plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm... u mnie na dyskotekach te piosenki nie królowały...
Fedra, zdecydowanie takie wypady, to dobry pomysł, bo pozwalają odreagować, więc może się zakręć za jakimś klubikiem ?
Ale mówisz, że chodzisz spać o 20-21, więc byś się musiała poświęcić i dłużej wytrzymać, jak już się gdzie wybierzesz
Hej Spero, miło Cię widziećNa gardło dobre jest też płukanie wywarem z podbiału
Żbiku czas na wpis na blooogu! Czekamyyyy!
Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:uwierz mi że poczekam cierpliwie :*
wieczorami jestem już lekko nie tomna o 21 a czasem o 20 więc chyba skajp odpada na razie chyba ze chcesz patrzec jak śpie
wiesz, m pracuje teraz na nocki... więc mogę zabrać lapka do łóżka... i to będzie prawie jakbyśmy razem spały:D hahaha (Olka - bez skojarzeń! chodzi o sen na jednym łóżku!;p)Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
a ta piosenka u Nas w firmie na imprezach wyjazdowych królowała...
od razu mówie ze trzeba na przyciszonym głośniku słuchać piosenka zawiera treści obraźliwe w jezyku polskim
http://www.youtube.com/watch?v=tqVgOs92ZHQ&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DtqVgOs92ZHQ&has_verified=117.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOj joj joj. To tak
Freda Wszystkiego najlepszego. Dużo szczęścia przede wszystkim i miłości.
Cześć Libra
Żbikowa, mieszanka wybuchowa, tej nie próbowałam jeszcze
Szałwia, już była, milion tabletek było, od lodów (zimnych) chyba się zaczęło właśnie, więc nie wiem czy klina klinem? :>
Podbiał??? nie słyszałam i nie próbowałam....
Muska co do testów ovu, to ja używałam z apteki te standardowe LH coś tam. i że mam cykle 32 dni to zaczynam 14, 15 dzień.
Shagga, mnie bardziej się wersja spódnicowa podoba, lubię takie długie
Ok, chyba muszę iść do kuchni, bo słyszę, że mój się wziął za obiad, a mówiłam, że zrobię. Chyba już baaaardzo głodny jest.
Makaron z kurczakiem, szpinakiem, fetą i pomidorkami mmmm.Fedra, Kfjatus, Libra, Shagga_80, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:dać mi trochę swojej cierpliwości
albo najlepiej zabićnie musiałabym cierpiec
to przesyłam cała moją pozytywną energię poczekaj już lece na balkon może szybko doleci :*Beata, Libra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beatko odetchnij kilka razy, zrób sobie kawkę/ herbatkę, pogadaj z nami i proszę Cię tylko nie mów tekstów w stylu "najlepiej zabić"... jeśli coś leży Ci na serduchu , to się wygadaj, jak masz chęć, z pewnością nikomu nie powiemy
Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wypiłam już kawkę i tigera którego mi rano kupił...
tak ż mezem ale nie chodzi o zdrowie jego tylko moje zdrowie psychiczne...
czuje że szykuje sie mega "awantura o kasę"Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:wypiłam już kawkę i tigera którego mi rano kupił...
tak ż mezem ale nie chodzi o zdrowie jego tylko moje zdrowie psychiczne...
czuje że szykuje sie mega "awantura o kasę"
uuu to grubo nie zazdroszcze
ale nie takie rzeczy prześliście to i sprawę kasy przejdziecie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi