plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Ależ Aisko, nie przejmuj się, pisz cytowanego posta... Ja jestem skromna i mi tytuły nie są drogie...
A nie nie dziękuje...
Ja jakoś się gubię w cytowańcach. Napiszę takiego po mojemu więc jakby co to tytuł pozostaje wolny
Choć wydaje mi się, że Shagga ma na niego chrapkę
bo cytowanie Jej nie obce
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mauysiu mój piesek to mieszanka pinczera z kundlem.
Aisko może to będzie nasz czas wreszcie i następna @ faktycznie nie przyjdzie?
Ola zanim dobiją do Twojej ilości lajków, to mnie Boże Narodzenie zastanie...
Na to jest jedna rada - nie być misiem przytulanką, tylko jechać wszystkim po rajtach! Ze strachu lajkują!
Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie ja z wami! Liberko milo mi Cie widziec.
Na wstepie mojego listu jeszcze raz skladam gratulacje Fedrusi z okazji urodzin. Zyj nam 150 lat!
I Fedri ja po poronieniu a wsumie dwoch mialam wskazania do robienia badan na zespol antyfosfolipidowy, badania na przeciwciala kardiolipdowe i antykoagulant tocznia. I co wazne to najlepiej zrobic chyba w ciazgu 3 tygodni po poronieniu. Pomimo ze mi wyszly dobrze te wyniki i tak mialam wlączony acard profilaktycznie w tej ciąży.
Poza tym robilam tez te drogie brrrr wymazy na chlamydie, ueroplasme i mycoplasme.
Didi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!
Wosebko co tak rzadko jestes?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 10:31
Shagga_80, Ola_czeka, Ola_czeka, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
No co Wy z tym tortem? To że jest piętrowy, to nie znaczy, że jest najlepszy w smaku - może ma w środku zjełczały krem... Nie wiadomo...Shagga_80 wrote:Fedra, kochana jeszcze raz wszystkiego najlepszego...możesz czuć więc wyjątkowo, bo dostałaś najlepszejsze torty jakie w życiu widziałam!
Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

-
plemniś a pamiętasz ile płaciłaś za te badaniaplemniczka wrote:witam sie ja z wami! Liberko milo mi Cie widziec.
Na wstepie mojego listu jeszcze raz skladam gratulacje Fedrusi z okazji urodzin. Zyj nam 150 lat!
I Fedri ja po poronieniu a wsumie dwoch mialam wskazania do robienia badan na zespol antyfosfolipidowy, badania na przeciwciala kardiolipdowe i antykoagulant tocznia. I co wazne to najlepiej zrobic chyba w ciazgu 3 tygodni po poronieniu. Pomimo ze mi wyszly dobrze te wyniki i tak mialam wlączony acard profilaktycznie w tej ciąży.
Poza tym robilam tez te drogie brrrr wymazy na chlamydie, ueroplasme i mycoplasme.
Dodi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!
?
-
plemniczka wrote:witam sie ja z wami! Liberko milo mi Cie widziec.
Didi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!
Ej a nie róbcie tak, że piszecie coś super-wesołego w pierwszej części a potem coś smutnego w drugiej i człowiek nie wie, czy może lajkować, bo nie chce zrobic nietaktu
mauysia, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
... a może nie ma.Ola_czeka wrote:No to zajebisty prezent dałaś Fedrze...
Co do pytań o Wosebkę - zadała dziś pytanie - a nawet założyła topik - na ciążowych, bo ma pewne wątpliwości co do skurczy macicy pojawiających się wskutek wysoce sugestywnych marzeń sennych. Może pomożecie jej tam? Tzn. odpowiecie na pytanie, czy to może zaszkodzić bejbikowi.
Wosebko, a mówiłam - nie czytać w ciąży Greya!
Ola_czeka, Shagga_80, aisa, plemniczka, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH