SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A to ja tak będę miała od niedzieli :D

A czy z racji tego, że Pola leżaka jeszcze nie potrzebuje, mogę jechać z Wami i zająć jej leżak ?

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie :(

o.O weź no jak mogłaś?

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Idź sobie z tym ciastem :( Powtarzam setny raz - NIE UMIEM ROBIĆ CIAST ! To jest psychiczne znęcanie się nad człowiekiem.

pocieszę Cię Kochana ja tez nie umiem robić ciast no chyba ze sernik na zimno ten mi nawet wychodzi :P
    ale chyba się przełamie i zrobie murzynka niestety z torebki bo musze przełamać fatum ze nawet ciasto z torebki wychodzi mi z zakalcem :(

Rucia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    pocieszę Cię Kochana ja tez nie umiem robić ciast no chyba ze sernik na zimno ten mi nawet wychodzi :P
    ale chyba się przełamie i zrobie murzynka niestety z torebki bo musze przełamać fatum ze nawet ciasto z torebki wychodzi mi z zakalcem :(

Ufff czyli nie tylko ja jestem taka dupa do pieczenia. Raz zrobiłam na święta napoleonkę. Sama ją musiałam zjeść :P

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra,a czy Ty uważasz, że jak już bym przejechała pół Polski do Ciebie to skończyłoby się na sprzątaniu czy na miłej kawce i pogaduchach/ewentualnie kadarce? :P

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ufff czyli nie tylko ja jestem taka dupa do pieczenia. Raz zrobiłam na święta napoleonkę. Sama ją musiałam zjeść :P

ale za to mój maz i nie tylko On twierdzi ze inne rzeczy gotuję bardzo dobrze :D
    więc niejest ze mną tak źle :)
    no ja pierwszy raz robiłam babke z torebki było to bardzo dawno temu i wyszedł mi zakalec od tamtej pory nie tykam się pieczenia ciast trauma pozostała...

Rucia, mauysia, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Spero, miło Cię poznać, nie miałyśmy jeszcze przyjemności :)

Miałam nawet zalajkować Twojego posta, ale okazało się, że jest w nim cos o kotach, więc poczekam na innego ;)

Cześć Olu :) no cóż od dziecka koty mi towarzyszyły i tak zostało, ale mam nadzieję, że mimo to się nie zrazisz do mnie :P

Blondi uwielbiam biszkoptowe. Ostatnio robiłam z bitą śmietaną truskawkami i galaretką. Też pycha!

Kafjatus, nie prowadzę, bo w sumie i tak u mnie to bez sensu, choć myślałam żeby właśnie w tym miesiącu spróbować, bo co mi szkodzi. @ jest, a na maluszka się nie nastawiam, póki mój nie będzie po operacji, to nie mamy prawie żadnych szans. Muszę tylko termometr zakupić i zacznę działać tak dla siebie :)

Rucia, a pudel nie dość, że niezrównoważony to jeszcze neurotyk. Ale już niestety głuchy i coraz starszy, więc tak czi inaczej szkoda zwierzaka. Ale ugryźć dalej potrafi. A koty kocham i jakoś bardziej im ufam. Ale pewnie to kwestia podejścia.

Fedra, Blondi22, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Fedra,a czy Ty uważasz, że jak już bym przejechała pół Polski do Ciebie to skończyłoby się na sprzątaniu czy na miłej kawce i pogaduchach/ewentualnie kadarce? :P

Kochana obiad bym Ci ugotowała, deserek zrobiła z kawką a z racji ze nie piję Tobie postawiłabym Kadarkę a sobie zrobiłabym coś bezalkoholowego ale to wszystko dopiero jak posprzątasz mi dom :P

Kfjatus, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na wykres Plemniczki, a tam wiadomość pod nim od jednej z forumowiczek, że Kopciuszek jest w szpitalu, bo się przewróciła...ale z dzidzią wszystko ok, wiecie coś więcej?

Kopciuszku mam nadzieję, że wszystko dobrze :*

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    no ja pierwszy raz robiłam babke z torebki było to bardzo dawno temu i wyszedł mi zakalec od tamtej pory nie tykam się pieczenia ciast trauma pozostała...

Fedra, może to wina blachy była, albo tej torebki :P ja torebkom nie ufam, a co do blachy to raz też mi chyba murzynek.. taki zakalec wyszedł że szok. Zmieniłam blachę na czarną(teflonową, żeby nie było, że jakaś rasistka jestem) i wszystko wychodzi :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, spróbuj zrobić to truskawkowe z bloga Kasi Tusk, wygląda na proste jak drut, dlatego ja się za nie wezmę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 15:03

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kochana obiad bym Ci ugotowała, deserek zrobiła z kawką a z racji ze nie piję Tobie postawiłabym Kadarkę a sobie zrobiłabym coś bezalkoholowego ale to wszystko dopiero jak posprzątasz mi dom :P

ehh...a ja naiwna blondynka wciąż wierzyłam w ludzką bezinteresowność, a tu wszystko człowieku dostaniesz, jeśli zasłużysz.... :P

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam nadzieję, że z Kopciuszek wszystko OK i że nic poważnego się nie stało :\

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Weszłam na wykres Plemniczki, a tam wiadomość pod nim od jednej z forumowiczek, że Kopciuszek jest w szpitalu, bo się przewróciła...ale z dzidzią wszystko ok, wiecie coś więcej?

Kopciuszku mam nadzieję, że wszystko dobrze :*

no teraz to mnie przeraziłaś to dlatego jej nie ma dzisiaj ma ktoś z nią jakiś kontakt??? matko martwie się :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja też mam nadzieję, że z Kopciuszek wszystko OK i że nic poważnego się nie stało :\

A ja idę na wykres plemniczki przeczytać tę wiadomość!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Fedra, może to wina blachy była, albo tej torebki :P ja torebkom nie ufam, a co do blachy to raz też mi chyba murzynek.. taki zakalec wyszedł że szok. Zmieniłam blachę na czarną(teflonową, żeby nie było, że jakaś rasistka jestem) i wszystko wychodzi :)

moja mama zawsze w tej blaszce robiła i jej wszystko zawsze wychodziło jak to stwierdził mój tata "nic się nie stało skupmy się na obiedzie" he he he w sumie to On mnie gotować uczył różnych dziwnych rzeczy ;)

Rucia, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyna pisze, że z synkiem Kopciuszka wszystko w porządku, a Kopciuszek też leży tylko na obserwacji, więc kamień spadł z serca :)

Fedra, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra, spróbuj zrobić to truskawkowe z bloga Kasi Tusk, wygląda na proste jak drut, dlatego ja się za nie wezmę :)

nie lubie Kasi Tusk :/

ale na szczęście istnieje instytucja gotowych spodów do ciasta wloże ją do tortownicy zrobie krem pooze truskawki i zaleje galaretką będzie prawie jak upieczone ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 15:16

Rucia, Spero, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem nic poza tą notką znalezioną przypadkiem u Plemniczki...
    kurcze może ktoś ma do niej nr tel i mógłby napisać...
    Faktycznie dziś jej nie było wcale na forum.
    Mam nadzieję, że zostawili ją w szpitalu dla zachowania wszelkich środków ostrożności i że jest wszystko dobrze.

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    ehh...a ja naiwna blondynka wciąż wierzyłam w ludzką bezinteresowność, a tu wszystko człowieku dostaniesz, jeśli zasłużysz.... :P

nie no Ty bezinteresownie przyjedziesz mi posprzątać a ja Ci bezinteresownie pozwole pobawić się z Czekoladą :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3358 3359 3360 3361 3362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ