plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Helou !
Mayuś - 1,5 roku, szacun. Myślałam, że u Nas 6 miesiecy to długo. Ale skurczybyki potrafią człowieka wyprowadzić z równowagi, jeżeli chodzi o to: wie Pani ale ja to też robię prywatnie za tydzień. Jeżeli macie możlwiosć, to usuńcie Leosiowi ten migdał prywatnie.
Wiesia dzień dobry !
Sylwia - gdzie ty masz beznadziejną pogodę?
Miłej soboty dziewczynkiJa idę sobie na śniadanie.
Hello Józka, co tam dzisiaj masz na śniadanie? Tatar, mało ścięta jajecznica z nieumytą skorupką jajka i lampka wina?Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Hmm Olu, cóż mogę rzec....
O wiem! Tolerancyjnosc jest zacną cechą
Tak tak, oczywiście.
Britney czy Christina?
Dodałam uśmiech, bo próbuję się uczyć, że jak ktoś mnie nie zna, to moje wypowiedzi mogą mu się wydać... szorstkie. Choć Ty podczytywałaś, to powinnaś wiedzieć, że w gruncie rzeczy jestem dusza człowiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2013, 09:16
Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Hello Józka, co tam dzisiaj masz na śniadanie? Tatar, mało ścięta jajecznica z nieumytą skorupką jajka i lampka wina?
Tak właśnie takI wszystko zapijam jeszcze zimnym browarem,
Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Tak właśnie tak
I wszystko zapijam jeszcze zimnym browarem,
Browara zostaw sobie na dłuuuuugie godziny opalania.
Chyba nie chcesz trafić na porodówkę z brzuchem-bledziochem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2013, 09:18
Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Browara zostaw sobie na dłuuuuugie godziny opalania.
Chyba nie chcesz trafić na porodówkę z brzuchem-bledziochem?
Nawet jak się teraz spalę, to do grudnia opalenizna mi zejdzie, ale najwyżej skoczę na solarium na 15 minut raz na dwa dniOla_czeka, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Nawet jak się teraz spalę, to do grudnia opalenizna mi zejdzie, ale najwyżej skoczę na solarium na 15 minut raz na dwa dni
I takie podejście lubię. Jak nie chcesz mieć wyrzutów sumienia, że leżysz na leżaku i gnijesz cały dzień, to weź najpierw umyj okna i powieś firanki.Shagga_80, Rucia, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:I takie podejście lubię. Jak nie chcesz mieć wyrzutów sumienia, że leżysz na leżaku i gnijesz cały dzień, to weź najpierw umyj okna i powieś firanki.
A ty wiesz, że z tymi oknami to całkiem nie głupi pomysł?Tylko, że dzisiaj już nie mam na to czasu, więc zrobię to po powrocie z wakacji
Idę Wiesia pobiegam trochę po schodach, bo zjadłam to niezdrowe śniadanie i trzeba spalić kalorie, później może zrobię jeszcze kilka głupich rzeczy tylko najpierw pomyśle jakich, może znowu złoje się browarem bo taki upał a browar najlepszy na ochłodę, także plan dnia już mam obcykany.
BuźkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2013, 09:26
Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Shaggi
Ty nie lajkuj tylko pisz. Zostawiam Cię na posterunku z Wiesią, swoją drogą Wieśka zawsze potrafi poprawić humor
Dzięki niej mam ochotę nawet wziać się za sprzątanie. Tak tak wiem miałam to zrobić wczoraj, ale jak zwykle nic z tego.
Shagga_80, Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Effcia28, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jej ale sarkastyczny poranek
Hej hej....jedziecie po całości dziołchy...ff wyznaczyło mi ovulację...ciekawe czy ma rację...chlapnął krechę na 45 dniu cyklu...a w 46 dc miałam te wszystkie dolegliwości z bólem podbrzusza jak przy hsg....nieco mniejszym ale dłuższym, myślałam, że na @ już ciągnie a tu echo po @ i kaplica z tym wszystkim....ja dziś na zawtrak serwuję zupkę czajna ser w ziołach-zapraszam serdecznie na super dawkę glutaminianu, maltodekstryny, ma do tego dużo witamin z grupy E. E-220 E-330 E-1763....reflektujecie?
Ola_czeka, sylwia1985, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej wariatki ! Ja właśnie siedzę w laboratorium i czekam dwie godziny po wypiciu glukozy i śmieje się jak głupia z Waszych postów:-P
Weź się opanuj, bo pomyślą, że słońce Ci szkodziAlbo co gorsze glukoza. Wiesz ja się już złoiłam browarem, ale ty żebyś była pijana od glukozy?
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:jej ale sarkastyczny poranek
Hej hej....jedziecie po całości dziołchy...ff wyznaczyło mi ovulację...ciekawe czy ma rację...chlapnął krechę na 45 dniu cyklu...a w 46 dc miałam te wszystkie dolegliwości z bólem podbrzusza jak przy hsg....nieco mniejszym ale dłuższym, myślałam, że na @ już ciągnie a tu echo po @ i kaplica z tym wszystkim....ja dziś na zawtrak serwuję zupkę czajna ser w ziołach-zapraszam serdecznie na super dawkę glutaminianu, maltodekstryny, ma do tego dużo witamin z grupy E. E-220 E-330 E-1763....reflektujecie?
Muzi nie czuję że rymujęMój obiad sponsoruje dziś pewnie chińczyk, ew. teściowie
Nie mam czasu na gotowanie.
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Weź się opanuj, bo pomyślą, że słońce Ci szkodzi
Albo co gorsze glukoza. Wiesz ja się już złoiłam browarem, ale ty żebyś była pijana od
glukozy?
Muzi nie mów mi o jedzeniu bo ja siedzę na czczo i jeszcze 1,5g wysiedziec o pustym i suchym pysku:-(Fedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Nigdy nie przeprowadzajcie się na wieś, i nie miejcie sąsiada rolnika ! jebany kosi trawę traktorem, kurzy mi niemiłsoiernie, i jak mam mam sprzątać skoro zaraz w domu będzie syf kiła i mogiła! Nienawidzę go.
O! i trochę stresu i negatywnych emocji! Do kompletu brakuje, żebyś wrzuciła kwasa w oko.Shagga_80, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej wariatki ! Ja właśnie siedzę w laboratorium i czekam dwie godziny po wypiciu glukozy i śmieje się jak głupia z Waszych postów:-P
Bardzo mnie miło, że umilamy Pani kontakty z nasza niezawodną służbą zdrowia. Dobrze, że to tylko dwie godziny a nie półtora roku.Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:jej ale sarkastyczny poranek
A ja mam jeszcze 2 vifony skitrane na czarną godzinę.Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Bardzo mnie miło, że umilamy Pani kontakty z nasza niezawodną służbą zdrowia. Dobrze, że to tylko dwie godziny a nie półtora roku.
Ps.Czekam akurat nie przez opieszałość służby zdrowia a raczej dlatego że po wypiciu glukozy (polecam!) muszę odczekać 2h na badanie kolejne:-(