plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati wrote:u mnie tez by mogla juz przyjsc ,a tu co z dnia na dzien czlowiek czeka i nic.wszystko przez ta torbiel
jakoś mam wrażenie, że dołączę do Ciebie... ciągle boli mnie jajnik, taki promieniujący, pulsujący ból... pojawia się i znika (mister Ameryka:) -
Obserwacje prowadzę juz od 5 miesięcy(na ovu 1cykl, ten cza s poswięcilam na przygotowania. Nie staraliśmy się w tym cyklu, chociaż m. w dzień owulacji bardzo chciał mnie skusić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2012, 21:21
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyplemniczko- dobrze Cie widziec:) no mi sie tez moj wykres nawet podoba ale juz mogloby pojsc troche bardziej zdecydowanie w gore- coby mi chociaz owulacje zaznaczylo... (monitoring u gina potwierdzil ze byla) a na razie klops...
muzarciu- dziekuje...!
-
nick nieaktualnyjak zwykle o tej porze kiedy jestem na nocce to Wy pewnie juz spicie i serduszkujecie kochane moje...
a ja taki nocny marek hehe... ;P
nic to- trzeba sie teraz zabrac za papierzyska i cala oddzialowa biurokracje-blee...
spijcie slodko i kolorowych snow
do jutra (ups... wlasciwie to do dzisiaj... hihi..) -
plemniczka wrote:ja tu przylazlam a wszystkie poszly spac..
she przypomnij mi jakie ty mialas pierwsze objawy ciazy? mialas jakies?
sandra dobrze Cie widziec...ciesze sie ze lepiej sie czujesz
plemniczko - ja miałam niewiele objawów, głównie przedłużająca się faza lutealna. Trochę dziwnie się czułam - tak jakoś w środku jakby takie roztrzęsienie. Dziwne to było. Wczoraj czułam się tak samo.
Nie miałam żadnych mdłości, ale jak zobaczyłam że temperatura wzrosła ponad 37 kiedy teoretycznie powinna była spaść to wiedziałam że to jest TO -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja sie witam z wami kochane. U mnie troche spadla, wydaje mi sie, ze juz nic z tego nie bedzie... czuje jak hormon sie obnizyl, bo mam zupelnie inne samopoczucie. Ja bardzo mocno odczuwam wszystkie zmiany... i chyba bedzie klops.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 06:26