką. Też pycha!

Kafjatus, nie prowadzę, bo w sumie i tak u mnie to bez sensu, choć myślałam żeby właśnie w tym miesiącu spróbować, bo co mi szkodzi. @ jest, a na maluszka się nie nastawiam, póki mój nie będzie po operacji, to nie mamy prawie żadnych szans. Muszę tylko termometr zakupić i zacznę działać tak dla siebie :)

Rucia, a pudel nie dość, że niezrównoważony to jeszcze neurotyk. Ale już niestety głuchy i coraz starszy, więc tak czi inaczej szkoda zwierzaka. Ale ugryźć dalej potrafi. A koty kocham i jakoś bardziej im ufam. Ale pewnie to kwestia podejścia.

Fedra, Blondi22, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra,a czy Ty uważasz, że jak już bym przejechała pół Polski do Ciebie to skończyłoby się na sprzątaniu czy na miłej kawce i pogaduchach/ewentualnie kadarce? :P

Kochana obiad bym Ci ugotowała, deserek zrobiła z kawką a z racji ze nie piję Tobie postawiłabym Kadarkę a sobie zrobiłabym coś bezalkoholowego ale to wszystko dopiero jak posprzątasz mi dom :P

Kfjatus, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na wykres Plemniczki, a tam wiadomość pod nim od jednej z forumowiczek, że Kopciuszek jest w szpitalu, bo się przewróciła...ale z dzidzią wszystko ok, wiecie coś więcej?

Kopciuszku mam nadzieję, że wszystko dobrze :*

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no ja pierwszy raz robiłam babke z torebki było to bardzo dawno temu i wyszedł mi zakalec od tamtej pory nie tykam się pieczenia ciast trauma pozostała...

Fedra, może to wina blachy była, albo tej torebki :P ja torebkom nie ufam, a co do blachy to raz też mi chyba murzynek.. taki zakalec wyszedł że szok. Zmieniłam blachę na czarną(teflonową, żeby nie było, że jakaś rasistka jestem) i wszystko wychodzi :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, spróbuj zrobić to truskawkowe z bloga Kasi Tusk, wygląda na proste jak drut, dlatego ja się za nie wezmę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 15:03

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kochana obiad bym Ci ugotowała, deserek zrobiła z kawką a z racji ze nie piję Tobie postawiłabym Kadarkę a sobie zrobiłabym coś bezalkoholowego ale to wszystko dopiero jak posprzątasz mi dom :P

ehh...a ja naiwna blondynka wciąż wierzyłam w ludzką bezinteresowność, a tu wszystko człowieku dostaniesz, jeśli zasłużysz.... :P

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam nadzieję, że z Kopciuszek wszystko OK i że nic poważnego się nie stało :\

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Weszłam na wykres Plemniczki, a tam wiadomość pod nim od jednej z forumowiczek, że Kopciuszek jest w szpitalu, bo się przewróciła...ale z dzidzią wszystko ok, wiecie coś więcej?

Kopciuszku mam nadzieję, że wszystko dobrze :*

no teraz to mnie przeraziłaś to dlatego jej nie ma dzisiaj ma ktoś z nią jakiś kontakt??? matko martwie się :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja też mam nadzieję, że z Kopciuszek wszystko OK i że nic poważnego się nie stało :\

A ja idę na wykres plemniczki przeczytać tę wiadomość!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Fedra, może to wina blachy była, albo tej torebki :P ja torebkom nie ufam, a co do blachy to raz też mi chyba murzynek.. taki zakalec wyszedł że szok. Zmieniłam blachę na czarną(teflonową, żeby nie było, że jakaś rasistka jestem) i wszystko wychodzi :)

moja mama zawsze w tej blaszce robiła i jej wszystko zawsze wychodziło jak to stwierdził mój tata "nic się nie stało skupmy się na obiedzie" he he he w sumie to On mnie gotować uczył różnych dziwnych rzeczy ;)

Rucia, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyna pisze, że z synkiem Kopciuszka wszystko w porządku, a Kopciuszek też leży tylko na obserwacji, więc kamień spadł z serca :)

Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra, spróbuj zrobić to truskawkowe z bloga Kasi Tusk, wygląda na proste jak drut, dlatego ja się za nie wezmę :)

nie lubie Kasi Tusk :/

ale na szczęście istnieje instytucja gotowych spodów do ciasta wloże ją do tortownicy zrobie krem pooze truskawki i zaleje galaretką będzie prawie jak upieczone ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 15:16

Rucia, Spero, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem nic poza tą notką znalezioną przypadkiem u Plemniczki...
    kurcze może ktoś ma do niej nr tel i mógłby napisać...
    Faktycznie dziś jej nie było wcale na forum.
    Mam nadzieję, że zostawili ją w szpitalu dla zachowania wszelkich środków ostrożności i że jest wszystko dobrze.

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    ehh...a ja naiwna blondynka wciąż wierzyłam w ludzką bezinteresowność, a tu wszystko człowieku dostaniesz, jeśli zasłużysz.... :P

nie no Ty bezinteresownie przyjedziesz mi posprzątać a ja Ci bezinteresownie pozwole pobawić się z Czekoladą :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3358 3359 3360 3361 3362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ