plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Nie sądziłam ze moje urodziny wywołają takie zamieszanie...
Bogu dzięki ze to nie okragła liczba
i z drugiej strony zachodzę w głowę, czemu z Tobą mogę się dogadać a z siostrą nadajemy na innych falach...Fedra, Beata, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Fedra... ja to teraz dopiero dostrzegłam, że Ty jesteś rocznik mojej siostry:D młoda d.pa z Ciebie;P
i z drugiej strony zachodzę w głowę, czemu z Tobą mogę się dogadać a z siostrą nadajemy na innych falach...
może dlatego ze z licznika wychodzi ze może i młoda jestem ale w głowie już staroć
albo może dlatego ze ja nigdy nie miałam siostry a właśnie taka jak Ty sobie wymarzyłamLibra, Beata, Shagga_80, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:może dlatego ze z licznika wychodzi ze może i młoda jestem ale w głowie już staroć
albo może dlatego ze ja nigdy nie miałam siostry a właśnie taka jak Ty sobie wymarzyłam
ja się czuje jak stara maleńka:DFedra lubi tę wiadomość
-
Spero wrote:Witam wszystkie
Ale naklepałyściejuż zabieram się do czytania.
Dobrze, że nie muszę przy tym mówić, bo tak mi gardło nawala, że szok. A najgorsze, że już chyba wszystkich metod próbowałam i nic mi nie pomaga
Spero - brutalne, ale skuteczne: kanapka, masełko, ząbek czosnku podziabany drobniutki, coś do zakrycia np plasterek wedliny. powtarzać 3x dziennie. biegiem myć zęby po użyciu, bo chuch niesamowityFedra, Kfjatus, Spero, Shagga_80, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
Wiecie co własnie przeczytałam ostatni wpis z bloga dziewczyn i taka mnie naszła myśl, że coś w tym jest kobiety zawsze dostają takie strzały a kiedy dziecko, a ile będziecie czekać, a co moze wam pomóc i inne tego rodzaju bzdety...
znowu kobiety po stracie słyszą jak sobie radzić, jak sie czujesz, trzymasz się jakoś??? ale zeby ktoś zaproponował wyjście do kina czy na piwo to cisza...
a ja własnie mam ochotę gdzieś wyjść napić się wina pogadac o duperelach do białego rana i cieszyć się tym ze świeci słońce...
może jestem dziwna ale co mi tam nigdy normalna nie byłammauysia, Libra, Kfjatus, Beata, Shagga_80, Effcia28, Ilona, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnySpero wrote:Witam wszystkie
Dobrze, że nie muszę przy tym mówić, bo tak mi gardło nawala, że szok. A najgorsze, że już chyba wszystkich metod próbowałam i nic mi nie pomaga
ooo... nowe nicki????
witam koleżankę, bo nie miałyśmy się przyjemności poznać -
zbikowa wrote:Spero - brutalne, ale skuteczne: kanapka, masełko, ząbek czosnku podziabany drobniutki, coś do zakrycia np plasterek wedliny. powtarzać 3x dziennie. biegiem myć zęby po użyciu, bo chuch niesamowity
ja dodałabym do tego loda
p.s. mojemu mężowi zawsze pomaga i nie myśleć zbereźnie chodzi mi o loda zimnego takiego do jedzeniazbikowa, Beata, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Spero wrote:Witam wszystkie
A płukałaś szałwią (ale tak przynajmniej z 10 razy dziennie - praktycznie co chwilę trzeba)? -
nick nieaktualnyFedra wrote:Wiecie co własnie przeczytałam ostatni wpis z bloga dziewczyn i taka mnie naszła myśl, że coś w tym jest kobiety zawsze dostają takie strzały a kiedy dziecko, a ile będziecie czekać, a co moze wam pomóc i inne tego rodzaju bzdety...
znowu kobiety po stracie słyszą jak sobie radzić, jak sie czujesz, trzymasz się jakoś??? ale zeby ktoś zaproponował wyjście do kina czy na piwo to cisza...
a ja własnie mam ochotę gdzieś wyjść napić się wina pogadac o duperelach do białego rana i cieszyć się tym ze świeci słońce...
może jestem dziwna ale co mi tam nigdy normalna nie byłam
ja, ja proponuję!... ale jeszcze musisz na mnie zaczekać
ps. może czacik na skype?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 14:03
Fedra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja, ja proponuję!... ale jeszcze musisz na mnie zaczekać
ps. może czacik na skype?
uwierz mi że poczekam cierpliwie :*
wieczorami jestem już lekko nie tomna o 21 a czasem o 20 więc chyba skajp odpada na razie chyba ze chcesz patrzec jak śpieBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi