plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Gdzie Ty mieszkasz że.masz upał?!U nas ponuro dziś a my zaraz z laboratorium jedziemy do mojej mamy i szlag mnie trafi jeśli będę musiała siedzieć w domu:-(
Ja mieszkam tam gdzie słońce dochodzi w późniejszych miesiącachBył czas, że cieszyłyście się ciepłem, a ja siedziałam w dwóch swetrach, teraz zamiana hahaha
9:41 na zegarku i 25 stopni ciepła
Aż Ci zaraz wkleję fotę
Fedra lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No żebyś wiedziała jak mi czas zaczął lecieć odkąd włączyłam ovu
Ps.Czekam akurat nie przez opieszałość służby zdrowia a raczej dlatego że po wypiciu glukozy (polecam!) muszę odczekać 2h na badanie kolejne:-(
wiem wiem, znałam już kiedyś jedną ciężarną.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia ale piekna pogoda . U mnie w Rzeszowie pochmurno i chlodno
i na dodatek moj stwierdzil ze wolalby nadal wynajmowac studentkom mieszkanie bo trzeba mnostwo kasy w nie zainwestowac a tu ( u tesciow) zrobic sobie cala gore bo mniej kasy pojdzie
matko boska o maly wlos zawalu nie dostalam ... teraz pojechal ze smieciami .....
nawet nie chce sobie wyobrazac tego co mnie czeka ...
oj dzisiaj jakas nerwowa jestem a po tej wiadomosci jeszcze bardziej... zaraz kogos zabije .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2013, 10:06
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:W sensie?
A mówiłam że zazdroszczę Ci tej pracy na budowie?!
Ps.Godzina minęła drugie pobranie zaliczone...jeszcze godzina i ostatnie pobranie:/ -
nick nieaktualnyOdzyskalam zasięg na chwilę przynajmniej
Olu... Aż się boję, Christina oczywiściewidoki masz iście budowlane?
Rucia śliczna pogoda u Ciebie. Podeslij trochę do mnie i do Sylwii
Jeju, ja podziekuje już wzięłam poranną dawkę witamin
Shaggusia śmiech to zdrowieShagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:
oj dzisiaj jakas nerwowa jestem a po tej wiadomosci jeszcze bardziej... zaraz kogos zabije .....
Wybacz wyostrzony żart,to pewnie przez tę glukozę :pSpero, aisa, Sandraa, Effcia28, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny