plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:po zastrzykach grzecznie poszła do pracy:)
(miałam napisać "poszła zarabiać na życie", ale jakos źle mi się skojarzyło i Ola snułaby dalej dziwne domysły:D)
Znasz mnie jak własną kieszeń.Libra, Kfjatus, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:wiem że to grosze w porównaniu z Twoimi wydatkami w klinice
witaj Librusia
jak o kosztach powiedziałam m, to myślałam, ze mnie zmierzy wzrokiem i powie, że na głowę upadłam... a o dziwo usłyszałam - trochę drogo, ale najwyżej w tym roku nie zmienimy auta, bo przecież badania są ważniejsze...
a wtedy wewnętrze zrobiłam "ufff"aisa, Shagga_80, Effcia28, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurka... właśnie się zorientowałam, że dokonano również zmian w cytowaniu... teraz tylko cytowana jest ostatnia wypowiedź a nie jak wcześniej cała litania:D
jejku cały dzień będę odkrywać nowinki ovu:Dmauysia, aisa, Shagga_80, Muska, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:kurka... właśnie się zorientowałam, że dokonano również zmian w cytowaniu... teraz tylko cytowana jest ostatnia wypowiedź a nie jak wcześniej cała litania:D
jejku cały dzień będę odkrywać nowinki ovu:D
No. I fajnie, że można filtrować pocztę po lajkach i zwykłych mejlach i że można wyłączyć powiadamianie o lajkach i jeszcze że można wybrać cykl, w którym się chce być w ciąży i wystarczy zaznaczyć i już jest się zapłodnioną.mauysia, Shagga_80, zbikowa, Muska, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A propos gina.
Kaja, rozumiem, że wczoraj nie było jeszcze pęcherzyka dominującego?
właśnie Kaja... rozwiń myśl o wizycie, bo pod wykresem tez tak skromnie napisałaś... na temat wizyty trzeba napisać powieść a nie streszczenie;P:*Ola_czeka, aisa, Shagga_80, Muska, Ilona, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień upalny laseczki!!!!
DLA FREDZI;;;;;;;;;;;
Lap zycie garsciami, bo tak krotkie bywa,
chce bys byla szczesliwa,
aby twoje oczy iskry w sobie mialy
i smutek nie wchodzil, zeby ci sie smialy...
W sercu cieplo bedzie, niech cie milosc grzeje,
by tobie dawala wiare i nadzieje...
A troski zmartwienia niech wchodza do cienia,
dla nich miejsca w sercu twoim nie ma...
Wszystko co najlepsze niech ci sie wydarzy,
bys miala zawsze usmiech na swej twarzy.
A dla reszty dobrego dnia!!!Libra, aisa, Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No. I fajnie, że można filtrować pocztę po lajkach i zwykłych mejlach i że można wyłączyć powiadamianie o lajkach i jeszcze że można wybrać cykl, w którym się chce być w ciąży i wystarczy zaznaczyć i już jest się zapłodnioną.
Ola o tej opcji z ciążą to zupełnie nie wiedziałam, dobrze, ze mam pierwszy dzień cyklu dziś, to sobie zaznaczę, że to ten i już po kłopocieShagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No. I fajnie, że można filtrować pocztę po lajkach i zwykłych mejlach i że można wyłączyć powiadamianie o lajkach i jeszcze że można wybrać cykl, w którym się chce być w ciąży i wystarczy zaznaczyć i już jest się zapłodnioną.
to Ty masz jakieś inne ovu:D chyba w wersji Platinum... ile dałaś za taki abonament?mauysia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Cześć kobitki.
Ja to już z doskoku ostatnio tu jestem, ale jakoś mnie zapał opuścił
hej Musiu, dobrze widzieć Cię po tak długiej przerwieMam nadzieję, że już wychodzisz z dolinki. Po dolince jest wyżynka, więc statystycznie za ok. 2 tygodnie osiągniesz szczyt optymizmu, do którego będziesz stabilnie dążyć
Shagga_80 wrote:Cieszę się,że na coś się przydałam
A ja właśnie siadłam do kompa,bo zachciało mi się posłuchać maroon 5 z Christiną
PS. Nie ma któraś w wersji mp3? Bo inaczej musze męczyc youtube
O, o, lubię toPotem już mieli same miałkie kawałki, ale Dżager jest super
Fedra wrote:do tego mam strasznie niskie ciśnienie i stan podgorączkowy rano mam wizytę u gina o 9.00 to moze się czegoś dowiem...
Ola_czeka wrote:Shagga Shaggunia,
Oto Ola Budownicza w pełnym rynsztunku
O nieee, Ola, proszę o powtórkę! Chociaż na 5 minutek! Moje życie nie ma sensu jeśli nie ujrzę Cię w służbowym mundurku... please! Czekam.
kopciuszek126 wrote:Mauysiu- czytajac tego posta, gdy dochodziłam do końca i czytałam o mikro- Tymoteuszkuto mały mnie kopnął
. Chyba dobry znak???
To znak, że musi być Tymek, a nie Miłoszek
AGA 30 wrote:Ja już chrześniaka położyłam(8lat) spać bo go wziełam na parę dni na wakacje więc i ja mogę iść kości wyprostować!!!
zbikowa wrote:Jestem u teściów, jest mi tu przedobrzeMam nadzieję, że miałaś okazję zabrać ekipkę na lody do polecanej przeze mnie kawiarni
Libra wrote:heloł
dzisiaj udzielam sobie dyspensy od urlopu i posiedzę sobie z wami:)
Ola_czeka wrote:Próbowałam polubić dwa razy ale chyba straciłam moc
Kfjatus wrote:Wczoraj zachorował mi potwornie pies [...]A co to w ogóle za rasa?
Aha - a na kawkę właśnie się wybieram, więc będziemy sączyć razem
Libra wrote:mnie się śniło, że miał nastąpić koniec świata... z m mieliśmy uciekać w góry... pakowałam jedzenie w plecak na wypadek gdyby końca świata jednak nie byłoale kiedyś tez miewałam takie katastroficzne sny. Ale samego siebie przeszedł mój M - śniło mu się że zginął w pożarze jakiegoś samolotu. Normalnie widział, jak pali mu się ciało i wiedział, że zaraz zginie, ale - co go zdziwiło - czuł wielki spokój. I mówi że od tamtego snu nie boi się śmierci, bo ten spokój to było takie wspaniałe uczucie. Nieźle, co..?
Libra, AGA 30, Ola_czeka, Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Muska, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość