plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus kochana ja jestem tak padnieta po pracy że nie mam siły cokolwiek robić ....jutro o 19/20 mam wizytę u gina Spr moją pecherzyk czy rośnie .....dam znać jak wrócę i już się boję Oooo jutro aby urosły co cokolwiek .....
Shagga_80, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki!!!ja sama zostałam bo chłop pojechał do pracy właśnie!!
Weekend poprostu porażka jak mój wrócił w czwartek to ani me ani be !!!Dopiero w sobotę zaczął się odzywać!!!
Mam chwilami go naprawdę dość !!!W piątek oddałam mu pierścionek zaręczynowy bo on chyba nie jest zdolny do normalnego życia w stadzie(rodzinie)!!!
A co do starań to bez sensu !!Podejrzewam że ovu byla w sobotę bo bóle mnie strasznie męczyły !!!No ale o ile ta ovu była!!!Nie napalam się w tym cyklu wogóle!!!Bo jeden maleńki numerek w sobotni wieczur raczej nic nie da!!!
Miłego wieczora i nocki!!!Buzki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2013, 20:48
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Agusia, nie wiem czy jeszcze któraś została, ale jak tak to też witam oczywiście
Agusia nie denerwuj się, faceci tak czasem mają. Długo jesteście razem? Ja z moim już 6 lat, ale na palcu nie mam nic! I powiem Ci że czasem nie wiem co o tym myśleć. Mieszkamy razem, żyjemy jak małżeństwo, ale drzwi są otwarte.
U mnie też weekend średnio. Dowiedziałam się, że bliska znajoma jest w ciąży (oczywiście za 1 razem) cieszę się bardzo, a z drugiej strony, to tak strasznie boli. Modlę się, żeby było u nich wszystko dobrze, bo ma mięśniaki na macicy, nie zazdroszczę, bo to kompletnie nie w moim stylu, ale w sercu mam ogromny smutek. Za jakieś 2 dni się pozbieram do kupy i znów będę mieć nadzieję, że kiedyś się uda!!!AGA 30, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero my jesteśmy razem 4 lata!!! No od piątku i ja na palcu nic nie mam!!!
Ja rozumię że faceci czasami tak mają ale moj przechodzi sam siebie ostatnio!!
A najbardziej mnie wkurza jego chamstwo !!!Nic nie widzi poza czupkiem własnego nosa!!! Wszyscy wszystko robią zle tylko o Pan idealny(nie)!!!
U nas też drzwi są otwarte dla niego tylko jakoś nie chce iść sobie!!
Faceci to kosmici i tyle!!!
Kują w serducho wiadomości o ciążach koleżanek ale taka to nasza dola!!!;-(
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Ehhh zawsze aga coś w tych starsniach nam zakłóca
:-)jak nie @@@@to chłop naburmuszony
Ten weekend to po prostu klapa!!! Aż się boje następnego!!!
Ale w niedzielę mój M pojedzie sobie na festyn sportowy to cały dzień w tyłku ! A on szczęśliwy będzie oczywiście !!!Ach brak słów!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga musimy być silne baby
Kaja dobrze mówi. Poza tym niestety jesteśmy za bardzo uczuciowe, facet zaraz przyjdzie i myśli, że jest ok. Ja też nie raz już myślałam że sytuacja jest kompletnie patowa i nie wytrzymam, ale jak sobie czasem nie wyobrażasz życia bez kogoś to ciężko.
Agusia, poukłada się wszystko, zobaczysz. A nuż się Wam udało teraz! Od razu mu się tok myślenia zmieni. Trzymam kciuki.AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Kaja dobrze mówi. Poza tym niestety jesteśmy za bardzo uczuciowe, facet zaraz przyjdzie i myśli, że jest ok. Ja też nie raz już myślałam że sytuacja jest kompletnie patowa i nie wytrzymam, ale jak sobie czasem nie wyobrażasz życia bez kogoś to ciężko.
Agusia, poukłada się wszystko, zobaczysz. A nuż się Wam udało teraz! Od razu mu się tok myślenia zmieni. Trzymam kciuki.
Muszę się zrobić taka jak mój chłop!!!! Zero uczuć i wtedy nic mnie nie będzie denerwować!!!(tylko jak to zrobić he eh)
Aj jak nie urok to sraczka i tak w kółko!!!
Zycie naprawdę jest jak papier toaletowy!!!Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
witajcie
usprawiedliwiam sie tylko ze nie dam rady nic dziś skrobnąć ani przeczytac
(zwłoki) trzymajcie kciuki żeby szybko przeszło to wpadnę
buziakimauysia, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dobra, jestem mniej więcej na bieżąco
Aisko - trzymam kciuki za Ciebie w nowym cyklu :*
Ola - Ty naprawdę pracujesz na placu budowy!!!
Kopciuszku - dobrze, że już wyszłaś ze szpitala. Wiedziałyśmy o Twoim wypadku i z niecierpliwością czekałyśmy na wieści od Ciebie. Pozdro dla Ciebie i mikro-Tymoteuszka
Ilona, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Z ogromnym utęsknieniem czekam na nowy cykl
Niedziela minęła trochę tak, jak wypady sprzed kilku lat- zimne piwko w ciepły dzień, dobre humory i fajna ekipa, no i czego trzeba więcej
A dziś upał od rana, chyba trzeba się poopalać trochę
Aguś Kochana musisz trzmać ten swój związek mocną kobiecą ręką i Ty w nim zarządzać, bo widzę, że Pan Wafel, ma te swoje humorki... życzę, by wszystko się poukładało.
Kaja czekamy na relacje.
Mauyś jak Twój wypad do Wrocka?
mauysia, Ilona, AGA 30, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:witajcie
usprawiedliwiam sie tylko ze nie dam rady nic dziś skrobnąć ani przeczytac
(zwłoki) trzymajcie kciuki żeby szybko przeszło to wpadnę
buziaki
No i wyobraźnia ruszyła: Becia pracuje w kostnicy i właśnie dostała nowe zlecenie, które szybko załatwi, jeśli będziemy trzymać kciuki.
Kfjatus, mauysia, Shagga_80, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No i wyobraźnia ruszyła: Becia pracuje w kostnicy i właśnie dostała nowe zlecenie, które szybko załatwi, jeśli będziemy trzymać kciuki.
(takie pieszczotliwe sformułowanie )
mauysia, Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość