plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Ależ Aisko, nie przejmuj się, pisz cytowanego posta... Ja jestem skromna i mi tytuły nie są drogie...
A nie nie dziękuje...
Ja jakoś się gubię w cytowańcach. Napiszę takiego po mojemu więc jakby co to tytuł pozostaje wolny
Choć wydaje mi się, że Shagga ma na niego chrapkębo cytowanie Jej nie obce
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mauysiu mój piesek to mieszanka pinczera z kundlem.
Aisko może to będzie nasz czas wreszcie i następna @ faktycznie nie przyjdzie?
Ola zanim dobiją do Twojej ilości lajków, to mnie Boże Narodzenie zastanie...
Na to jest jedna rada - nie być misiem przytulanką, tylko jechać wszystkim po rajtach! Ze strachu lajkują!Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie ja z wami! Liberko milo mi Cie widziec.
Na wstepie mojego listu jeszcze raz skladam gratulacje Fedrusi z okazji urodzin. Zyj nam 150 lat!
I Fedri ja po poronieniu a wsumie dwoch mialam wskazania do robienia badan na zespol antyfosfolipidowy, badania na przeciwciala kardiolipdowe i antykoagulant tocznia. I co wazne to najlepiej zrobic chyba w ciazgu 3 tygodni po poronieniu. Pomimo ze mi wyszly dobrze te wyniki i tak mialam wlączony acard profilaktycznie w tej ciąży.
Poza tym robilam tez te drogie brrrr wymazy na chlamydie, ueroplasme i mycoplasme.
Didi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!
Wosebko co tak rzadko jestes?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 10:31
Shagga_80, Ola_czeka, Ola_czeka, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Fedra, kochana jeszcze raz wszystkiego najlepszego...możesz czuć więc wyjątkowo, bo dostałaś najlepszejsze torty jakie w życiu widziałam!
Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:witam sie ja z wami! Liberko milo mi Cie widziec.
Na wstepie mojego listu jeszcze raz skladam gratulacje Fedrusi z okazji urodzin. Zyj nam 150 lat!
I Fedri ja po poronieniu a wsumie dwoch mialam wskazania do robienia badan na zespol antyfosfolipidowy, badania na przeciwciala kardiolipdowe i antykoagulant tocznia. I co wazne to najlepiej zrobic chyba w ciazgu 3 tygodni po poronieniu. Pomimo ze mi wyszly dobrze te wyniki i tak mialam wlączony acard profilaktycznie w tej ciąży.
Poza tym robilam tez te drogie brrrr wymazy na chlamydie, ueroplasme i mycoplasme.
Dodi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!
Wosebko co tak rzadko jestes??
-
plemniczka wrote:witam sie ja z wami! Liberko milo mi Cie widziec.
Didi kochana mi jeden z lekarzy po poronieniu tez chcial dac tabletki anty na 3 miesiace, tez powiedzial ze dzieki temu sie wszystko ureguluje, ale glownie po to mialam to brac by nie zajsc w ciaze w ciagu tych 3 miesiacy.... ja nie zgodzilam sie, poszlam do innego lekarza i ten powiedzial ze nie bedziemy wlączac anty, po miesiacu od poronienia dopiero przestalam plamic, krwawic, kolejne 2 cykle byly b dluzsze niz zawsze i bezowulacyjne, a w kolejnym cyklu gdy owulka juz nastapila zaszlam w tą ciaze. Trzymam kciuki za Ciebie!
Wosebko co tak rzadko jestes?
Ej a nie róbcie tak, że piszecie coś super-wesołego w pierwszej części a potem coś smutnego w drugiej i człowiek nie wie, czy może lajkować, bo nie chce zrobic nietaktumauysia, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No to zajebisty prezent dałaś Fedrze...
Co do pytań o Wosebkę - zadała dziś pytanie - a nawet założyła topik - na ciążowych, bo ma pewne wątpliwości co do skurczy macicy pojawiających się wskutek wysoce sugestywnych marzeń sennych. Może pomożecie jej tam? Tzn. odpowiecie na pytanie, czy to może zaszkodzić bejbikowi.
Wosebko, a mówiłam - nie czytać w ciąży Greya!Ola_czeka, Shagga_80, aisa, plemniczka, Selena, Fedra lubią tę wiadomość