plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:UWAGA, BĘDZIE Z BRZYDKIM SŁOWEM!
Żona prosi Andrzeja żeby wziął ją na imprezę, po długich namowach i staraniach żony, Andrzej ulega i zabiera małżonkę do klubu ze striptizem. Tam od razu portier odbiera ciuchy i głośnym i stanowczym głosem mówi "Dobry wieczór, panie Andrzeju". Żona podenerwowana zaczyna prawić kazania Mężowi. Andrzej tłumaczy żonie, że to kolega z podstawówki. Młoda para siada przy stołku i od razu pojawia się kelner i mówi "Panie Andrzeju, to co zawsze?". Żona wściekła grozi rozwodem, Andrzej spokojnie jej tłumaczy że musiał sobie go z kimś pomylić. I nagle pół naga striptizerka woła kto ściągnie mi STANIK !!!!!! , a tu cała sala chórem "Andrzej, Andrzej, Andrzej!!!". Żona wybiega z klubu prosto do taksówki, Andrzej za nią, tłumaczy jej, że to nieporozumienie. Żona przeklina, biję męża, a nagle kierowca Taksówki mówi :
"Panie Andrzeju, ale takiej pyskatej kurwy to jeszcze nie wieźliśmy..."mauysia, Kfjatus, Shagga_80, aisa, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Ja na chwile, bo właśnie zaczynam lepic pierogi ruskie, mniam
A potem nad jeziorko. U nas piękna pogoda
Fredzia wszystkiego najlepszegoSpełnienia marzeń i zdrowka
Hej Librus
Zbiku piateczka przybita
Kfiatku, a jednak miś przytulanka
Ola znowu sie nie zalapalam na fote.
Pozdrawiam wszystkie
Miłego dnia
Wpadne wieczorkiemaisa, mauysia, Libra, zbikowa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Ja na chwile, bo właśnie zaczynam lepic pierogi ruskie, mniam
A potem nad jeziorko. U nas piękna pogoda
Ilonko, przerąbane... Trzeci raz z rzędu nad to jezioro, nudy panie, nudy... No cóż, może jakoś uda Ci się przetrwać ten ciężki jeziorny czas.Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hurrrrrrrrrrrrrrrrra! Śniadanie skończone!
To teraz możemy szykować się do sklepu.
Libra, wolę Twój obecny awatar....na tamtym w ogóle nie przypominałaś siebiemauysia, Kfjatus, Ola_czeka, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Muska usuń linka!
Muska usuń linka!
Muska usuń linka!
Muska usuń linka!
Muska usuń linka!
Muska usuń linka!
Muska usuń linka!
Muska usuń linka!
Muska usuń linka!
Na spotkaniu byłam i dopiero teraz do kompa wróciłam. Sorka że tak długo, ale nie wiedziałam, ze nie wolno cytowac zdjęcOla_czeka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Już skasowane.
Na spotkaniu byłam i dopiero teraz do kompa wróciłam. Sorka że tak długo, ale nie wiedziałam, ze nie wolno cytowac zdjęc
Nie wolno Kochana... Musze Ci wyznać prawdę... Jestem Salmą Hayek, wolałabym nie czytać o swoich wypowiedziach na Pudelku...Libra lubi tę wiadomość