X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Effcia, jak tam, mogę zmienić Cię w tabelce :)

Już zmieniam Muskę :)
    możesz :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Shaggi,
    No i Muska się pojawiła :)

Wracam do Was ok. 14:00 bo mam gorączkę w pracy! Masakra jakaś! Chwilowo pa :*

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ się wakacyjnie porobiło :)
    Wszystkie gdzieś się wakacjują, lub przynajmniej w ogródkach z kawusią siedzą.
    Zazdroszczę!

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zmykam na basen!!!Dziś wycisk dla kręgosłupa!!!
    Do pózniej !!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam właśnie z Lidla...i nawet bardzo nie nadźwigałam się :P Trochę pomidorów, trochę ziemniaków i papier toaletowy :)

Teraz będę robiła gołąbki...gołąbki mam zdobyczne od Mamusi :D Tylko je ugotować i zrobić sosik no i ziemniaczki obrać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 11:59

Fedra, aisa, gonia30 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Hej laseczki!!!ja sama zostałam bo chłop pojechał do pracy właśnie!!
    Weekend poprostu porażka jak mój wrócił w czwartek to ani me ani be !!!Dopiero w sobotę zaczął się odzywać!!!
    Mam chwilami go naprawdę dość !!!W piątek oddałam mu pierścionek zaręczynowy bo on chyba nie jest zdolny do normalnego życia w stadzie(rodzinie)!!!:-(

A co do starań to bez sensu !!Podejrzewam że ovu byla w sobotę bo bóle mnie strasznie męczyły !!!No ale o ile ta ovu była!!!Nie napalam się w tym cyklu wogóle!!!Bo jeden maleńki numerek w sobotni wieczur raczej nic nie da!!!

Miłego wieczora i nocki!!!Buzki!!

Aguś Kochana cóz ja moge Ci powiedzieć...
    może tyle ze moze najpierw warto naprawić relację z partnerem i się zastanowić nad waszym związkiem a potem myśleć o staraniach...
    co do ilości no cóż u Nas w cyklu w którym zaszłam było to tylko dwa razy i to przed owu więc czasem jeden mały numerek czyni cuda ale zastanów się czy w Waszym przypadku dziecko to dobry pomysł bo wiesz dziecko to nie lekarstwo a może namieszać jeszcze bardziej...

AGA 30 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hejka ;D

Zglaszam, ze zgłoś jest stanowczo za blisko lubię i cieżko mi polubić bo ciagle naciska mi sie zgłoś. Pisze z tel.

Mauysiu to super, ze uda sie jednak zabieg zrobić na NFZ.
    Ola zdjęcie z budowy, strasznie mnie zaciekawilo. Czym Ty Kobito sie zajmujesz?
    Aga mam nadzieje, ze mimo wszystko kolejny weekend będzie bardziej udany.
    Kfiatku pamiętaj o kremie z filtrem.

Ogladalyscie moze w sobotę kabareton od 20 do 12 leciał na tvp2. Machalam do was. W ostatniej chwili zaproponowano mi właśnie bilety i wybraliśmy sie z bratem, bratowa i tata. Było super ;D
    Wczoraj cały dzień nad jeziorkiem. Dzisiaj, rownież jadę. Moj brat ma działkę przy jeziorze i właśnie wczoraj zaciągnął kamping i ja sie zastanawiam, zeby do nich dołączyć. U nas zapowiadają teraz 2 tygodnie ładna pogodę, a w taki upał najlepiej nad woda.

ja oglądałam a że tam co chwila ktoś macha to ciezko powiedzieć czy Cię z tłumu wychaczyłam więc mam pytanie:
    GDZIE MIAŁAŚ OVU TRANSPARENT???

i strasznie zazdroszcze pobytu nad wodą i w ogóle ehhh

Shagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    A ja wróciłam właśnie z Lidla...i nawet bardzo nie nadźwigałam się :P Trochę pomidorów, trochę ziemniaków i papier toaletowy :)

Teraz będę robiła gołąbki...gołąbki mam zdobyczne od Mamusi :D Tylko je ugotować i zrobić sosik no i ziemniaczki obrać :D

dzięki Sagga właśnie mi przypomniałaś ze musze do Lidla po papier toaletowy iśc :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak zwykle przychodze i gadam do siebie :(

No nic Dzień dobry w takim razie i zbieram się powoli do szpitala bo w końcu trzeba wypis odebrać i mam nadzieję ze w końcu będzie bo jak nie to wióry polecą bo ile można czekać zważywszy ze jutro idę na 9 do lekarza bo niestety moje plamienia/krwawienia się nie skończyły a do tego mam bardzo niskie ciśnienie 99/64 zawroty głowy, senność i stan podgorączkowy 37,2... a jak ze szpitala wyjdę to kupie w Lidlu ten papier na szczeście i Lidla i szpital mam praktycznie pod blokiem a do tego mam też policję i szkołe i przedszkole zyć nie umierać wszystko pod nosem :)

Shagga_80, aisa, aisa, Ola_czeka, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dzięki Sagga właśnie mi przypomniałaś ze musze do Lidla po papier toaletowy iśc :)
    Cieszę się,że na coś się przydałam :D
    A ja właśnie siadłam do kompa,bo zachciało mi się posłuchać maroon 5 z Christiną :P
    PS. Nie ma któraś w wersji mp3? Bo inaczej musze męczyc youtube :/

Fedra, aisa, mauysia, Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Cieszę się,że na coś się przydałam :D
    A ja właśnie siadłam do kompa,bo zachciało mi się posłuchać maroon 5 z Christiną :P
    PS. Nie ma któraś w wersji mp3? Bo inaczej musze męczyc youtube :/

o niestety ja w tym tamacie nie momogę :(

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aisa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)

Pozbyłam się dziś trochę krwi i trochę więcej kasy. Zobaczymy co w tych moich hormonach gra albo nie gra :P Na szczęście dziś wkłucie lepsze i nie będę miała siniaka :D

Kaja, czekamy na relacje z wizyty :) Pęcherzyki na pewno ładnie rosną, nie może być inaczej ;)

Mauysiu, fajnie, że wypad do Wrocka super udany :) Trzymam kciuki za jesienny zabieg Leosia. Swoją drogą bez znajomości ani rusz, masakra..

Aga, fajnie, że Wafel zrozumiał i się choć trochę ogarnął. Mam nadzieję, że jak przyjedzie następnym razem to będzie superowo! :)

Ilona, lukałam na kabareton, ale z przerwami i nie od początku.. "Bursztynka" muszę odszukać na youtube bo nie kojarzę...

Shagga, jest duży plus ze spotkań z siostrą, bardziej lubisz swego Męża ;) A tak poważnie to szkoda, że z siostrą relacje takie sobie, oby było lepiej!
    Poproszę o zmianę w tabelce, nowa @ nie przyjdzie ;) ale że trzeba coś wpisać to 2.08, 6 cykl starań na ovu. Normalnie to 11 ale to było beż żadnych obserwacji to poproszę o wpisanie 6 cyklu :P

Muska, nie wpadaj w dołki. Na pewno coś się z kredytem wyprostuje i będzie piękna działeczka a na niej dom :) i dzieciątko też będzie zobaczysz :)

Dzięki jeszcze raz za kciukasy w poprzednim cyklu. Trzymajcie mocno za ten ;)

Miłego dnia, postaram się później zajrzeć :)

Muska, Shagga_80, Fedra, AGA 30, mauysia, Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • gonia30 Znajoma

Wysłany: 8 lipca 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,wiem źe bardzo mało tu zaglądam(chodzi o forum)bo zalatana jestem.Piszę jak mam pytanie do was,bo wiem że mi pomożecie.Spójrzcie proszę na mój wykres i powiedzcie czy mogę jutro rano robić test? Bo bardzo bym już chciała wiedzieć czy w końcu nam się udało.
    Pozdrawiam
    372536825e966fb7a28ab85be047f33a.png

gonia30
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia jakie masz długie cykle?jaka fl?
    no i taka mała propozycja abyś mierzyła temperaturę o jednej stałej porze dnia wtedy będzie czytelniej Pozdrawiam

gonia30, Fedra lubią tę wiadomość

• gonia30 Znajoma

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,że trzeba mierzyć temp.o stałej porze,ale ja nie mam takiej możliwości. Cykle zawsze trwały 28-29 dni. Od dwóch tyg.biorę Bromergon,ponieważ mam za wysoką prolaktynę.

gonia30
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia myślę, że jeszcze jest za wcześnie na testowanie. I uwaga o mierzeniu temki od Effci jest bardzo cenna, więc zastosuj. Pozdrawiam

gonia30, Fedra, Effcia28, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia30 wrote:
    Wiem,że trzeba mierzyć temp.o stałej porze,ale ja nie mam takiej możliwości. Cykle zawsze trwały 28-29 dni. Od dwóch tyg.biorę Bromergon,ponieważ mam za wysoką prolaktynę.
    no to jest jeszcze za wcześnie na test jutro dopiero jest 21 dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 14:08

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gonia30 wrote:

ja Ci odpisałam pod wykresem...
    a zrobisz co uważasz jak dla mnie cieżko coś powiedzieć...

Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gonia30 Znajoma

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny,wiem że ciężko coś u mnie wywnioskować.Kurcze nie mam możliwości inaczej tego robić,uwierzcie naprawdę.Trudno jak znowu się nie uda to od przyszłego cyklu postaram się coś z tym zrobić i może wtedy.....
    Pozdrawiam

gonia30
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeżeli nie masz możliwości mierzenia o stałej godzinie temperatury to może lepiej nie prowadzić wykresu,tylko np poczekać na i zrobić ewentualnie test dzień po spodziewanej @ wtedy bardziej na luzie podejdziesz do sprawy:)bo przy takim wykresie ciężko cokolwiek stwierdzić:( pozdrawiam

Fedra, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 3383 3384 3385 3386 3387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ