plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:Już skasowane.
Na spotkaniu byłam i dopiero teraz do kompa wróciłam. Sorka że tak długo, ale nie wiedziałam, ze nie wolno cytowac zdjęc
...
Ja pierdykam... Praca się mnie dziś W OGÓLE nie ima... Muszę iść w końcu trochę popracować... -
A z innej beczki, to zastanawiam się nad tymi testami owulacyjnymi. Która z Was to przerabiała już?
Dzisiaj sobie wymyśliłam, że może jakimś cudem przegapiam ta owulację jednak. Takie testy chyba ją wskażą? Tylko, że nie wiem jak się za to wziąć. Poczytałam jak działają, ale nie wiem gdzie kupić i w ogóle i w szczególe...
Jakieś podpowiedzi macie? -
mauysia wrote:Muska, to skandal, że wykonywałaś swoje obowiązki pracowe, podczas gdy forum leżało odłogiem. Żeby mi to było ostatni raz!
...
Ja pierdykam... Praca się mnie dziś W OGÓLE nie ima... Muszę iść w końcu trochę popracować...
Ale póki nie zajdę w ciążę to w tej pracy muszę siedzieć,
Za to jak na zawołanie system się zawiesił i mam teraz czas na formu
Mam nadzieję, że mu tak dzisiaj zostanie...
-
nick nieaktualnyMuska wrote:A z innej beczki, to zastanawiam się nad tymi testami owulacyjnymi. Która z Was to przerabiała już?
Dzisiaj sobie wymyśliłam, że może jakimś cudem przegapiam ta owulację jednak. Takie testy chyba ją wskażą? Tylko, że nie wiem jak się za to wziąć. Poczytałam jak działają, ale nie wiem gdzie kupić i w ogóle i w szczególe...
Jakieś podpowiedzi macie?Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusiałam wrócić ,bo już miałam się szykować do sklepu...ale pomyślałam,że coś przymierzę sobie...i wpadłam żeby zaproponować Wam sondę
Wrzucę dwie fotki (+ trzecia gratis) na jednej jestem w sukience (jaką ostatnio kupiłam) a na drugiej w tej samej sukience,ale założonej jako spódnica i poproszę o rady,jak lepiej wygląda
Sukienka:
http://imageshack.us/a/img191/4817/v2c2.jpg
Spódnica:
http://imageshack.us/a/img853/8539/rxum.jpg
GRATIS :
http://imageshack.us/a/img521/2711/esmx.jpg
Po wyniki wejdę po powrocie
EDIT: Wybieram strój na urodziny mojej Babci (90te).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 12:22
mauysia, aisa, Fedra, Kfjatus, zbikowa, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:W aptece, czy przez Allegro? Bo się zastanawiam czy ryzykować z Allegro.
Ile dni wcześniej przed wyliczoną przez siebie owu trzeba zacząć testować?
kiedy zacząć testować - to zależy od długości cyklu... do testów załączona jest ulotka z taką tabelką... i tam można rozczytać kiedy Ty powinnaś zacząć robić testy
ja robiłam ok godz. 17-18 od 7 dc... ale jak później skumałam, że jestem regularna, zaczęłam testy robić od 9dc i tym sposobem robiłam 2 góra 3 testy w jednym cykluMuska, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Musiałam wrócić ,bo już miałam się szykować do sklepu...ale pomyślałam,że coś przymierzę sobie...i wpadłam żeby zaproponować Wam sondę
Wrzucę dwie fotki (+ trzecia gratis) na jednej jestem w sukience (jaką ostatnio kupiłam) a na drugiej w tej samej sukience,ale założonej jako spódnica i poproszę o rady,jak lepiej wygląda
Sukienka:
Shagga
Spódnica:
Shagga i Mistrzu drugiego planu
GRATIS :
Shagga i Mistrzu pod spódnicą
Po wyniki wejdę po powrocie
EDIT: Wybieram strój na urodziny mojej Babci (90te).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 12:29
mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:W aptece, czy przez Allegro? Bo się zastanawiam czy ryzykować z Allegro.
Ile dni wcześniej przed wyliczoną przez siebie owu trzeba zacząć testować?)
Wejdź sobie na te aukcje, tam jest napisane w którym dniu trzeba zacząć testować w zależności od zwykłej długości cyklu.Muska lubi tę wiadomość