X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś co tam u Ciebie?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • gonia30 Znajoma

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydaje,poczekam jednak do @ i wtedy się okaże,ale coś czuję że znowu lipa będzie,chociaż czuję że mam podwyższoną temp.i ten brzuch taki wzdęty cały czas, do tego przez parę, dni bolały mnie sutki,dotknąć nie mogłam,a teraz jest ok,od czasu do czasu tak mnie jakby narywały te piersi i jakby jakieś cieplejsze,ale to może moje urojenia.Co myślicie?
    Nie chciałabym Wam przeszkadzać w waszych wątkach,przepraszam,ale chciałaby się jakoś wesprzeć w tym wszystkim,bo nawet na męża nie mogę liczyć.

gonia30
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia a napisz mi jaką miałaś prolaktynę?

• gonia30 Znajoma

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc tak:Prolaktyna na czczo 43,35 a po godzinie po tabletce 242,6.Moja Pani doktor powiedziała że to bardzo dużo.

gonia30
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia30 wrote:
    Nie chciałabym Wam przeszkadzać w waszych wątkach,przepraszam,ale chciałaby się jakoś wesprzeć w tym wszystkim,bo nawet na męża nie mogę liczyć.
    Gonia zacznij częściej zaglądać, rozmawiać z nami, poznawać wszystkie razem, a trochę każdą z osobna, a my Ciebie, wsparcia i porad- można otrzymać całe mnóstwo, ale też zwykłej rozmowy, o "czymś" lub właściwe "niczym"- takie zwykłe babskie pogaduchy. Wiele spraw sama wywnioskujesz czytając nasze wpisy, analizując wykresy niektórych dziewczyn, bo czasem przypadki są podobne, a czasem zupełnie różne- ale każdy istotny i ważny dl nas :)
    Jeśli masz chęć zapraszamy do nas, a po jakimś czasie sama będziesz udzielać porad i zachęcać do rozmowy. :)

Effcia28, Fedra, gonia30, Gunia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Fedruś co tam u Ciebie?

a fatalnie właśnie przyszłam z wypisem ze szpitala wizyty w szpitalu mnie dołują...
    nadal mam plamienia z lekkimi krwawieniami i oczywiście niczego się w szpitalu nie dowiedziałam bo laska która mi wydawała wypis gadała przez telefon a wypisem prawie we mnie rzuciła...
    do tego mam strasznie niskie ciśnienie i stan podgorączkowy rano mam wizytę u gina o 9.00 to moze się czegoś dowiem...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredzia to że my chcemy być razem to chyba o tym wiemy tylko że ten mój Waflowy Wafel sobie czasem w kulki leci na maksa!!!
    A relację są jak wszędzie raz dobre jaz gorsze!!!!No my mamy chwilowo gorszy okres !!! Ale myślę że bedzie dobrze!!!!
    No chyba że sie rozejdziemy w co wątpię!!!
    Jak to mówią trzeba się dotrzeć a że Wafel ma ciężki charakterek to wiecie bo nie raz pisałam!!!
    Czasem myślę że ja za dużo bym chciała niż on jest w stanie mi dać(chodzi o uczucia) No jest zimnym draniem ale mam nadzieję że popracuję nad tym!!!
    A maleństwa nie chcę traktować jak lekarstwo a poprawę relacji w związku!!
    Zobaczymy jak się potoczy dalej te nasze życie!!!:-)

Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• gonia30 Znajoma

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie,postaram się coś z tym zrobić. A powiecie mi coś może o tych moich "niby objawach"????

gonia30
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia to co opisujesz może ale nie musi świadczyć o ciąży...
    a dlaczego to proste ja przez te lata co cykl miałam właśnie takie objawy i co i nic a w cyklu w którym zaszłam w sumie objawów nie miałam zadnych...

jak to już Dziewczyny kiedyś napisałay jeśli masz objawy nie jesteś w ciaży ale kiedy ich nie bedzie mozesz spodziewać się dwóch kresek na teście...
    obecnie widze że dość mocno działa u Ciebie podświadomość bo bardzo byś chciała i stad te objawy...

sorki ze nie napisałam czegoś pokrzepiajacego ale życie mnie nauczyło ze nie ma co się nakręcać bo potem przyjście @ bardziej boli...

Effcia28, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a fatalnie właśnie przyszłam z wypisem ze szpitala wizyty w szpitalu mnie dołują...
    nadal mam plamienia z lekkimi krwawieniami i oczywiście niczego się w szpitalu nie dowiedziałam bo laska która mi wydawała wypis gadała przez telefon a wypisem prawie we mnie rzuciła...
    do tego mam strasznie niskie ciśnienie i stan podgorączkowy rano mam wizytę u gina o 9.00 to moze się czegoś dowiem...
    no to nie fajnie :( a może potrzebujesz witaminy C tak jak Dodi też długo plamiła/krwawiła i lekarz jej zapisał

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Fredziu mam nadzieję ze to chwilowe problemy gorączką i ciśnieniem!!!Organizm w końcu dojdzie do siebie!!!

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fredzia to że my chcemy być razem to chyba o tym wiemy tylko że ten mój Waflowy Wafel sobie czasem w kulki leci na maksa!!!
    A relację są jak wszędzie raz dobre jaz gorsze!!!!No my mamy chwilowo gorszy okres !!! Ale myślę że bedzie dobrze!!!!
    No chyba że sie rozejdziemy w co wątpię!!!
    Jak to mówią trzeba się dotrzeć a że Wafel ma ciężki charakterek to wiecie bo nie raz pisałam!!!
    Czasem myślę że ja za dużo bym chciała niż on jest w stanie mi dać(chodzi o uczucia) No jest zimnym draniem ale mam nadzieję że popracuję nad tym!!!
    A maleństwa nie chcę traktować jak lekarstwo a poprawę relacji w związku!!
    Zobaczymy jak się potoczy dalej te nasze życie!!!:-)

Aga napisałam Ci tylko to co wywnioskowałam z Twojego postu...
    ja z moim też długo nie mogłam dojść do porozumienia ale nie ocierało sie to o oddawanie pierścionka czy pakowanie czy myślenie o rozstaniu...
    życzę Ci jak najlepiej ale najpierw musicie się dogadać bo takie hustawki to nie dobra rzecz...
    ale co ważne ze się zreflektował ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    no to nie fajnie :( a może potrzebujesz witaminy C tak jak Dodi też długo plamiła/krwawiła i lekarz jej zapisał

wiesz sama nie wiem...
    biorę nadal witaminy femibion 1 i czasami zrobie sobie witaminę C...
    no nic zrobie sobie wit C i dzisiaj a jutro zobacze co na to lekarz powie...
    ehhh kiedy to się skończy :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia30 wrote:
    Dzięki wielkie,postaram się coś z tym zrobić. A powiecie mi coś może o tych moich "niby objawach"????
    czekaj cierpliwie i obserwuj się takie objawy jak np mdłości mogą być również w drugiej fazie cyklu także jest za wcześnie żeby coś u Ciebie stwierdzić

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fredziu mam nadzieję ze to chwilowe problemy gorączką i ciśnieniem!!!Organizm w końcu dojdzie do siebie!!!

Aga powiem tak lekarz powiedział że powinno wszytko ustać do 6 dni dzisiaj jest 10 a ja mam wrażenie że się wykańczam i fizycznie i psychicznie...
    bo jak nawet sobie już to wszystko poukładałam itd to codzienne plamienia mi o tym wszystkim przypominają i walka codzienna ze złymi myślami jest coraz trudniejsza... a ja nie wiem ile mam jeszcze siły...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    wiesz sama nie wiem...
    biorę nadal witaminy femibion 1 i czasami zrobie sobie witaminę C...
    no nic zrobie sobie wit C i dzisiaj a jutro zobacze co na to lekarz powie...
    ehhh kiedy to się skończy :(
    jeszcze chwilę trzeba się pomęczyć ja po poronieniu chyba krwawiłam 9 dni zaraz sprawdzę
    już wiem 10 dni od zabiegu tylko że ja nie miałam gorączki i takiego ciśnienia :( dobrze ,że skosultujesz to z lekarzem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 14:57

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Aga powiem tak lekarz powiedział że powinno wszytko ustać do 6 dni dzisiaj jest 10 a ja mam wrażenie że się wykańczam i fizycznie i psychicznie...
    bo jak nawet sobie już to wszystko poukładałam itd to codzienne plamienia mi o tym wszystkim przypominają i walka codzienna ze złymi myślami jest coraz trudniejsza... a ja nie wiem ile mam jeszcze siły...
    Może jutro ci lekarz coś więcej powie!!!
    jak 10 dzień to już mogło by przestac kapać!!!
    Psychika na wyczerpaniu to ja cię bardzo rozumię!!!
    Sama nie wiem co doradzić kochana bo nie byłam na twoim miejscu!!!Ale rok temu jak poroniłam to 3 tygodnie plamiłam!!!:-(

A co do mojego związku ta hustawka na pewno nie jest wskazana ani dla mnie ani dla mojego Wafla ani dla starań !!!Mam nadzieję że to się w końcu unormuję !!Bo raz jest super a raz do bani!!!A z tym pierścionkiem to postraszyć nie zaszkodzi mam nadzieję ze pomoże!!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    jeszcze chwilę trzeba się pomęczyć ja po poronieniu chyba krwawiłam 9 dni zaraz sprawdzę

Effcik wiem ze to trudne pytanie ale miałaś naturalne poronienie czy łyżeczkowanie??? za pytanie z góry przepraszam...

Effcia28 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc. Fedrus ja po poronieniu 3 tygodnie az krwawilam, plamilam, wiec to roznie niestety.

Gonia twoj wykres absolutnie nie jest miarodajny i nie ma co wogole brac pod uwage tych temperatur, no szczegolnie z pierwszej fazy cyklu, o ile taka byla bo to tez ciezko teraz stwierdzic... o ile mierzenie o godzine pozniej czy wczesniej jeszcze mozna przełknąć, to juz o 22, 16 czy o 12 to juz nie. Wtedy juz faktycznie lepiej nie mierzyc a np robic testy owulacyjne i na tej podstawie okreslac owulacje

Fedra, Kfjatus, Shagga_80, gonia30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Dziewczyny za odp w sprawie moich plamień to się troche uspokoiłam teraz napisze to mojemu mezowi bo On już z siebie wychodzi tak się tym przejmuje i martwi :(

i przepraszam za dzisiejszy mój nastrój...

no nic idę pooddychac troche świeżym powietrzem na balkonie to moze mi się troche mózg zresetuje chociaż nie ukrywam ze mam ochotę się po prostu upić chociaż wiem ze mi to nie pomoże w cale ino kaca jeszcze załapie ehhh

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3384 3385 3386 3387 3388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ