plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A wczoraj znalazłam na polskim telefonie sms od mojej ginki o treści: "Proszę o pilny kontakt w sprawie wykonanej cytologii" i to był najdłuższa minuta mojego życia kiedy wykręcałam do niej numer, bo byłam pewna, że mam raka, ale okazało się, że pierwszy raz w swojej karierze pani ginekolog pobrała za mało materiału do badań i trzeba to będzie powtórzyć, co jest o tyle trudne, że wyniki są mi potrzebne do HSG a ja planowałam następną podróż do Polski w przeddzień HSG własnie.
Czy to jest najdłuższe zdanie, jakie padło na OVU?zbikowa, Libra, aisa, Shagga_80, jeju, Fedra, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola czyli czeka Cie bonusowa wyprawa do PL? a może zrobisz w jakis magiczny sposób w uk? ja miałam w styczniu, wiec nastepna za 3 lata. ale jak w uk nie miałaś wcale to powinni Cię z marszu przyjąć
Zapraszam na priv celem udzielenia porad szczegółowych.jeju, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Wczoraj zachorował mi potwornie pies, spuchł jej cały pyszczek, aż oczy miała podpuchnięte, w chwilami jakby się podduszała, zaczęła wymiotować, miała gorączkę chyba, bo była aż rozpalona, wsiadłam z Mamą w samochód i pojechałyśmy do weta. Pan stwierdził, ze to reakcja alergiczna i że ją coś ugryzło, dał jej cztery zastrzyki. W samochodzie już nie pchała się Mamie na kolana jak wcześniej, tylko ułożyła się w kartonie i prawie spała,a do wieczora opuchlizna zeszła i już jest ok.
Ale ile ja się strachu najadłam. Z małej sarenkowej mordki, łeb wyglądał jak u pitbul...
co teraz za świństwa chlają jak nie ludzi to zwierzęta??
moją mamę też coś uchlało, spuchła i jest na zastrzykachjeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Libra, a może wynegocjujmy, ze jesteś z nami jeden dzień w tygodniu ?
znając siebie raczej to nie przejdzie... może wrócę "na stałe" we wrześniu/październiku jak zacznie się moja przygoda z kliniką leczenia niepłodnościEffcia28, Shagga_80, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:co teraz za świństwa chlają jak nie ludzi to zwierzęta??
moją mamę też coś uchlało, spuchła i jest na zastrzykach
A po zastrzykach pchała się na kolana, czy ułożyła się w kartonie?
Przepraaaaaaaszam musiaaaaaaałam.....
zbikowa, Libra, Kfjatus, jeju, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ej śniło mi się, że taka czarna chmura zabijała ludzi, więc trzeba było zamykać okna.
A co u Was?
mnie się śniło, że miał nastąpić koniec świata... z m mieliśmy uciekać w góry... pakowałam jedzenie w plecak na wypadek gdyby końca świata jednak nie byłozbikowa, Ola_czeka, Sandraa, Kfjatus, aisa, Shagga_80, jeju, Ilona, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mnie się śniło, że miał nastąpić koniec świata... z m mieliśmy uciekać w góry... pakowałam jedzenie w plecak na wypadek gdyby końca świata jednak nie było
Ale jechaliście w Bieszczady, tak? Na koniec świata najlepsze są Bieszczady. I na inne okazje też.Libra, Shagga_80, jeju, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:w ogóle jak otieram ovu w chrome to te paski czerwone nad awatarami mi sie odkleiły i pojechały w dół i cała strona mi sie rozjeżdża, wam też?
Nam nie.
Na mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 09:12
Shagga_80, jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A po zastrzykach pchała się na kolana, czy ułożyła się w kartonie?
Przepraaaaaaaszam musiaaaaaaałam.....
(miałam napisać "poszła zarabiać na życie", ale jakos źle mi się skojarzyło i Ola snułaby dalej dziwne domysły:D)Ola_czeka, zbikowa, Kfjatus, aisa, Shagga_80, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny