plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Aha Mauyś
kochana super ten patent z gumką recepturką
na za ciasne spodnie
tym o to sposobem mam na sobie ulubione rybaczki
gdzie mi zbrakło kilku cm do zapięcia
U mnie niestety gumka recepturka to już za mały kaliber...
Shagga_80, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:pochłonęła mnie praca
i trochę nowe odkrycie... u mnie w pracy jest remont (od kilku miesięcy) i obecnie remontują łazienkę i mój nowy pokój, do którego (wraz z moim nowym komputerkiem i mega wielkim wypasionym monitorem) się przeniosę pod koniec tego tygodnia...
i właśnie odkryłam, że w wyremontowanej już łazience "ekipa remontowa" do spłuczki podłączyła ciepłą wodę
really?
aż się w końcu uśmiałam...Shagga_80, Libra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Muszę wiedzieć. Jak się o tym przekonałaś?
a na poważnie, dotknęłam ceramicznego zbiornika na wodę... i był niemalże gorący... otworzyłam go, zajrzałam do środka a tam ciepła (wręcz gorąca) wodamauysia, Muska, Kfjatus, aisa, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:wsadzałam rękę do kibla i spuszczałam wodę
a na poważnie, dotknęłam ceramicznego zbiornika na wodę... i był niemalże gorący... otworzyłam go, zajrzałam do środka a tam ciepła (wręcz gorąca) woda
A potem odkułaś kilka płytek ceramicznych i prześledziłaś rury?Libra, Kfjatus, aisa, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze....ja już dawno zapomniałam , że jadłam śniadanie a Młody dopiero drugą kanapeczkę je...masakra ile u nas to trwa
PS. A jeśli jesteśmy w temacie spodni w ciąży to ja niestety kolejne spodnie ciążowe nie dopasowałam do siebie...liczyłam,że Bratowa weźmie ode mnie,ale nie wzięła..ehhh! -
mauysia wrote:Kfjatus to co Ty, nie zczaiłaś, że one żartują, że się na siebie boczą?
bo wiem, ze ani Ola, ani Shagga nie są skłonne jakoś do fochów
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A potem odkułaś kilka płytek ceramicznych i prześledziłaś rury?
Shagga_80, mauysia, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ale jesteś wredna, foch.
Udało mi się!!!!!!!! Byłam wredna !!!!!!!!juuuupi!!!!!!!!!1
Już nie będziesz mnie nazywać misiem? PLIIIIIIIIIIIIIIS!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 11:20
aisa, zbikowa lubią tę wiadomość