X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Ogladalyscie moze w sobotę kabareton od 20 do 12 leciał na tvp2. Machalam do was. W ostatniej chwili zaproponowano mi właśnie bilety i wybraliśmy sie z bratem, bratowa i tata. Było super ;D
    Wczoraj cały dzień nad jeziorkiem. Dzisiaj, rownież jadę. Moj brat ma działkę przy jeziorze i właśnie wczoraj zaciągnął kamping i ja sie zastanawiam, zeby do nich dołączyć. U nas zapowiadają teraz 2 tygodnie ładna pogodę, a w taki upał najlepiej nad woda.
    Ale mi się fajnie czyta opisy tak fajnie spędzonego czasu, bo trochę wyobrażam sobie jakbym też tam była :)
    Fajnie fajnie, korzystajcie z lata!

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    polubiła bym to ze dwa razy niestety nie umiem :D

A ja spróbowałam i umiem :D

mauysia, Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Mayusia a w którym szpitalu miałby to robione ?na szpitalnej?
    Yes.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka ja oglądałam oczywiście :)

"bursztynek bursztynek znalazłem go na pląży" najbardziej mi utkwił w głowie :)

Ilona, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A ja spróbowałam i umiem :D
    Szacun na dzielni! Doublelajkujesz na zawołanie!

Effcia28, Ola_czeka, Kfjatus, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    polubiła bym to ze dwa razy niestety nie umiem :D
    jak widać Ty umiesz :D

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A tylko chodzi o mojego drania Wafla dziewczynki!!!:-)
    Wczoraj mi napisał że on zdaje sobie z tego sprawę że zle się zachowuję i zmieni się(no pożyjemy zobaczymy) i że przeprasza za swoje zachowanie!!!!
    W jego sms to cud nad cudami że coś takiego napisał!!!:-) A jak to jeszcze powie jak wróci to już cud w Opolskim będzie na maksa!!!:-):-)
    Bo w jego ustach to już w skrajnych przypadkach można PRZEPRASZAM usłyszeć a tu coś takiego!!:-)
    No i super git :D Cieszę się, że po weekendowych dolinkach spotkała Cię taka miła niespodzianka! :)

aisa, Gunia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ilonka ja oglądałam oczywiście :)

"bursztynek bursztynek znalazłem go na pląży" najbardziej mi utkwił w głowie :)

Mi ten skecz tez sie najbardziej podobał ;D

Effcia28 lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A tylko chodzi o mojego drania Wafla dziewczynki!!!:-)
    Wczoraj mi napisał że on zdaje sobie z tego sprawę że zle się zachowuję i zmieni się(no pożyjemy zobaczymy) i że przeprasza za swoje zachowanie!!!!
    W jego sms to cud nad cudami że coś takiego napisał!!!:-) A jak to jeszcze powie jak wróci to już cud w Opolskim będzie na maksa!!!:-):-)
    Bo w jego ustach to już w skrajnych przypadkach można PRZEPRASZAM usłyszeć a tu coś takiego!!:-)

No i pięknie Aguś!
    Swoją drogą widzę, że Twój wafel ma podobny poziom czułości jak mój W. - do przemyślenia zachowania są ich w stanie zmusić jedynie dramatyczne gesty jak zwrot pierścionka czy spakowanie walizki.

AGA 30, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [A Karoamki znowu nie ma, pewnie na dobre włączyły się jej dolegliwości I trymestru. Karo, czekamy na niusy!]

Effcia28, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą, czy następujące zdanie z mojego posta: "ogromna konkurencja na rynku zmusiła dyrektorów takich placówek do walki o klienta (pacjenta)" nie trąci lekko aferą z łowcami skór?

Shagga_80, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a czemu Dodi juz do nas nie przychodzi? Bywa na fejsiku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No i pięknie Aguś!
    Swoją drogą widzę, że Twój wafel ma podobny poziom czułości jak mój W. - do przemyślenia zachowania są ich w stanie zmusić jedynie dramatyczne gesty jak zwrot pierścionka czy spakowanie walizki.
    Spakowanie walizek nie skutkuję bo to juz przerabialiśmy!!!:-)
    A jego czułość i okazywanie uczuć jest na poziomie 1 (w skali od 1-10)

Ja też oglądałam kaberety o bursztynku!!!:-)

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej a czemu Dodi juz do nas nie przychodzi? Bywa na fejsiku?
    Rzadko rzadko, aczkolwiek raz na parę dni skrobnie słówko.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rzadko rzadko, aczkolwiek raz na parę dni skrobnie słówko.

Co u niej?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka, musisz znaleźć nagranie z tych kabaretów w necie (youtube?) i podać dokładną sekundę, w której Cię widać :)

AGA 30, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Co u niej?
    Muszę ją mocniej pociągnąć za język :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ilonka, musisz znaleźć nagranie z tych kabaretów w necie (youtube?) i podać dokładną sekundę, w której Cię widać :)
    Szukać klataka po klatce!!!!
    A transparent z pozdrowieniami dla OVUFOWYCH lasek był!!!:-)

mauysia, zbikowa, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia miałam Cię pytać jakieś sześćset tysięcy razy i zapomniałam. Opisz nam jak zareagował mąż na wieść o ciązy, jak mu to powiedziałaś itd. Czy to prawda, że z drugim dzieckiem juz się tego tak nie celebruje?

Pamiętam odcinek "Hożych doktorów", chłopak, który miał już córeczkę dowiedział się że będzie po raz drugi ojcem i był rozczarowany, że ludzie nie reagują już taką radością na wieść o ciąży jego żony. Więc zaczął obcym ludziom mówić że będzie ojcem i że to jego pierwsze dziecko. No i zaraz reakcje były na miarę jego oczekiwań:D

Kfjatus, mauysia, Shagga_80, zbikowa, Effcia28, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, witam się w trakcie szykowania śniadanka :)
    Ja jestem po średnio udanym weekendzie...kurcze towarzystwo mojej siostry nie służy mi...Ona naprawdę chyba mnie nie lubi...no trudno, płakać nie będę...na szczęście moja antypatia do siostry jest odwrotnie proporcjonalna do miłości do Męża :D Znaczy, im bardziej "nie lubię" się z siostrą, tym bardziej lubię się z Mężem moim :D

Mayusia zazdroszczę wyjazdu do Wrocławia no i że Twoje spotkanka z siostrą są lepsze niż moje...ja byłam tam raz...w październiku byłam inicjatorką spotkania Babeczek z tego drugiego forum (na którym kiedyś udzielałam się, a które teraz praktycznie porzuciłam na rzecz naszego ovu :D ) ale niestety za dużo nie widziałam bo jak poszłyśmy na jedzonko to zaczęło się: pierwsze, drugie , trzecie piwko :P Coś tam niby potem zobaczyłyśmy, a skończyłyśmy na dyskotece :)
    Ale i tak czuję niedosyt i mam ochotę wybrać się tam jeszcze...tymrazem z rodziną w poszukiwaniu wrocławskich krasnali :)

Aga, dobrze,że Twój Wafel się zreflektował...może będą jednak z Niego ludzie :D

Ola, co z tą specjalną fotką for me?
    A co do Dorotki, to Ona wpada czasem do nas no i na Fb bywa..ale nie odzywa się..sama ostatnio zastanawiałam się,czy czasem Jej nie skończył jej się zakaz staranek?

Mauysia,niestety nie raz odczułam,że znajomości w świecie służby zdrowia sa w stanie zdziałać cuda...chociaż powinnam powiedzieć,na szczęście odczułam,bo zwykle sama z tego korzystałam...a co do prywatyzacji służby zdrowia to nie jestem przekonana...

A w ogóle to właśnie dowiedziałam się od M,że czeka Go przymusowy tydzien urlopu w lipcu jeszcze i może gdzieś pojedziemy...i kombinuję,gdzie jechać i nie spłukać się za wiele a też żeby całego wyjazdu nie spędzić w drodze.

A teraz zmykam...odmelduję się później :)

AGA 30, Kfjatus, zbikowa, mauysia, Sandraa, Fedra, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 3381 3382 3383 3384 3385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ