plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wróciłam właśnie z Lidla...i nawet bardzo nie nadźwigałam się
Trochę pomidorów, trochę ziemniaków i papier toaletowy
Teraz będę robiła gołąbki...gołąbki mam zdobyczne od MamusiTylko je ugotować i zrobić sosik no i ziemniaczki obrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 11:59
Fedra, aisa, gonia30 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Hej laseczki!!!ja sama zostałam bo chłop pojechał do pracy właśnie!!
Weekend poprostu porażka jak mój wrócił w czwartek to ani me ani be !!!Dopiero w sobotę zaczął się odzywać!!!
Mam chwilami go naprawdę dość !!!W piątek oddałam mu pierścionek zaręczynowy bo on chyba nie jest zdolny do normalnego życia w stadzie(rodzinie)!!!
A co do starań to bez sensu !!Podejrzewam że ovu byla w sobotę bo bóle mnie strasznie męczyły !!!No ale o ile ta ovu była!!!Nie napalam się w tym cyklu wogóle!!!Bo jeden maleńki numerek w sobotni wieczur raczej nic nie da!!!
Miłego wieczora i nocki!!!Buzki!!
Aguś Kochana cóz ja moge Ci powiedzieć...
może tyle ze moze najpierw warto naprawić relację z partnerem i się zastanowić nad waszym związkiem a potem myśleć o staraniach...
co do ilości no cóż u Nas w cyklu w którym zaszłam było to tylko dwa razy i to przed owu więc czasem jeden mały numerek czyni cuda ale zastanów się czy w Waszym przypadku dziecko to dobry pomysł bo wiesz dziecko to nie lekarstwo a może namieszać jeszcze bardziej...AGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ilona wrote:Hejka
Zglaszam, ze zgłoś jest stanowczo za blisko lubię i cieżko mi polubić bo ciagle naciska mi sie zgłoś. Pisze z tel.
Mauysiu to super, ze uda sie jednak zabieg zrobić na NFZ.
Ola zdjęcie z budowy, strasznie mnie zaciekawilo. Czym Ty Kobito sie zajmujesz?
Aga mam nadzieje, ze mimo wszystko kolejny weekend będzie bardziej udany.
Kfiatku pamiętaj o kremie z filtrem.
Ogladalyscie moze w sobotę kabareton od 20 do 12 leciał na tvp2. Machalam do was. W ostatniej chwili zaproponowano mi właśnie bilety i wybraliśmy sie z bratem, bratowa i tata. Było super
Wczoraj cały dzień nad jeziorkiem. Dzisiaj, rownież jadę. Moj brat ma działkę przy jeziorze i właśnie wczoraj zaciągnął kamping i ja sie zastanawiam, zeby do nich dołączyć. U nas zapowiadają teraz 2 tygodnie ładna pogodę, a w taki upał najlepiej nad woda.
ja oglądałam a że tam co chwila ktoś macha to ciezko powiedzieć czy Cię z tłumu wychaczyłam więc mam pytanie:
GDZIE MIAŁAŚ OVU TRANSPARENT???
i strasznie zazdroszcze pobytu nad wodą i w ogóle ehhhShagga_80, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:A ja wróciłam właśnie z Lidla...i nawet bardzo nie nadźwigałam się
Trochę pomidorów, trochę ziemniaków i papier toaletowy
Teraz będę robiła gołąbki...gołąbki mam zdobyczne od MamusiTylko je ugotować i zrobić sosik no i ziemniaczki obrać
dzięki Sagga właśnie mi przypomniałaś ze musze do Lidla po papier toaletowy iścShagga_80 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
No i jak zwykle przychodze i gadam do siebie
No nic Dzień dobry w takim razie i zbieram się powoli do szpitala bo w końcu trzeba wypis odebrać i mam nadzieję ze w końcu będzie bo jak nie to wióry polecą bo ile można czekać zważywszy ze jutro idę na 9 do lekarza bo niestety moje plamienia/krwawienia się nie skończyły a do tego mam bardzo niskie ciśnienie 99/64 zawroty głowy, senność i stan podgorączkowy 37,2... a jak ze szpitala wyjdę to kupie w Lidlu ten papier na szczeście i Lidla i szpital mam praktycznie pod blokiem a do tego mam też policję i szkołe i przedszkole zyć nie umierać wszystko pod nosemShagga_80, aisa, aisa, Ola_czeka, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:dzięki Sagga właśnie mi przypomniałaś ze musze do Lidla po papier toaletowy iśc
A ja właśnie siadłam do kompa,bo zachciało mi się posłuchać maroon 5 z Christiną
PS. Nie ma któraś w wersji mp3? Bo inaczej musze męczyc youtubeFedra, aisa, mauysia, Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Cieszę się,że na coś się przydałam
A ja właśnie siadłam do kompa,bo zachciało mi się posłuchać maroon 5 z Christiną
PS. Nie ma któraś w wersji mp3? Bo inaczej musze męczyc youtube
o niestety ja w tym tamacie nie momogę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć wszystkim
Pozbyłam się dziś trochę krwi i trochę więcej kasy. Zobaczymy co w tych moich hormonach gra albo nie graNa szczęście dziś wkłucie lepsze i nie będę miała siniaka
Kaja, czekamy na relacje z wizytyPęcherzyki na pewno ładnie rosną, nie może być inaczej
Mauysiu, fajnie, że wypad do Wrocka super udanyTrzymam kciuki za jesienny zabieg Leosia. Swoją drogą bez znajomości ani rusz, masakra..
Aga, fajnie, że Wafel zrozumiał i się choć trochę ogarnął. Mam nadzieję, że jak przyjedzie następnym razem to będzie superowo!
Ilona, lukałam na kabareton, ale z przerwami i nie od początku.. "Bursztynka" muszę odszukać na youtube bo nie kojarzę...
Shagga, jest duży plus ze spotkań z siostrą, bardziej lubisz swego MężaA tak poważnie to szkoda, że z siostrą relacje takie sobie, oby było lepiej!
Poproszę o zmianę w tabelce, nowa @ nie przyjdzieale że trzeba coś wpisać to 2.08, 6 cykl starań na ovu. Normalnie to 11 ale to było beż żadnych obserwacji to poproszę o wpisanie 6 cyklu
Muska, nie wpadaj w dołki. Na pewno coś się z kredytem wyprostuje i będzie piękna działeczka a na niej domi dzieciątko też będzie zobaczysz
Dzięki jeszcze raz za kciukasy w poprzednim cyklu. Trzymajcie mocno za ten
Miłego dnia, postaram się później zajrzećMuska, Shagga_80, Fedra, AGA 30, mauysia, Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
gonia30 wrote:Wiem,że trzeba mierzyć temp.o stałej porze,ale ja nie mam takiej możliwości. Cykle zawsze trwały 28-29 dni. Od dwóch tyg.biorę Bromergon,ponieważ mam za wysoką prolaktynę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 14:08
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
gonia30 wrote:Wiem,że trzeba mierzyć temp.o stałej porze,ale ja nie mam takiej możliwości. Cykle zawsze trwały 28-29 dni. Od dwóch tyg.biorę Bromergon,ponieważ mam za wysoką prolaktynę.
ja Ci odpisałam pod wykresem...
a zrobisz co uważasz jak dla mnie cieżko coś powiedzieć...Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
jeżeli nie masz możliwości mierzenia o stałej godzinie temperatury to może lepiej nie prowadzić wykresu,tylko np poczekać na i zrobić ewentualnie test dzień po spodziewanej @ wtedy bardziej na luzie podejdziesz do sprawy:)bo przy takim wykresie ciężko cokolwiek stwierdzić
pozdrawiam
Fedra, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość