plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Pamiętam odcinek "Hożych doktorów", chłopak, który miał już córeczkę dowiedział się że będzie po raz drugi ojcem i był rozczarowany, że ludzie nie reagują już taką radością na wieść o ciąży jego żony. Więc zaczął obcym ludziom mówić że będzie ojcem i że to jego pierwsze dziecko. No i zaraz reakcje były na miarę jego oczekiwań
Ha ha dobre!
-
nick nieaktualnyNo i olał mnie mój brat(14lat)
Wczoraj zawiozłam go do dziewczyny bo mieli pod namiotami spać(pod opieką matki tej dziewczyny) a on juz nie chce do mnie wracać!!!
woli dziewczynę ode mnie he he !!!
Normalnie gdzie mój mały braciszek któremu pampersy zmieniałam!!!
ZAZDROSNA JESTEMmauysia, Ola_czeka, zbikowa, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Aga fajnie, że Wafel choć w smsach coś naskrobał miłego, oby przełożyło się na real ( nie ten supermarket
)
Ola my tez chcemy focię zobaczyć, co ją obiecałaś Shadze
Shagga trochę szkoda, że z siostrą nie możesz złapać kontaktu ( zawsze marzyłam, by takową posiadać,ale nie wyszło), ale chwalić trzeba dobre relacje z Mężem, fajnie, że jest miło, a jak skoczycie na urlop będzie jeszcze milej
AGA 30, Shagga_80, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:C&A napisało do mnie, że "Olu obniżka 70%". Głupio nic nie kupić, jak prywatnie do mnie piszą.
Oczywiście już wszystko oblukałam, ale nie znalazłam nic godnego uwagi. Ale obniżki naprawdę duże.Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia miałam Cię pytać jakieś sześćset tysięcy razy i zapomniałam. Opisz nam jak zareagował mąż na wieść o ciązy, jak mu to powiedziałaś itd. Czy to prawda, że z drugim dzieckiem juz się tego tak nie celebruje?
Pamiętam odcinek "Hożych doktorów", chłopak, który miał już córeczkę dowiedział się że będzie po raz drugi ojcem i był rozczarowany, że ludzie nie reagują już taką radością na wieść o ciąży jego żony. Więc zaczął obcym ludziom mówić że będzie ojcem i że to jego pierwsze dziecko. No i zaraz reakcje były na miarę jego oczekiwańFedra, aisa, Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do Mojego Wafla to do jego powrotu zabroniłam mu dzwonić i pisac do mnie ma sobie wszystko przemyśleć a po powrocie powiedzieć czego w końcu chce!!!(no chyba że powie że idzie w pi... gwizdu no to starania zawieszone bedą!!!
)
Ps. jak ja wytrzymam bez wieczornych tel to sama nie wiem!! -
nick nieaktualny
-
Cześć kobitki.
Ja to już z doskoku ostatnio tu jestem, ale jakoś mnie zapał opuścił
W tym ostatnim cyklu, który teraz zakończyłam znowu wielka dupa. Zawsze jak coś może z tego wyjśc to mnie coś łapie. Normlanei jakies fatum chyba. Dalej tych badań nie porobiłam, bo przy antybiotykach to sensu nie miało. Mam nadzieję, że zdążę zanim mi się skierowanie przeterminują. Planuje ten cykl i basta.
Z działki póki co nici, bank nam robi problemy bo analityk ciemny jakiś i dokumentów nie doczytał. Czas leci i nie wiem, czy zdążymy w innym banku załatwić na czas.
Cały czas cos nam się chrzani, a ja jakoś się mega przejmuję.
Maruda straszna się zrobiłam ostatnio.
Nawet w totka nie wygrałam
Co u Was nowego? Pytam bo teraz w robocie czytac za bardoz nie mogę... Jakieś nowe badania porobione? Jakieś newsy?
ps.
Kto teraz robi tabelkę?
Zgłaszam prośbę o uaktualnienie moich danych: cykl 7 z ovu, następna @: 01.08.13
Z góry pięknie dziękuję
ps2
Ovu mi full wypas wersję w ramach podziękowań dało! Nie wiedzieć czemu mnie to zdołowało. Bo to znaczy że tak długo tu siedzę....zbikowa, Sandraa, Fedra, aisa, Ola_czeka, mauysia, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie
Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
a-koczek………....11 .…32lata……..08.07……………war-maz
Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
Kfjatus...................9......26lat............10.07.................mazowieckie
Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
Aisa…………..…....6 .…28lata……..02.08……………Szwecja
kiti.........................9......25lat…….….????……….….małopolskieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 13:36
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny