X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ależ Aisko, nie przejmuj się, pisz cytowanego posta... Ja jestem skromna i mi tytuły nie są drogie...

A nie nie dziękuje...
    Ja jakoś się gubię w cytowańcach. Napiszę takiego po mojemu więc jakby co to tytuł pozostaje wolny ;)
    Choć wydaje mi się, że Shagga ma na niego chrapkę ;) bo cytowanie Jej nie obce ;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Mauysiu mój piesek to mieszanka pinczera z kundlem.
    Aisko może to będzie nasz czas wreszcie i następna @ faktycznie nie przyjdzie? ;)
    Ola zanim dobiją do Twojej ilości lajków, to mnie Boże Narodzenie zastanie...

Na to jest jedna rada - nie być misiem przytulanką, tylko jechać wszystkim po rajtach! Ze strachu lajkują!

Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, a wniosek z prośbą o ponowne załączenie "zdjęcia w pełnym rynsztunku" został już rozpatrzony..?

Shagga_80, aisa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Chyba Ty.
    Też miałam podobne skojarzenie z tym waleniem do kubka :P

A tak na marginesie, Libra, Ty jako,że poinformowana pewnie najbardziej, wiesz może kiedy Izunia ma dziś tę wizytę?

Fedra lubi tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O masz, Shagga napisała posta niecytowanego... świat się kończy o.O
    Pakować plecaki i w góry ;)

zbikowa, Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Aisa podpis rodzica oryginalny pod usprawiedliwieniem poproszę ! Tylko nie podrabiaj :P
    O kurde, Ola polubiła trzy razy... Wyszła z niej dusza nauczyciela-służbisty...

Kfjatus, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej odzyskałam moc, Liber napisz coś, to Ci polajkuję do woli.

aisa, Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie ja z wami! Liberko milo mi Cie widziec.
    Na wstepie mojego listu jeszcze raz skladam gratulacje Fedrusi z okazji urodzin. Zyj nam 150 lat!

I Fedri ja po poronieniu a wsumie dwoch mialam wskazania do robienia badan na zespol antyfosfolipidowy, badania na przeciwciala kardiolipdowe i antykoagulant tocznia. I co wazne to najlepiej zrobic chyba w ciazgu 3 tygodni po poronieniu. Pomimo ze mi wyszly dobrze te wyniki i tak mialam wlączony acard profilaktycznie w tej ciąży.
    Poza tym robilam tez te drogie brrrr wymazy na chlamydie, ueroplasme i mycoplasme.

Didi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!

Wosebko co tak rzadko jestes?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 10:31

Shagga_80, Ola_czeka, Ola_czeka, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra, kochana jeszcze raz wszystkiego najlepszego...możesz czuć więc wyjątkowo, bo dostałaś najlepszejsze torty jakie w życiu widziałam!
    No co Wy z tym tortem? To że jest piętrowy, to nie znaczy, że jest najlepszy w smaku - może ma w środku zjełczały krem... Nie wiadomo...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    O kurde, Ola polubiła trzy razy... Wyszła z niej dusza nauczyciela-służbisty...

Nie, wyszła ze mnie moc.

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izka miała mieć wizytę o 9-ej jeśli się nie mylę :)

a teraz mogę złożyć serdeczne życzenia naszej jubilatce
    zdrowia szczęścia spełnienia marzeń i wszystkiego naj,naj naj bużka :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    może ma w środku zjełczały krem...

No to zajebisty prezent dałaś Fedrze...

Shagga_80, aisa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O bosz... Ola ja nie kcem być misiem! Ale jestem sobą...

aisa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie, wyszła ze mnie moc.
    Bo uwierzyłaś, mój drogi padawanie!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Na wstepie mojego listu jeszcze raz skladam gratulacje Fedrusi z okazji urodzin. Zyj nam 150 lat!

I Fedri ja po poronieniu a wsumie dwoch mialam wskazania do robienia badan na zespol antyfosfolipidowy, badania na przeciwciala kardiolipdowe i antykoagulant tocznia. I co wazne to najlepiej zrobic chyba w ciazgu 3 tygodni po poronieniu. Pomimo ze mi wyszly dobrze te wyniki i tak mialam wlączony acard profilaktycznie w tej ciąży.
    Poza tym robilam tez te drogie brrrr wymazy na chlamydie, ueroplasme i mycoplasme.

Dodi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!

plemniś a pamiętasz ile płaciłaś za te badania :)?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Didi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!

Ej a nie róbcie tak, że piszecie coś super-wesołego w pierwszej części a potem coś smutnego w drugiej i człowiek nie wie, czy może lajkować, bo nie chce zrobic nietaktu :(

mauysia, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od dwoch dni tak mnie napieprza ze tak juz sie wyraze glowa ze masakra. Co ja mam z nią zrobic nie mogąc polknąć tabletek...aaaaaa zwariuje

Pewnie mnie zlinczujecie ale ja bym wolala deszcz niz to slonce

Effcia28, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Bo uwierzyłaś, mój drogi padawanie!

Sama jesteś pawianem miszczu jodu.

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to zajebisty prezent dałaś Fedrze...
    ... a może nie ma.

Co do pytań o Wosebkę - zadała dziś pytanie - a nawet założyła topik - na ciążowych, bo ma pewne wątpliwości co do skurczy macicy pojawiających się wskutek wysoce sugestywnych marzeń sennych. Może pomożecie jej tam? Tzn. odpowiecie na pytanie, czy to może zaszkodzić bejbikowi.

Wosebko, a mówiłam - nie czytać w ciąży Greya!

Ola_czeka, Shagga_80, aisa, plemniczka, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu ale to tylko info mozesz lajkowac :)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 3392 3393 3394 3395 3396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ