plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia, z depilatorem to jest tak, że boli jak cholera tylko 2 pierwsze razy, bo włoski są twarde, później odrastają dużo miększe. Ja co prawda tylko pod pachami depiluję, reszta maszynką bo szybciej dla mnie i w sumie nie mam żadnych krostek. Jedyny patent jaki znam to na szampon do włosów - najlepiej z avokado. Dobrze nawilża i goli się szybko i bez podrażnień (ja na pianki jakoś nie mogę, dlatego o szamponie wspominam
)
sylwia1985, Shagga_80, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby...witam wieczorkiem
Młody śpi, a my zamierzamy oglądać film zaraz...jutro rano po moich badaniach krwi jedziemy do mojej Mamy, tzn M jedzie do mojego Brata pomóc Mu przy budowie,a my do Babci (pozabijamy się znów z siostrą,czy też nie
?) a wieczorem robimy grilla ..i może zostaniemy na niedzielę...chociaż jak zwykle M mówi "wracamy do domu",ale ja znam jego silną wolę (i gdy zaczną namawiać Go moja Mama,czy reszta rodziny to zostaniemy) więc wolałam spakować więcej rzeczy, w tym na niedzielę
Tak czy owak, jutro mnie nie będzie,życzę więc miłego weekendu
PS. Już zostałam sama do oglądania TVEffcia28, aisa, Kfjatus, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Witam ponownie
Spero, że też nie zrobiłaś Mężowi fotkiAle Macgiver z Niego
Effcia, Ty wczoraj byłaś na tej wizycie u Gina? Tak na Fb napisane!
Sylwia,ja golę tylko maszynką,ale zauważyłam,że jak maszynka jest świeża (jeszcze nie używana) to nic mi się nie dzieje,ale niechyby choć trochę była zużyta to krostki sąWspółczuję tego pieczenia...swoją drogą to najgładsze okolice bikini pewnie ma nasza Libra
byłam bo stwierdziłam że jak jestem zapisana to nie będę rezygnować,ale niczego więcej się nie dowiedziałam niż w środę
a teraz idę spać bo coś mnie mdli pewnie od Bromka
dobranoc:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 23:08
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sylwia kup clotrimazolum krem w aptece bez recepty i po goleniu i prysznicu oraz dokładnym osuszeniu wysmaruj te golone okolice...krostki powinny się nie pojawiać...powodzenia...dla mnie też najłatwiej maszynką jednorazową ale teraz spróbuję taką na baterie
Fedra lubi tę wiadomość
-
Helou gerls
Teraz napisze tylko pare słów o wizycie u laryngologa. Potwierdził że migdały są naprawdę duże i że zalecalby zabieg. Terminy na NFZ to 1, 5 roku!!!!! Robi też prywatnie (zabiegi w tym samym szpitalu co na nfz!!) za 2500 zł, termin już na 15 lipca! Więc to szok jak fundusz robi nas w ciula! Ja bym nadal była gotowa wyłożyć kasę, ale mój M to się autentycznie podłamał, bo nie myślał że są takie terminy na nfz i ceny prywatnych zabiegów (myślał że max ok 1000 zł), w ogóle się w tym nie orientował i stąd szok. Ale jutro postaram się go urobić.
Jutro w aucie do Wrocka jeszcze skrobnę. Pa!!!Rucia, Shagga_80, Kfjatus, aisa, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Ja po pracy..
Shagusia sliczny brzusio
Beata ja staram sie 12 cyklow i ostatnio gin stwierdzila ze nie miewam owulki wiec zapisala mi clo- co bedzie - zobaczymy
dziewczyny kupilam sobie dzisiaj krem do depilacji bo stwierdzilam ze bede bikini robila kremem, poniewaz po normalnej maszynce robia mi sie takie krostki a woskiem nie ma mowy juz raz probowalam i mialam dwa duze since. Zrobilam sobie wlasnie przed chwila i kurcze tak mnie piecze w srodku- masakra - moze niechcacy moze sobie tam zatarlam. Posmarowalam zelem takim intymnym ale piecze jak cholera. Wy czym depilujecie/golicie bikini ? nie robia wam sie takie krostki? ktoras depiluje kremem?
zastanawiam sie nad zakupem depilatora podobno braun ma dobre ale jak slyszalam od dziewczyn cholernie boli. Ja cale zycie albo maszynka albo wosk
Sylwia, ja też uznaję tylko krem do depilacji jeśli chodzi o okolice intymne. Niestety trzeba bardzo uważać gdzie go nakładać, żeby nie podrażnić sobie.... sypialni.
Trzeba też trzymać się zaleconego czasu jeśli chodzi o nałożony krem. Minuta dłużej i już mogą być problemy. Ja używam li i jedynie kremu veet (seledynowe opakowanie).Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:W niektórych przychodniach państwowych może się okazać, że nie podpisano kontraktu na prywatnie badania na kiłę. Należy wtedy udać się do prywatnej przychodni bądź najbliższej przychodni prywatnej.
Małysz, a można do prywatnej przychodni?
mauysia wrote:Ja akurat miałam. Uprzedzam ewentualnie wścibskie pytania.. NIE, NIE MAM KIŁY!
A syf albo mogiłę?Shagga_80, Kfjatus, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Czesc Olu, widzę, ze nie dasz pospać w deszczowa sobotę
My wyjeżdżamy właśnie do znajomych na weekend. Nie wiem jak tam zasięg u nich więc póki co to milego weekendu i do usłyszenia w niedzielę wieczorem.
A w Anglii upał, wczoraj 27 stopni, dziś ma być cieplej! <szok>
Spero, nim pojedziesz. Zdałam sobie sprawę, że ja kompletnie nic o Tobie nie wiem! Powiedz nam szybko kogo kochałaś z beverly hills - Dylana czy Brandona. No chyba, że jesteś rocznik 95 i nie wiesz o czym ta stara baba do Ciebie mówi.Shagga_80, Kfjatus, aisa, Effcia28, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:hej dziewczynki u mnie beznadziejna pogoda wiec moj stwierdzil ze nie ma sensu jechac bo i tak sie nie poopalamy
ale beznadzieja i jak tu serduchowac
w spokoju - NIE DA SIE !!!!!
W deszczu...... Pod namiotem........... <kładzie głowę na biurko i zaczyna wspominać>Shagga_80, Kfjatus, aisa, Effcia28, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelou !
Mayuś - 1,5 roku, szacun. Myślałam, że u Nas 6 miesiecy to długo. Ale skurczybyki potrafią człowieka wyprowadzić z równowagi, jeżeli chodzi o to: wie Pani ale ja to też robię prywatnie za tydzień. Jeżeli macie możlwiosć, to usuńcie Leosiowi ten migdał prywatnie.
Wiesia dzień dobry !
Sylwia - gdzie ty masz beznadziejną pogodę?
Miłej soboty dziewczynkiJa idę sobie na śniadanie.
Fedra lubi tę wiadomość