plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Dzięki Kochana :*
mam jeszcze pytanie jakie badania powinnam zrobić? bo nie wiem czy nie będe musiała zmusić lekarki do wystawienia jakiś skierowań bo ostatnio jak się sama nie upomnę to ni się nie dowiem...
więc należy Ci się skierowanie do poradni genetycznej na przebadanie Kariotypu Twojego i męża (dwa osobne skierowania )
i powinno się przebadać przeciwciała antykardiolipidowe (czyli czy nie potrzebujesz podczas ciąży brać acard lub np heparyne no i nasienie męża też robią ale Wy robiliście
Więcej nie pamiętam przepraszam ,że tak póżno ale mam nadzieję że jeszcze odczytasz przed wizytąShagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylecę spać laseczki!!!
Miłej upojnej i owocnej nocki a dla zafasolkowanych spokojnie przespanej!!!
Ja już chrześniaka położyłam(8lat) spać bo go wziełam na parę dni na wakacje więc i ja mogę iść kości wyprostować!!!
Dobranoc !!!Effcia28, Ilona, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
A ja sie witam wieczorową pora
Rano tel mi sie wyladowal, pinu nie pamietalam, ale M właśnie niedawno mi podał. Internet jest
U mnie dzisiaj kolejny dzień spędzony nad jeziorkiem. Doszłam do wniosku, ze będę codziennie jeździć a na noc jednak do domu ściągać. Wiki to ma tam raj, cały dzień z tyłkiem w wodzie.
Fredzia mam nadzieje, ze plemienia jak najszybciej mina, jutro pewnie na wizycie trochę sie wyjaśni, oby, będziesz wtedy choć trochę spokojniejsza. Jesli zdrowotnie juz będzie dobrze, to moze i psychicznie tez będzie lepiej. Jejku co Ty Kochana musisz przechodzić. Dzielna jesteś.
Aga fajnie ze wizyta udana, najważniejsze, ze plan jest i powoli będzie realizowany
Aisko oby badania wyszły ok.
Schagga dobrze, ze z M jest ok, a z siostra pewnie w koncu i tak jakoś sie ułoży.
Ola ja zdjęć nie widziałam (foch)
Kfiatku jak ja lubię czytać Twoje posty. Wy tez macie wrażenie ze Kfiatek to taki pluszowy misiu, którego by sie tylko tulilo (nie mylić z tusza, bo Kfiatek to przecież chudzielec)
Dziewczyny obiecuje, ze następnym razem, gdy będę miała zamiar pokazać sie w TV to będzie transparent
Odmeldowuje sie, dobranoc, słodkich snówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 22:18
Fedra, Kfjatus, aisa, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Dobra laski, można żyć bez forum, ale ja sie pytam co to za życie
Jestem u teściów, jest mi tu przedobrzemają czadowy ogród gdzie spędzam całe dni, raczymy sie naleweczkami, leżakami, mają taki dmuchany basen gdzie mieści sie 20 metrów sześciennych wody, więc jest gdzie pomoczyć dupkę, a pogoda - przecudna. odpoczywam psychicznie i fizycznie. rozrywki dla seniorów widać mi służą. wczoraj robiłam za szpaka (więc dzięki temu będę miała swoje udziały w następnej partii nalewek) a dziś w porzeczkach. oczywiście spaliłam raka, bo bladzizna ze mnie totalna i ledwie słońce zobaczyłam i już czerwona od stóp do głów. tymczasem piękny donosi, że tęskni (i dobrze). ja tak se
podczytuje w przelocie co u Was, ale tak na 100% jeszcze nie wróciłam do wirtualnego świata i nie wiem kiedy to nastąpi.
życzę udanej nocki i powiem wam, że mój jedyny problem na dziś jest taki, że nie ma mi kto nasmarować pleców kremem po opalaniu. ale należało mi sie takie relaksowanie. (Ilona - przybij pione!)Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, Ilona, aisa, mauysia, AGA 30, Kaja, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Jestem u teściów, jest mi tu przedobrze
mają czadowy ogród gdzie spędzam całe dni, raczymy sie naleweczkami, leżakami, mają taki dmuchany basen gdzie mieści sie 20 metrów sześciennych wody, więc jest gdzie pomoczyć dupkę, a pogoda - przecudna. odpoczywam psychicznie i fizycznie. rozrywki dla seniorów widać mi służą. wczoraj robiłam za szpaka (więc dzięki temu będę miała swoje udziały w następnej partii nalewek) a dziś w porzeczkach. oczywiście spaliłam raka, bo bladzizna ze mnie totalna i ledwie słońce zobaczyłam i już czerwona od stóp do głów. tymczasem piękny donosi, że tęskni (i dobrze). ja tak se
mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:dziewczynki POMOCY!!!!
Dziś wyciagnęłam białe -piękne rybaczki ciążowe-które mam z 1 ciąży. I na nich były żółte plamki. Wzięłam nalałam na plamy Vanish oxi action i leżały tak z 15 minut. Przyszłam do łazienki a plamki jeszcze były wiec nalałam wiecej odplamiacza i poszłam na podwórko bo mały siedział w baseniku. No i zapomniałam o rybaczkach,potem weszłam do domu i usiadłam na ovu napisać co u mnie i na FB. I jak poszłam do łazienki to na spodniach była jedna wielka zółta plama. Powiedzcie czy da się coś z tym jeszcze zrobić czy muszę wyrzucić spodnie albo pociąć na szmatki do mycia okien???Jakiś koszmarStraciłam nadzieję...Macie jakieś porady???
ja bym je poprostu zafarbowała na inny kolor...
a próbowałaś po zamoczeniu je wyprać spróbuj moze to coś da...Spero lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
PO VANISZU CZASEM PO PRANIU SCHODZI DOPIERO W POŁĄCZENIU Z PROSZKIEM...
Pewnie to Fedrunia miała na myśłi....
Cześć Żbikulku
Kochana zazdroszczę Ci rozrywek dla seniorów...leż i pachnij...mogę sobie tylko wyobrazić ten ogród...ja na swój musze poczekać...za kilka dni wsadzam herkulesa i dianę...już nie mogę się doczekać....(dwa pnącza, które bez siebie nie mogą istnieć-diana jak przekwitnie obsypuje się czerwonymi koralami)
W tym roku róże pnące....żadna z kupionych dotąd pod nazwą pnąca -nie okazała się pnąca...
Dziś układałam chodniki w ogródku warzywnym z cegiełek ale potłuczonych....chodzi mi o efekt mozajki...i wykorzystanie cegieł- tych kawałków cegieł...jedna dróża zrobiona a gdzie tu reszta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 22:54
Fedra, zbikowa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:To Twoje drugie poronienie prawda ?
więc należy Ci się skierowanie do poradni genetycznej na przebadanie Kariotypu Twojego i męża (dwa osobne skierowania )
i powinno się przebadać przeciwciała antykardiolipidowe (czyli czy nie potrzebujesz podczas ciąży brać acard lub np heparyne no i nasienie męża też robią ale Wy robiliście
Więcej nie pamiętam przepraszam ,że tak póżno ale mam nadzieję że jeszcze odczytasz przed wizytą
tak to druga strata ale na pierwszą nie mam papierka więc tą traktują jako pierwszą ale zagadam z lekarką z Lux Medu zeby mi takie skierowanie wypisała chyba to badanie mam w pakiecie więc nie powinnam płacić a jak trzeba będzie płacić to pójdę żeby mi na NFZ to wypisali i już...
o tych kariocoś tam to sobie wypisałam i będe molestowac ginkę jutro
dziekuje :*Effcia28 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Jestem i już piszę ,że konkretnie nic jeszcze nie wiem w środę nastepna wizyta Spr i wtedy powie jak się ma sytuacja rosnących pecherzyków w środę wizyta o 20....i ostateczna w sobotę w szpitalu ....tyle na dziś coś tam widział ale chce być pewny czy coś uroslo ...
zbikowa, Shagga_80, Ola_czeka, aisa, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:PO VANISZU CZASEM PO PRANIU SCHODZI DOPIERO W POŁĄCZENIU Z PROSZKIEM...
Pewnie to Fedrunia miała na myśłi....Cześć Żbikulku
pewnie o to mi chodziło gdzieś dzwoniło ale nie wiedziałam gdzie bo nigdy tego nie robiłam
Cześć Muzi :*Effcia28 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
ja też nie mam na papierku pierwszego poronienia bo było samoistne w 6 tc i w szpitalu leżeć nie musiałam
a teraz już na prawdę uciekam
DOBRANOC
Libruś dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 22:55
Fedra, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻbiczku ooo ale mi się wcisnęło
no i moja warta się kończy byłam tylko na chwilę bo musiałam coś posprawdzać a teraz się zegnam jutro będe pewnie później to napisze co i jak jeśli się czegoś oczywiście dowiem...
słodkich kolorowych snów a tym które moga upojnej nocy:*
zbikowa, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
PO VANISZU CZASEM PO PRANIU SCHODZI DOPIERO W POŁĄCZENIU Z PROSZKIEM...
Pewnie to Fedrunia miała na myśłi....
Cześć Żbikulku
Kochana zazdroszczę Ci rozrywek dla seniorów...leż i pachnij...mogę sobie tylko wyobrazić ten ogród...ja na swój musze poczekać...za kilka dni wsadzam herkulesa i dianę...już nie mogę się doczekać....(dwa pnącza, które bez siebie nie mogą istnieć-diana jak przekwitnie obsypuje się czerwonymi koralami)
W tym roku róże pnące....żadna z kupionych dotąd pod nazwą pnąca -nie okazała się pnąca...
Dziś układałam chodniki w ogródku warzywnym z cegiełek ale potłuczonych....chodzi mi o efekt mozajki...i wykorzystanie cegieł- tych kawałków cegieł...jedna dróża zrobiona a gdzie tu reszta?
Wersja wznowiona wiadomości, bo długo edytowałam;-)Fedra lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:ja też nie mam na papierku pierwszego poronienia bo było samoistne w 6 tc i w szpitalu leżeć nie musiałam
a teraz już na prawdę uciekam
DOBRANOC
Libruś dziękuję :*
no tak ale mi wszędzie wpisują ze to pierwsze bo tego faktycznie pierwszego nie uznała moja lekarka z Kliniki bo mówiła ze jak nie ma potwierdzonej ciąży a potem potwierdzonego poronienia to tak jakby tego nie było...
ale spoko coś wymyśle :*
i ja też zmykam już :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi