plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatuś, Libra, niestety to jest opcja, która pojawia się po 6-tysięcznym lajku. Teraz wiecie, dlaczego tak żebrałam...
Małysz też by mogła skorzystać, ale się głupia pospieszyła z zaciążpójściem.mauysia, Libra, aisa, Kfjatus, Shagga_80, Ilona, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Fredziu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Zdrowia, uśmiechu, by życie zaskakiwało pozytywnie, byś spotykała na swej drodze życzliwych Tobie ludzi i by spełniały się Twe marzenia!:* :*
Kfjatku, powodzenia w tym nowo zaczętym dziś cyklu
Cosik pogoda się psuje... czyżby miało być chłodniej...!?mauysia, Kfjatus, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Małysz wyzywam Cię.
Jutro zaczniesz od cytującego posta, który ma zająć całą stronę.
Ale jak po moim 2-tygodniowym urlopie walnę Wam podsumowującego posta to się Ovu zawiesi normalnie! (tak zrobię!)
Jeszcze jedno...
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!!!!!! Życzę Wam słonecznego dniaAisko, ochłodzenie u mnie chyba się nie szykuje, bo ma być 28 stopni
aisa, Shagga_80, Libra, Ola_czeka, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Do jutra nie dam rady...
Ale jak po moim 2-tygodniowym urlopie walnę Wam podsumowującego posta to się Ovu zawiesi normalnie! (tak zrobię!)
Jeszcze jedno...
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!!!!!! Życzę Wam słonecznego dniaAisko, ochłodzenie u mnie chyba się nie szykuje, bo ma być 28 stopni
Czyli to w okolicach Mazowsza lekkie ochłodzenie... bo u Kfjatka też chłodniej chyba...
A jeśli chodzi o urlop to i ja od razu się usprawiedliwię.
Proszę zanotować gdzieś żeby potem nie było, że mnie nie ma..
W piątek przyjeżdża M, no i się zacznie odwiedzanie tej rodzinki i znajomych, których wypada odwiedzić razem...
Potem wyjazd w góry a potem moja mama i siostra płyną z nami.
Dopiero po 1.08 będę miała wolniejszy czas. Może jakoś wieczorami będę lukać, ale jak będzie zobaczymy...
Mam nadzieję, że usprawiedliwienie zostanie przyjęte
Ps. Ja też napiszę długaśnego postaTylko, że ja pewnie bez cytowania napiszę
Dla Mauysi zostawię Miss najdłuższego cytowanego posta
mauysia, Shagga_80, Libra, Ola_czeka, zbikowa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Mauysiu mój piesek to mieszanka pinczera z kundlem.
Aisko może to będzie nasz czas wreszcie i następna @ faktycznie nie przyjdzie?
Ola zanim dobiją do Twojej ilości lajków, to mnie Boże Narodzenie zastanie...
aisa, mauysia, Ola_czeka, Fedra, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Czyli to w okolicach Mazowsza lekkie ochłodzenie... bo u Kfjatka też chłodniej chyba...
A jeśli chodzi o urlop to i ja od razu się usprawiedliwię.
Proszę zanotować gdzieś żeby potem nie było, że mnie nie ma..
W piątek przyjeżdża M, no i się zacznie odwiedzanie tej rodzinki i znajomych, których wypada odwiedzić razem...
Potem wyjazd w góry a potem moja mama i siostra płyną z nami.
Dopiero po 1.08 będę miała wolniejszy czas. Może jakoś wieczorami będę lukać, ale jak będzie zobaczymy...
Mam nadzieję, że usprawiedliwienie zostanie przyjęte
Ps. Ja też napiszę długaśnego postaTylko, że ja pewnie bez cytowania napiszę
Dla Mauysi zostawię Miss najdłuższego cytowanego posta
Lubie posta, nie lubię, że Ty masz urlop a ja nie.aisa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, poczytałam, uśmiałam się i teraz trochę pokomentuję
Mauysia ode brała mi tytuł miss cytowanego postu,więc obrażam się i cytować nie będę ;)I pisze z pamięci
Libra, na początku najważniejsze - straaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę,że jesteś znów z nami,choćby na chwilęBaaaardzo nam Cię tu brakuje...
Fedra, kochana jeszcze raz wszystkiego najlepszego...możesz czuć więc wyjątkowo, bo dostałaś najlepszejsze torty jakie w życiu widziałam!
co do tegorocznych komarów,to rzeczywiście są jakiś dziwne, Kubę mojego jak pogryzą (od razu hurtowo) to bąble są mega a jak goją się to wyglądają sino, masakra...no i zakupiłam ostatnio Fenistil i łudzę się,że coś pomaga
Aisa, jesteś usprawiedliwiona...ale znając życie jak długo Cię nie będzie to znów pojawią się pytania,co z Aisą?
I tu zadam pytanko do Guni,co z Twoim wykresem,bo na liście pokazane ,że zakończony ale @ nie widać zaznaczonej, więc mam nadzieję,że znów ovu sam się porządził i sam "zakończył" ?
Kurcze,pisanie z pamięci jest bez sensu, pewnie pół pominęłam...taką pamięć to ma tylko Aisa!mauysia, aisa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość