X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, z depilatorem to jest tak, że boli jak cholera tylko 2 pierwsze razy, bo włoski są twarde, później odrastają dużo miększe. Ja co prawda tylko pod pachami depiluję, reszta maszynką bo szybciej dla mnie i w sumie nie mam żadnych krostek. Jedyny patent jaki znam to na szampon do włosów - najlepiej z avokado. Dobrze nawilża i goli się szybko i bez podrażnień (ja na pianki jakoś nie mogę, dlatego o szamponie wspominam :) )

sylwia1985, Shagga_80, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby...witam wieczorkiem :) Młody śpi, a my zamierzamy oglądać film zaraz...jutro rano po moich badaniach krwi jedziemy do mojej Mamy, tzn M jedzie do mojego Brata pomóc Mu przy budowie,a my do Babci (pozabijamy się znów z siostrą,czy też nie :P ?) a wieczorem robimy grilla ..i może zostaniemy na niedzielę...chociaż jak zwykle M mówi "wracamy do domu",ale ja znam jego silną wolę (i gdy zaczną namawiać Go moja Mama,czy reszta rodziny to zostaniemy) więc wolałam spakować więcej rzeczy, w tym na niedzielę :)
    Tak czy owak, jutro mnie nie będzie,życzę więc miłego weekendu :)

PS. Już zostałam sama do oglądania TV :P

Effcia28, aisa, Kfjatus, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Witam ponownie :)

Spero, że też nie zrobiłaś Mężowi fotki :D Ale Macgiver z Niego :P

Effcia, Ty wczoraj byłaś na tej wizycie u Gina? Tak na Fb napisane!

Sylwia,ja golę tylko maszynką,ale zauważyłam,że jak maszynka jest świeża (jeszcze nie używana) to nic mi się nie dzieje,ale niechyby choć trochę była zużyta to krostki są :/ Współczuję tego pieczenia...swoją drogą to najgładsze okolice bikini pewnie ma nasza Libra :D

byłam bo stwierdziłam że jak jestem zapisana to nie będę rezygnować,ale niczego więcej się nie dowiedziałam niż w środę :)
    a teraz idę spać bo coś mnie mdli pewnie od Bromka :)
    dobranoc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 23:08

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia kup clotrimazolum krem w aptece bez recepty i po goleniu i prysznicu oraz dokładnym osuszeniu wysmaruj te golone okolice...krostki powinny się nie pojawiać...powodzenia...dla mnie też najłatwiej maszynką jednorazową ale teraz spróbuję taką na baterie ;-)

Fedra lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou gerls
    Teraz napisze tylko pare słów o wizycie u laryngologa. Potwierdził że migdały są naprawdę duże i że zalecalby zabieg. Terminy na NFZ to 1, 5 roku!!!!! Robi też prywatnie (zabiegi w tym samym szpitalu co na nfz!!) za 2500 zł, termin już na 15 lipca! Więc to szok jak fundusz robi nas w ciula! Ja bym nadal była gotowa wyłożyć kasę, ale mój M to się autentycznie podłamał, bo nie myślał że są takie terminy na nfz i ceny prywatnych zabiegów (myślał że max ok 1000 zł), w ogóle się w tym nie orientował i stąd szok. Ale jutro postaram się go urobić.
    Jutro w aucie do Wrocka jeszcze skrobnę. Pa!!!

Rucia, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Aiska, widzę brzydką krechę na wykresie :( No nic, czekamy dalej.

Dzień dobry.

WSTAWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aisa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja po pracy..
    Shagusia sliczny brzusio
    Beata ja staram sie 12 cyklow i ostatnio gin stwierdzila ze nie miewam owulki wiec zapisala mi clo- co bedzie - zobaczymy

dziewczyny kupilam sobie dzisiaj krem do depilacji bo stwierdzilam ze bede bikini robila kremem, poniewaz po normalnej maszynce robia mi sie takie krostki a woskiem nie ma mowy juz raz probowalam i mialam dwa duze since. Zrobilam sobie wlasnie przed chwila i kurcze tak mnie piecze w srodku- masakra - moze niechcacy moze sobie tam zatarlam. Posmarowalam zelem takim intymnym ale piecze jak cholera. Wy czym depilujecie/golicie bikini ? nie robia wam sie takie krostki? ktoras depiluje kremem?

zastanawiam sie nad zakupem depilatora podobno braun ma dobre ale jak slyszalam od dziewczyn cholernie boli. Ja cale zycie albo maszynka albo wosk

Sylwia, ja też uznaję tylko krem do depilacji jeśli chodzi o okolice intymne. Niestety trzeba bardzo uważać gdzie go nakładać, żeby nie podrażnić sobie.... sypialni.
    Trzeba też trzymać się zaleconego czasu jeśli chodzi o nałożony krem. Minuta dłużej i już mogą być problemy. Ja używam li i jedynie kremu veet (seledynowe opakowanie).

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomości

Mocno powiedziane :D

Shagga_80, aisa, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    W niektórych przychodniach państwowych może się okazać, że nie podpisano kontraktu na prywatnie badania na kiłę. Należy wtedy udać się do prywatnej przychodni bądź najbliższej przychodni prywatnej.

Małysz, a można do prywatnej przychodni?

mauysia wrote:
    Ja akurat miałam. Uprzedzam ewentualnie wścibskie pytania.. NIE, NIE MAM KIŁY!

A syf albo mogiłę?

Shagga_80, Kfjatus, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziałam "wstawać", czy nie?!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i jeszcze jedno:

BEATA, pytałam wczoraj o co chodzi, nadal nie wiem, może to taka gra, że ja pytam a Ty nie odpowiadasz, ale jeśli nie, to poproszę po prostu wyłuszczyć zażalenia.

Buzi.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ludzie, Ryan gosling wrzucił do sieci swoje nagie zdjęcia!!!!!!!! Vin Diesel i Channing Tatum też!!!!

Rucia, Shagga_80, Kfjatus, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech daremny trud. To se śpijcie. Nara.

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Olu, widzę, ze nie dasz pospać w deszczowa sobotę ;)

My wyjeżdżamy właśnie do znajomych na weekend. Nie wiem jak tam zasięg u nich więc póki co to milego weekendu i do usłyszenia w niedzielę wieczorem.

Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki u mnie beznadziejna pogoda wiec moj stwierdzil ze nie ma sensu jechac bo i tak sie nie poopalamy :( ale beznadzieja i jak tu serduchowac :( w spokoju - NIE DA SIE !!!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Czesc Olu, widzę, ze nie dasz pospać w deszczowa sobotę ;)

My wyjeżdżamy właśnie do znajomych na weekend. Nie wiem jak tam zasięg u nich więc póki co to milego weekendu i do usłyszenia w niedzielę wieczorem.

A w Anglii upał, wczoraj 27 stopni, dziś ma być cieplej! <szok>

Spero, nim pojedziesz. Zdałam sobie sprawę, że ja kompletnie nic o Tobie nie wiem! Powiedz nam szybko kogo kochałaś z beverly hills - Dylana czy Brandona. No chyba, że jesteś rocznik 95 i nie wiesz o czym ta stara baba do Ciebie mówi.

Shagga_80, Kfjatus, aisa, Effcia28, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    hej dziewczynki u mnie beznadziejna pogoda wiec moj stwierdzil ze nie ma sensu jechac bo i tak sie nie poopalamy :( ale beznadzieja i jak tu serduchowac :( w spokoju - NIE DA SIE !!!!!

W deszczu...... Pod namiotem........... <kładzie głowę na biurko i zaczyna wspominać>

Shagga_80, Kfjatus, aisa, Effcia28, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, Brandon! Ideał ;)

Gunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou !

Mayuś - 1,5 roku, szacun. Myślałam, że u Nas 6 miesiecy to długo. Ale skurczybyki potrafią człowieka wyprowadzić z równowagi, jeżeli chodzi o to: wie Pani ale ja to też robię prywatnie za tydzień. Jeżeli macie możlwiosć, to usuńcie Leosiowi ten migdał prywatnie.

Wiesia dzień dobry ! :D

Sylwia - gdzie ty masz beznadziejną pogodę? o.O

Miłej soboty dziewczynki :) Ja idę sobie na śniadanie.

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Olu, Brandon! Ideał ;)

Najpierw koty, teraz Brandon. Przyznaj, tak naprawdę nie istniejesz, tylko jesteś programem komputerowym stworzonym by badać moje reakcje?

;)

Shagga_80, Kfjatus, aisa, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 3375 3376 3377 3378 3379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ