X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Helou !

Mayuś - 1,5 roku, szacun. Myślałam, że u Nas 6 miesiecy to długo. Ale skurczybyki potrafią człowieka wyprowadzić z równowagi, jeżeli chodzi o to: wie Pani ale ja to też robię prywatnie za tydzień. Jeżeli macie możlwiosć, to usuńcie Leosiowi ten migdał prywatnie.

Wiesia dzień dobry ! :D

Sylwia - gdzie ty masz beznadziejną pogodę? o.O

Miłej soboty dziewczynki :) Ja idę sobie na śniadanie.

Hello Józka, co tam dzisiaj masz na śniadanie? Tatar, mało ścięta jajecznica z nieumytą skorupką jajka i lampka wina?

Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Olu, cóż mogę rzec....

O wiem! Tolerancyjnosc jest zacną cechą :D

Ola_czeka, Kfjatus, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Hmm Olu, cóż mogę rzec....

O wiem! Tolerancyjnosc jest zacną cechą :D

Tak tak, oczywiście.

Britney czy Christina? :)

Dodałam uśmiech, bo próbuję się uczyć, że jak ktoś mnie nie zna, to moje wypowiedzi mogą mu się wydać... szorstkie. Choć Ty podczytywałaś, to powinnaś wiedzieć, że w gruncie rzeczy jestem dusza człowiek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2013, 09:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hello Józka, co tam dzisiaj masz na śniadanie? Tatar, mało ścięta jajecznica z nieumytą skorupką jajka i lampka wina?

Tak właśnie tak :D I wszystko zapijam jeszcze zimnym browarem, :P

Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Tak właśnie tak :D I wszystko zapijam jeszcze zimnym browarem, :P

Browara zostaw sobie na dłuuuuugie godziny opalania.

Chyba nie chcesz trafić na porodówkę z brzuchem-bledziochem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2013, 09:18

Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Browara zostaw sobie na dłuuuuugie godziny opalania.

Chyba nie chcesz trafić na porodówkę z brzuchem-bledziochem?

Nawet jak się teraz spalę, to do grudnia opalenizna mi zejdzie, ale najwyżej skoczę na solarium na 15 minut raz na dwa dni :P

Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nawet jak się teraz spalę, to do grudnia opalenizna mi zejdzie, ale najwyżej skoczę na solarium na 15 minut raz na dwa dni :P

I takie podejście lubię. Jak nie chcesz mieć wyrzutów sumienia, że leżysz na leżaku i gnijesz cały dzień, to weź najpierw umyj okna i powieś firanki.

Shagga_80, Rucia, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I takie podejście lubię. Jak nie chcesz mieć wyrzutów sumienia, że leżysz na leżaku i gnijesz cały dzień, to weź najpierw umyj okna i powieś firanki.

A ty wiesz, że z tymi oknami to całkiem nie głupi pomysł? :P Tylko, że dzisiaj już nie mam na to czasu, więc zrobię to po powrocie z wakacji :P

Idę Wiesia pobiegam trochę po schodach, bo zjadłam to niezdrowe śniadanie i trzeba spalić kalorie, później może zrobię jeszcze kilka głupich rzeczy tylko najpierw pomyśle jakich, może znowu złoje się browarem bo taki upał a browar najlepszy na ochłodę, także plan dnia już mam obcykany.

Buźka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2013, 09:26

Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Shaggi :) Ty nie lajkuj tylko pisz. Zostawiam Cię na posterunku z Wiesią, swoją drogą Wieśka zawsze potrafi poprawić humor :D Dzięki niej mam ochotę nawet wziać się za sprzątanie. Tak tak wiem miałam to zrobić wczoraj, ale jak zwykle nic z tego.

Shagga_80, Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Effcia28, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wariatki ! Ja właśnie siedzę w laboratorium i czekam dwie godziny po wypiciu glukozy i śmieje się jak głupia z Waszych postów:-P

Kfjatus, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej ale sarkastyczny poranek ;-) Hej hej....jedziecie po całości dziołchy...ff wyznaczyło mi ovulację...ciekawe czy ma rację...chlapnął krechę na 45 dniu cyklu...a w 46 dc miałam te wszystkie dolegliwości z bólem podbrzusza jak przy hsg....nieco mniejszym ale dłuższym, myślałam, że na @ już ciągnie a tu echo po @ i kaplica z tym wszystkim....ja dziś na zawtrak serwuję zupkę czajna ser w ziołach-zapraszam serdecznie na super dawkę glutaminianu, maltodekstryny, ma do tego dużo witamin z grupy E. E-220 E-330 E-1763....reflektujecie?

Ola_czeka, sylwia1985, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej wariatki ! Ja właśnie siedzę w laboratorium i czekam dwie godziny po wypiciu glukozy i śmieje się jak głupia z Waszych postów:-P

Weź się opanuj, bo pomyślą, że słońce Ci szkodzi :P Albo co gorsze glukoza. Wiesz ja się już złoiłam browarem, ale ty żebyś była pijana od glukozy?

Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie przeprowadzajcie się na wieś, i nie miejcie sąsiada rolnika ! jebany kosi trawę traktorem, kurzy mi niemiłsoiernie, i jak mam mam sprzątać skoro zaraz w domu będzie syf kiła i mogiła! Nienawidzę go.

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    jej ale sarkastyczny poranek ;-) Hej hej....jedziecie po całości dziołchy...ff wyznaczyło mi ovulację...ciekawe czy ma rację...chlapnął krechę na 45 dniu cyklu...a w 46 dc miałam te wszystkie dolegliwości z bólem podbrzusza jak przy hsg....nieco mniejszym ale dłuższym, myślałam, że na @ już ciągnie a tu echo po @ i kaplica z tym wszystkim....ja dziś na zawtrak serwuję zupkę czajna ser w ziołach-zapraszam serdecznie na super dawkę glutaminianu, maltodekstryny, ma do tego dużo witamin z grupy E. E-220 E-330 E-1763....reflektujecie?

Muzi nie czuję że rymuję :) Mój obiad sponsoruje dziś pewnie chińczyk, ew. teściowie :P Nie mam czasu na gotowanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sobie pogadałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Weź się opanuj, bo pomyślą, że słońce Ci szkodzi :P Albo co gorsze glukoza. Wiesz ja się już złoiłam browarem, ale ty żebyś była pijana od
    glukozy?
    Gdzie Ty mieszkasz że.masz upał?!U nas ponuro dziś a my zaraz z laboratorium jedziemy do mojej mamy i szlag mnie trafi jeśli będę musiała siedzieć w domu:-(

Muzi nie mów mi o jedzeniu bo ja siedzę na czczo i jeszcze 1,5g wysiedziec o pustym i suchym pysku:-(

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nigdy nie przeprowadzajcie się na wieś, i nie miejcie sąsiada rolnika ! jebany kosi trawę traktorem, kurzy mi niemiłsoiernie, i jak mam mam sprzątać skoro zaraz w domu będzie syf kiła i mogiła! Nienawidzę go.

O! i trochę stresu i negatywnych emocji! Do kompletu brakuje, żebyś wrzuciła kwasa w oko.

Shagga_80, Rucia, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Bardzo mnie miło, że umilamy Pani kontakty z nasza niezawodną służbą zdrowia. Dobrze, że to tylko dwie godziny a nie półtora roku.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

A ja mam jeszcze 2 vifony skitrane na czarną godzinę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Bardzo mnie miło, że umilamy Pani kontakty z nasza niezawodną służbą zdrowia. Dobrze, że to tylko dwie godziny a nie półtora roku.
    No żebyś wiedziała jak mi czas zaczął lecieć odkąd włączyłam ovu :-)
    Ps.Czekam akurat nie przez opieszałość służby zdrowia a raczej dlatego że po wypiciu glukozy (polecam!) muszę odczekać 2h na badanie kolejne:-(

‹‹ 3376 3377 3378 3379 3380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ