plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:od dwoch dni tak mnie napieprza ze tak juz sie wyraze glowa ze masakra. Co ja mam z nią zrobic nie mogąc polknąć tabletek...aaaaaa zwariuje
Pewnie mnie zlinczujecie ale ja bym wolala deszcz niz to slonce
Ale witam Cię plemniczko, zaraz odtańczę dla Ciebie taniec deszczu, może poskutkuje...Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Aisko może to będzie nasz czas wreszcie i następna @ faktycznie nie przyjdzie?
Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie!
Powtarzać przed snem i po przebudzeniu
No oby się wreszcie gdzieś zagubiła i nie przylazła...Shagga_80, Kfjatus, Libra, Fedra, Spero, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie! Nie przyjdzie!
Powtarzać przed snem i po przebudzeniu
No oby się wreszcie gdzieś zagubiła i nie przylazła...Kfjatus, aisa, zbikowa, Libra, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Wosebko co tak rzadko jestes?
Hej plemniczko :)a jakoś nie mam o czym ostatnio pisać..no i mało czasu :(dużo pracy ostatnio w firmie..w domu tez zawsze coś..i jakoś tak mi dni monotonnie mijają..ale czytam Was troche ):i w miare na bieżąco jestem
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Wosebka ma takie sny, a ja mam w odwrotną strone... o koncu swiata, strzelaniu, ucieczce, a dzisiaj w snie zegnalam sie z najblizszymi bo wiedzialam ze za chwile mam umrzec... skąd sie te sny biorą
A śniłaś o mordującej czarnej chmurze? Jeśli nie, to znaczy, że wcale nie śniłaś.plemniczka lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:... a może nie ma.
Co do pytań o Wosebkę - zadała dziś pytanie - a nawet założyła topik - na ciążowych, bo ma pewne wątpliwości co do skurczy macicy pojawiających się wskutek wysoce sugestywnych marzeń sennych. Może pomożecie jej tam? Tzn. odpowiecie na pytanie, czy to może zaszkodzić bejbikowi.
Wosebko, a mówiłam - nie czytać w ciąży Greya!te sny to chyba dltego ze organizm sie domaga tego..nie biorąc pod uwage ciąży..dziś to sie wystraszyłam..bo mnie brzuch bolał..po luteinie troche przeszło