plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nadrobię Was, bo duzo żeście nasmarowały wczoraj ....
Blondi, czy kupiłaś już tą sukieneczkę czy jeszcze czekasz??? Bo ja czekam na męża żeby powiedział,który kolorek mu sie podoba
? A juz 2 noce i dziś 2 dzien nie ma go w domu-bo śpi na budowie.
Ja mam problem z rozmiarem-bo piersiach 40 by mi wystarczyło, pod piersiami 42 a w biodrach 44. I nie wiem co zamówić?Boję sie,ze jak zamówię mniejszą to sukienka może wcale nie być taka rozkloszowana i zeby sie nie opinała na biodrach... A Ty jaki rozmiar bierzesz???
Miłego dnia dziołchy
Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
melduję tylko że dziś już ze mna wszystko ok, czuje sie o niebo lepiej niż wczoraj, zrozumiałam że pewne rzeczy trzeba sobie przewrtościować i nie warto się unosić
Szagga miałaś rację człowiek w chwili uniesienia czuje sie sfrustrowany i plecie wiecej niż to warte. Masz rację wiedziałyśmy kogo bierzemy
ja chyba na za bardzo staram być sie niezależna.
Dzięki Wam za wsparcie wczorajsze :*
mauysia, Ilona, Blondi22, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
aisa wrote:A teraz moje wyniki. Uprasza się o odniesienie do nich jeśli ktoś się zna
albo coś z nich ogarnia 
Badania robione w 3 dniu cyklu
FSH 6,88 mIU/ml (3,5-12,5)
LH 6,61 mIU/ml (2,4-12,6)
Estradiol 77,24 pg/ml (12,5-166)
TSH 0,8520 mIU/ml (0,350-4,950)
FT3 2,46 pg/ml (1,71-3,71)
FT4 1,05 ng/dl (0,70-1,48)
Testosteron 38,55 ng/dl (8,40-48,10)
Prolaktyna 311,40 mIU/l (102,00-496,00)
badania idealne super!!
aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Hej Mauyś, Beti

Beti dobrze, że już jest lepiej. Zwyczajnie inaczej na wszystko patrzy się w emocjach. Nie ulegaj we wszystkim Mężowi, miej swoje zdanie, i pamiętaj, że jesteś wartościowa, a wtedy powinno się udać, skoro się kochacie.
Mauyś,chyba niezła impra się szykuje na urodzinki
Może wszystkie ovu ciotki przyjadą, co Ty na to? Duża ta działka? 
Czekam na Żbika! Koniec picia i świętowania, chcę usłyszeć jakieś wiadomości!
Beata, Ilona, aisa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Beciu, to super, że czujesz się lepiej. Ale i tak lepiej, żebyś trzymała rękę na pulsie, bo po prostu Twój mąż ma zapędy do sprawowania nad wszystkim zbyt dużej kontroli i na pewno ot tak mu to nie zniknie.Beata wrote:Witajcie Kochane
melduję tylko że dziś już ze mna wszystko ok, czuje sie o niebo lepiej niż wczoraj, zrozumiałam że pewne rzeczy trzeba sobie przewrtościować i nie warto się unosić
Szagga miałaś rację człowiek w chwili uniesienia czuje sie sfrustrowany i plecie wiecej niż to warte. Masz rację wiedziałyśmy kogo bierzemy
ja chyba na za bardzo staram być sie niezależna.
Dzięki Wam za wsparcie wczorajsze :*
Ale grunt, że masz dziś lepsze samopoczucie! Tak trzymać
Beata, Ilona, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

-
A bardzo chętnie, zapraszamKfjatus wrote:Mauyś,chyba niezła impra się szykuje na urodzinki
Może wszystkie ovu ciotki przyjadą, co Ty na to? Duża ta działka? 

Tylko że na razie to się boję, że z impry w plenerze wyjdzie dupka, bo prognozy pokazują że ma być deszcz... Ale to jeszcze ponad tydzień, więc mam nadzieję, że prognoza się nie sprawdzi.
aisa lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Od jutra urlop? Cicha woda! i nie puściłaś nam farby, że zbliża się Ten Czas?mala29_ wrote:Hej dziewuszki
zycze milego dnia wszystkim.
Jejku jeszcze tylko dzis i od jutra urlop. Normalnie bedzie dzis cieszko i do tego te sloneczko.
Życzę Ci odpoczynku!

-
Kfjatuś:*
Mayuś trzymam obiecuję, choć moja mam twierdzi że ja własnie za bardzo nad wszystkim czuwam i kalkuluję, ale cóż ja chyba za bardzo typ ekonomisty jestem
kontrolowania mnie kochana właściwie tylko mnie
pieniędzmi przez wiele lat wogóle sie nie interesował, wszytsko wpływało na moje konto on nawet nie patrzył na stan, więc poczuł sie urażony jak po kilku latach dowiedział sie że ja całe życie ciułam za jego plecami, ale cóż ja już taka jestem (po tacie hehe) że ja muszę mieć jakieś oszczędności bo inaczej jestem choraOliwka 2006

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH