plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
didi wrote:witam dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was brala antykoncepcje? bo ja dzis dostalam od lekarza przez 3 miesiace mam brac na uregulowanie okresu i powiedzial mi ze po odstawieniu szybciej sie zachodzi w ciaze? jak to jest? pomozcie nie wiem czy wogle mam to zaczynac braac?
A w jakim celu poszłaś do lekarza, jeśli nie po to, by stosować się do jego zaleceń?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 15:57
Fedra, Kfjatus, Shagga_80, Gunia, Ilona lubią tę wiadomość
-
no tak ale powiedzcie czy to mi pomoze w jakis sposob? jak staram sie juz tyle i nie raz mam fakt nieregularne okresy ale jak zazyje te tabletki to znow te kilka miesiecy nic z tego nie bedzie zebym mogla zajsc w ciaze ? mial ktos wogle taki przypadek?
-
didi wrote:witam dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was brala antykoncepcje? bo ja dzis dostalam od lekarza przez 3 miesiace mam brac na uregulowanie okresu i powiedzial mi ze po odstawieniu szybciej sie zachodzi w ciaze? jak to jest? pomozcie nie wiem czy wogle mam to zaczynac braac?
jeśli lekarz przepisał Ci na uregulowanie cykli widocznie tak trzeba zrobić... znam kilka Dziewczyn którym tabsy pomogły i faktycznie po odstawieniu szybciej zachodziły ale One nie miały innych problemów znaczy z hormonami wszystko było w pożądku tylko cykle miały porozpierniczane i nigdy nie wiadomo było kiedy co i jak...
więc jeśli lekarz zapisał to trzeba brać i juz...Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
didi wrote:no tak ale powiedzcie czy to mi pomoze w jakis sposob? jak staram sie juz tyle i nie raz mam fakt nieregularne okresy ale jak zazyje te tabletki to znow te kilka miesiecy nic z tego nie bedzie zebym mogla zajsc w ciaze ? mial ktos wogle taki przypadek?
a czy lekarz wykluczył inne rzeczy:
- znaczy miałaś określone parametry hormonalne
- miałaś monitoring cyklu
- miałaś robiony posiew z pochwy
???
czy po prostu stwierdził ze masz nieregularne i Ci zapisał anty?
no i co to znaczy nieregularne poproszę o ilość dni z ostatnich 6 cykli...Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
a ja sobie mogę pisac jak do ściany...
po cholere ludzie zawracają mi gitarę swoimi pytaniami jeśli później nie odpisują na to co do nich pisze matko boska czy czuć ze jestem poirytowana? tak to dobrze bo własnie tak jest jestem poirytowana...polarmiś, Shagga_80, Gunia, Effcia28, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
przyszłam sprawdzić coście tutaj napisały !!!!!!! i chyba wam to słoneczko nie wystraszyło i tyle do czytania miałam ,że hoho i dobrze bynajmniej tyłków nie spaliłyście
i tera uciekam się szykować do Gina wdepnę jak bedę po wizycie !!!
Gunia, aisa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż jestem laski!!!
Na 80 % owulki w tym cyklu nie było i nie będzie pęcharzyk największy 14mm !!!!Ale jest jeden pęcherzyk taki poszarpany więc na 20% owulka z niego mogła już być ale watpliwa sprawa!!Możliwe że przez te wyniki poza normą!!
Ponieważ idę do endo leków mi nie przepisał żeby nie mieszać mi bo endo i na TSH i na PRL przepisze bo to powiązane ze sobą!!!
Poza tym maciczka pikna !!!! I za miesiąc mam sobie przyjść na monitoring sprawdzić czy coś rośnie czy nie rośnie!!!To na tyle co się dowiedziałam!!!
Shagga_80, Gunia, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydidi wrote:witam dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was brala antykoncepcje? bo ja dzis dostalam od lekarza przez 3 miesiace mam brac na uregulowanie okresu i powiedzial mi ze po odstawieniu szybciej sie zachodzi w ciaze? jak to jest? pomozcie nie wiem czy wogle mam to zaczynac braac?
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Dobra, jestem mniej więcej na bieżąco
Aisko - trzymam kciuki za Ciebie w nowym cyklu :*
Ola - Ty naprawdę pracujesz na placu budowy!!!
Kopciuszku - dobrze, że już wyszłaś ze szpitala. Wiedziałyśmy o Twoim wypadku i z niecierpliwością czekałyśmy na wieści od Ciebie. Pozdro dla Ciebie i mikro-Tymoteuszka
Mauysiu- czytajac tego posta, gdy dochodziłam do końca i czytałam o mikro- Tymoteuszkuto mały mnie kopnął
. Chyba dobry znak???
No i chyba dzien dobry wypada powiedziec
Dziś byłam na pobraniu krwi na tsh-bo jutro wizyta u endokrynologa. No i kilka spraw do załatwienia i kupiłam sobie czarne spodnie 5/8 i torebkę
Wróciłam po 12-tej, śniadanie, potem pranie, mycie butów jak po każdej niedzielii teraz siadłam do kompa. Mały śpi, a ja jeszcze bez obiadu-bo zamiast rosołku to ja zjadłam bułkę z serem i wpylam czereśnie i maliny-na zmianę
. Teraz spadam bo m. wrócił
. Buziolki dla Was dziewusie
Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
dziewczynki POMOCY!!!!
Dziś wyciagnęłam białe -piękne rybaczki ciążowe-które mam z 1 ciąży. I na nich były żółte plamki. Wzięłam nalałam na plamy Vanish oxi action i leżały tak z 15 minut. Przyszłam do łazienki a plamki jeszcze były wiec nalałam wiecej odplamiacza i poszłam na podwórko bo mały siedział w baseniku. No i zapomniałam o rybaczkach,potem weszłam do domu i usiadłam na ovu napisać co u mnie i na FB. I jak poszłam do łazienki to na spodniach była jedna wielka zółta plama. Powiedzcie czy da się coś z tym jeszcze zrobić czy muszę wyrzucić spodnie albo pociąć na szmatki do mycia okien???Jakiś koszmarStraciłam nadzieję...Macie jakieś porady???
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki.
Kurczę, chyba z tego stresu, smutku i w ogóle się rozchorowałam. Mówić nie mogę, temp. podwyższona, w nosie też mnie kręci cały czas. Masakra jakaś.
Kopciuszku, a prałaś już z Vanishem? Mój znajomy kiedyś z różowej koszuli zrobił białą bez żadnych plam, jak ją wyprał z odplamiaczem. Tylko odplamiacza bym do pralki dodała, nie do szufladki. Spróbować warto
A i bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku
Agusia, mówiłam, że będzie dobrze. Z facetami tak już jestAGA 30, Fedra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewoje, Kfjatus słusznie mnie opieprzyła... Przez tę awarię w pracy nie zdążyłam się z Wami pożegnać! Mam nadzieję że jutro będzie już spokojniej. Jutro odniose się do Waszych dzisiejszych wypowiedzi. Kolorowych snów
Effcia28, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Szukać klataka po klatce!!!!
A transparent z pozdrowieniami dla OVUFOWYCH lasek był!!!
Kurna o transparencie zapomniałam. Następnym razem sie lepiej przygotujeAGA 30, Effcia28, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Już go widzę... "Uściski dla <Plemniczki, Staraczki i Tyśki>!"
Dobry wieczór i chyba dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 21:36
AGA 30, Ilona, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Fedra wrote:ja oglądałam a że tam co chwila ktoś macha to ciezko powiedzieć czy Cię z tłumu wychaczyłam więc mam pytanie:
GDZIE MIAŁAŚ OVU TRANSPARENT???
i strasznie zazdroszcze pobytu nad wodą i w ogóle ehhh
Jak juz pisałam obiecuje poprawęMoje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny