plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a to bardzo wyrazne Rucia ma jak to zwykłeBeata wrote:tak Blondi paiętam to wszystko i tez to że nie wierzyłam do końca jak Ty mowiłas że masz przeczucie. potem że ten cień cienia, byłam pewna że na tak wczesnym etapie i jeszcze w tak długim cyklu to pewnie urojenia heheh
ale masz swój cud
p.s. Blodni przeciez usg które ostatnio skopiowałas to zwykłe a nie 4d prawda Ruciu?
no przeczucia mnie nie myliły
tym bardziej ze sie nawet nie nastawiałam na ten cykl no i cień cienia bardzo wczesnie wyszedł bo to jakoś koło 8-9dpo
-
Blondi22 wrote:tak piersi miałam wyjatkowo inne niż w noramlnym cyklu i sutki bardzo bolały
a przed @ zasypialam malego zawsze zaprowadzic do przedszkola na dobra godzine i w dzien też mi sie spac chciało i to mnie podkusiło do robienia testu
Życze ci aby twoj tez sie skonczył tak jak moj
dzieki :*Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
to górne to widze ze jest 3 albo 4d ale to ostatnie to na moje oko zwyczajne, ale mam nadzije ez e upal nie wpłynał mi na oczyBlondi22 wrote:a to bardzo wyrazne Rucia ma jak to zwykłe

no przeczucia mnie nie myliły
tym bardziej ze sie nawet nie nastawiałam na ten cykl no i cień cienia bardzo wczesnie wyszedł bo to jakoś koło 8-9dpo
wiem Blondi dokładnie pamietam fajnie tak powspominac nasze przeżycia, widzisz Ty wyjątkowa jestes , bo Tobie cień wyszedł 8dpo a osatnio dzieczynie beta nie wyszła w 10 a potem za 4 dni zrobiła zwykły i wyszło....szok
Blondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Beata wrote:Aisko tak progesteron az miałam cos 21.90 wiec to naprawdę dużo z reguły zawsze miałam powyżej 15 raz jeden tylko miałam 11.9 i to był najnizszy ze wszystkich wiec progesteron raczej ok
tylko mi te pęcherzyki nie dojrzewają wiec do tej pory powinnam już coś dostać na nie prawda?
no i jeszcze myslę o tej prolaktynie bo to od niej mogą bolec piersi prawda? ale ona wzrasta pod wpływem stresu a tego raczej nie da się wyeliminować
Na niedojrzewające to chyba clo. Jak jest za wysoka prolaktyna to chyba mogą boleć piersi. To może prl masz za wysoką? Na stres pewnie wiele się nie zdziała, ale jeśli jest sporo wyższa od normy to trochę lekami ją zbić. Na innym wątku była dziewczyna, która miała za wysoką prl i wykres płaskowaty. Po dwóch miesiącach zbijania i cyklu z monitoringiem zaszła w ciąże.
Beata lubi tę wiadomość
-
a tam wyjatkowaBeata wrote:to górne to widze ze jest 3 albo 4d ale to ostatnie to na moje oko zwyczajne, ale mam nadzije ez e upal nie wpłynał mi na oczy

wiem Blondi dokładnie pamietam fajnie tak powspominac nasze przeżycia, widzisz Ty wyjątkowa jestes , bo Tobie cień wyszedł 8dpo a osatnio dzieczynie beta nie wyszła w 10 a potem za 4 dni zrobiła zwykły i wyszło....szok
poprostu na dobry test trafiłam
Beata lubi tę wiadomość
-
Aisko ja prolaktynę co prawda tylko raz miałam za wysoka wiec zarówno moja ginka jak i lekarz na forum bociana powiedzieli że nie brac jej po uwagę że ona w niczym nie wadzi i nie trzeba jej leczyć, bo tyo moze być czynnościowy jednorazowy skok a skoro inne hormony w normie to jest ok...
i to jest własnie frustrujące że nie wiadomo co leczyc
no wlasnie tak myslałam o tym cLO ale to co sama mam sie upomniec u gina skoro mi nie zleca?
a moje wykresy ostatnio są wlasnie bardzo skaczace wieć moze teraz wlasnie sie rozregulowały hormony, moze polecę zrobic ponownie
kurde czuję sie jakbym szukała na siłe dziury w całym
Blodni no tak ty mogłas trafić na dobry egzempl. ale czemu tamtej dziewczynie beta nie wyszła w 10dpo?
aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
ide sobie, stresuję sie jakby przed egzaminem normalnie, mam nadzieję że atmosfera bedzie fajna i luźna
papa miłego weekendu
buziolki dla wszystkich
Aisko trzymaj się i nie puszczaj:*
pa Blodni ;*
Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006

-
to chyba zależy od tego kiedy nastapi zagnieżdzenie ale sama nie wiem nie bardzo znam sie na tym zawsze beta powinna szybciej wyjsc niż zwykly sikaniecBeata wrote:Aisko ja prolaktynę co prawda tylko raz miałam za wysoka wiec zarówno moja ginka jak i lekarz na forum bociana powiedzieli że nie brac jej po uwagę że ona w niczym nie wadzi i nie trzeba jej leczyć, bo tyo moze być czynnościowy jednorazowy skok a skoro inne hormony w normie to jest ok...
i to jest własnie frustrujące że nie wiadomo co leczyc
no wlasnie tak myslałam o tym cLO ale to co sama mam sie upomniec u gina skoro mi nie zleca?
a moje wykresy ostatnio są wlasnie bardzo skaczace wieć moze teraz wlasnie sie rozregulowały hormony, moze polecę zrobic ponownie
kurde czuję sie jakbym szukała na siłe dziury w całym
Blodni no tak ty mogłas trafić na dobry egzempl. ale czemu tamtej dziewczynie beta nie wyszła w 10dpo? -
Dziewczątka, ja dziś odmeldowuję się wcześniej (przez tego laryngologa), Beciu, w domu poczytam uważnie Twoje wypowiedzi od 13:43 i odpowiedzi dziewczyn, bo niestety musiałam teraz wpaść w wir pracy

Trzymajcie się!
Blondi22, Beata, aisa, Shagga_80, Rucia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

-
Ja bym chyba zbadała tą prl no i zagadała o clo, ogólnie o problemie, że pęcherzyki nie dojrzewają. Coś ta ginka nie prędka do leków widocznie, może warto z innym ginem pogadać. Bo na chwilę obecną objawy mówią co innego niż temp, która nie chcę podskoczyć. Ale pewnie niedługo to zrobi.
I nie idź nigdzie. Temat branżowy nie zaszkodzi
Ps. Nie dam się :*
Beata, Shagga_80, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
wróciłam jeszcze na sekunde
napewno wspomnę temu drugiemulekarzowi i zrobię badania ofkors ale na prolaktynę to teraz za późno prawda? ale co mi tam chyba i tak ją zrobię...skoro zalecają róźnie?
Masz rację kochana nie daj sie w poniedziłek chcę radosną nowinę
p.s. nie kumam zdania temat branzowy nie zaszkodzi (ale zrozum upał)
aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

-
nick nieaktualnyBeata wrote:tak Blondi paiętam to wszystko i tez to że nie wierzyłam do końca jak Ty mowiłas że masz przeczucie. potem że ten cień cienia, byłam pewna że na tak wczesnym etapie i jeszcze w tak długim cyklu to pewnie urojenia heheh
ale masz swój cud
p.s. Blodni przeciez usg które ostatnio skopiowałas to zwykłe a nie 4d prawda Ruciu?
Tak to jest zwykłe USG tylko , że ja mam robione USG w szpitalu w Medicoverze, więc na chyba najlepszym sprzęcie w całej Warszawie. ( Tak przynajmniej twierdzi moja Pani doktor )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 15:12
Shagga_80, Beata, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Miłego weekendu wszystkim