plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNooo, posprzątałam, zamówiłam za pośrednictwem koleżanki trochę w tej taniej aptece...i znów wracam do Femibion Natal 2 bo teraz dałam za nie (30 tabletek + 30 kapsułek DHA)prawie 43 zł (a w swoich aptekach płaciłam 64zł!), bo po tych co teraz biorę mam zaparcia a przy tamtych nic mi nie działo się.
I teraz zabierać zamierzam się za naleśniczki...i znów ukłon w stronę Muzi?Jeju
Beatko,ja też jestem zdania,że warto zmienić lekarza,jak Ten Twój/Twoja nic nie robi,a wykres wygląda jak wygląda...
Miłego dnia (i weekendu) Mayusiu, daj znać co u Laryngologa było.Beata, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Tak to jest zwykłe USG tylko , że ja mam robione USG w szpitalu w Medicoverze, więc na chyba najlepszym sprzęcie w całej Warszawie. ( Tak przynajmniej twierdzi moja Pani doktor )
Beata, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
teraz to już musze iśc bo koniec pracy niemalże nastał , a spieszę sie bardzo, bo sałatka nie zrobiona a na 17.00 trzeba jechac a to ze 35km od nas no i podmyć po pracy:P
a amosfere chodziło mi na tym grillu (wcześniej pisałam że mamy dziś spotkanie klasowe, tzn klasa naszych dzieci i my rodzice wiec tym sie stresuje, bo to pierwsza taka impreza z alkoholemczyli powinna być zupełnie luźna ale ja zawsze przeżywam takie rzeczy
papap już dziś na 100 nie zajrze buziolki zozolkiaisa, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:teraz to już musze iśc bo koniec pracy niemalże nastał , a spieszę sie bardzo, bo sałatka nie zrobiona a na 17.00 trzeba jechac a to ze 35km od nas no i podmyć po pracy:P
a amosfere chodziło mi na tym grillu (wcześniej pisałam że mamy dziś spotkanie klasowe, tzn klasa naszych dzieci i my rodzice wiec tym sie stresuje, bo to pierwsza taka impreza z alkoholemczyli powinna być zupełnie luźna ale ja zawsze przeżywam takie rzeczy
papap już dziś na 100 nie zajrze buziolki zozolki
Mam nadzieję,że ten alkohol to nie dla dzieci
PS. Swoją drogą to dziwne ,że impreza dla dzieci i alkohol...przynajmniej dla mnie.Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie, o ile jeszcze któraś została
Tempo niesamowite, pół dnia i tyle nadrabiania
Olu imiona to Tymoteusz, Błażej i Judyta(mojemuy M się podoba, je nie jestem przekonana. jakoś nie umiem dla dziewczynki imienia wybrać tak, żeby być pewną. Hania mi się ostatnio spodobało, ale mojemu nieMyślę, że skończy sie to tak, że jak w końcu nam się uda i będzie córa, to spojrzymy na nią i wtedy się zdecyduje
)
Mauysia bardzo dzielnego masz syna! Powodzenia na wizycie.
Rucia.. najważniejsze że Kinga jest szczera, a taktu się nauczy jeszcze. Uśmiałam się, ale ta dziecięca szczerość jest niesamowita.
Beata, co do znajomej, to cóż, ludzie mają różne priorytety i czasem się ich nie zrozumie. Osobiście nie miałam wakacji od 2 lat, bo bardzo dużo pracowałam + uczelnia. Teraz też siedzę na uczelni cały tydzień mimo, że znajomi na wakacjach. Kolejny rok nigdzie nie pojedziemy, bo mój M ma operacje na początku sierpnia, a poza tym, pieniądze przydadzą nam się na leczenie. Kiedyś to sobie odbijemy, ale już z maluszkami.
Aa i trzymam kciuki, za przeczucia i mały cud
Co do PRL to wysoka może blokować owulację. Sama miałam przekroczoną normę 2 razy, ale i przy tym TSH podwyższone. Gin stwierdziła, że da leki na TSH i może PRL sama zejdzie i tak się stało. Po 2 m-cach wszystko było w normie. Ovu też.
Shagga brzuszek ślicznyKuzynka urodziła dziewczynkę 5kg, więc myślę, że nie masz się czym stresować
Mały na pewno będzie łaskawszy dla mamusi
Aiska Trzymam kciuki za wykres!
Jeszcze miałam coś do Kfjatuszka napisać, ale zapomniałamjak przypomnę sobie to uzupełnię.
Uf jak gorącoBlondi22, aisa, Shagga_80, Ola_czeka, Kfjatus, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNormalnie muszę Wam coś napisać.
Siedzi mój M teraz po turecku na dywanie z suszarką, denaturatem, moimi wacikami kosmetycznymi, nożykiem do tapet, nożyczkami, jakąś czarną folią i uchwytami z naszego samochodu i bawi się, próbując okleić te uchwyty.
I puść tu faceta samego do motoryzacyjnego po przycisk do świateł!
A spróbuj się teraz odezwać! Eh te chłopy
Do usłyszenia wieczorkiem.
Zmykam na angielski :*Shagga_80, aisa, Ola_czeka, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ja po pracy..
Shagusia sliczny brzusio
Beata ja staram sie 12 cyklow i ostatnio gin stwierdzila ze nie miewam owulki wiec zapisala mi clo- co bedzie - zobaczymy
dziewczyny kupilam sobie dzisiaj krem do depilacji bo stwierdzilam ze bede bikini robila kremem, poniewaz po normalnej maszynce robia mi sie takie krostki a woskiem nie ma mowy juz raz probowalam i mialam dwa duze since. Zrobilam sobie wlasnie przed chwila i kurcze tak mnie piecze w srodku- masakra - moze niechcacy moze sobie tam zatarlam. Posmarowalam zelem takim intymnym ale piecze jak cholera. Wy czym depilujecie/golicie bikini ? nie robia wam sie takie krostki? ktoras depiluje kremem?
zastanawiam sie nad zakupem depilatora podobno braun ma dobre ale jak slyszalam od dziewczyn cholernie boli. Ja cale zycie albo maszynka albo woskWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 18:10
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Spero, że też nie zrobiłaś Mężowi fotkiAle Macgiver z Niego
Effcia, Ty wczoraj byłaś na tej wizycie u Gina? Tak na Fb napisane!
Sylwia,ja golę tylko maszynką,ale zauważyłam,że jak maszynka jest świeża (jeszcze nie używana) to nic mi się nie dzieje,ale niechyby choć trochę była zużyta to krostki sąWspółczuję tego pieczenia...swoją drogą to najgładsze okolice bikini pewnie ma nasza Libra
Spero, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość