plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczęta
oficjalnie zaczełam wakacje przy Mteraz będę miała więcej czasu na pogaduszki z wami (oczywiście jak M będzie w pracy
)
zmykam czytać dalej bo pare dni mnie nie było a tu takie zaległości...Shagga_80, mauysia, Fedra, Effcia28, aisa, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrabiam nadrabiam
część kobitek widze wakacjuje
Beatka nie wiem co powiedzieć, faceci nie maja wyobraźni..przykre jest słyszeć takie rzeczy. :*
Beata lubi tę wiadomość
-
O, Ola! Ja też! Właśnie stąd spadam, ale jestem na maksa wymęczona... A żeby nie było za dobrze, od poniedziałku koleżanka idzie na 2 tygodnie urlopu, kolega z kolei siedzi w chacie ze złamaną ręką... Zamiast czterech, będą nas dwie osoby... Aż się boję
Ale co zrobić.
Pa dziewczynki! -
nick nieaktualnymauysia wrote:O, Ola! Ja też! Właśnie stąd spadam, ale jestem na maksa wymęczona... A żeby nie było za dobrze, od poniedziałku koleżanka idzie na 2 tygodnie urlopu, kolega z kolei siedzi w chacie ze złamaną ręką... Zamiast czterech, będą nas dwie osoby... Aż się boję
Ale co zrobić.
Pa dziewczynki!
Powtarzaj sobie - jeszcze TYLKO 2 tygodnieaisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
W tej chwili Żbikowa jeszcze nie dowierza, jest na etapie przypominania sobie jak się oddycha, więc nie sądzę, by w ogóle kojarzyła, że ma jakiegoś partnera życiowego
A tak serio to całą resztę opowie Wam sama, bo trudno mi przesiewać z gorącej linii smsowej informacje oficjalne od kuluarowych
jeju, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:W tej chwili Żbikowa jeszcze nie dowierza, jest na etapie przypominania sobie jak się oddycha, więc nie sądzę, by w ogóle kojarzyła, że ma jakiegoś partnera życiowego
A tak serio to całą resztę opowie Wam sama, bo trudno mi przesiewać z gorącej linii smsowej informacje oficjalne od kuluarowych
z pewnością zapaliło Jej się tylko: Jak pies zniesie podróż? I czy łatwo się zaklimatyzuje w nowym miejscu?Ola_czeka, Ilona, mauysia, Beata, aisa, Fedra lubią tę wiadomość