plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie żebym Cię Klameczko nakręcała ale jednym z wczesnych objawów ciąży jest:
"Zmienność nastroju
Śmiejesz się i cieszysz, by za chwilę rozpłakać się podczas oglądania reklamy telewizyjnej? Łatwo wyprowadzić cię z równowagi, ale i wzruszyć, denerwują cię drobiazgi, nie umiesz zapanować nad emocjami - to tzw. wahania nastroju, w ciąży wywołane hormonalną burzą. Poziom hormonów jest niestabilny, wciąż się waha, dlatego twoje samopoczucie również może szybko ulegać zmianom."
Więc może Twoje rozczulanie o czymś świadczy;)
A co do mojego wykresu to też bym chciała żeby to był spadek implantacyjny, ale póki co nie chcę się nakręcać, żeby nie zawieść się kolejny raz... :)Poza tym nie wiem czy to nie za wcześnie na implantację...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 08:56
-
a ja dzisiaj juz calkiem jestem zdezorientowana... 14dnia cyklu jak bylam na monitoringu to pecherzyk mial 19mm. Bylam pewna ze owulacje mam 17, no ewentualnie 18 dnia cyklu... a dzisiaj ovufriend mi zaznaczul na 19dc...
i nie wiem teraz... musze was dziewczyny poprosic o interpretacje wasze.. sama sie dosyc dobrze na tym znam ale zglupialam teraz -
po pecherzyku lekarz widzial ze powinnam miec owulke w okolicach 17 dc. i powiedzial ze mam wziasc duphaston od 19dc. i ja tak zrobilam bo bylam pewna ze jestem juz po owulce.. a teraz sie okazuje ze niekoniecznie.. mam nadzieje ze ten progesteron nie zdazyl mi zahamowac owulki kurde
-
witam wszystkie laseczki,
klamka myślę, że twój wykresik jest bardzo bardzo ładny, jak wstawiłam dziś swoję temp to się uśmiałam, bo u mnie to parabole tańczą, tańczą parabole - jak na you tube w piosence hehh
póki co muszę chyba wstawać o innej godzinie na pomiar, bo ostatnio bardzo często wybudzam się w ciągu nocy po kilka razy, a od 6 coraz częściej.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
pati wrote:2 dni.no ale wiesz u mnie ten torbiel wiec dlatego wszystko ze pomieszało.tak czy tak ten cyk to traktuje jako rozgrzewkę.
ja Ci już mówiłam jak miałam torbiel krwotoczną (a nie są to przelewki) moja dała mi tabsy na wywołanie @ gdy nie przyszła w wyznaczonym terminie a potem też miałam leki bo taka duża to sama Ci może nie zejść no i w następnym cyklu mieliśmy się nie starać więc ja bym Ci proponowała pujść do innego gina się upewnić... nie chce straszyć ale ja jak byłam już w 43 dc bodajrze to wylądowałam na izbie przyjęć na ginekologi z takim bgólem jakby mnie rozcinali od środka dlatego proponuje konsultacje z innym lekarzem...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:paulinko trzymam kciuki by to byl spadek... jest to mozliwe.. kazdy organizm jest inny i nie ma tu pewnych reguł i terminów..
Dzięki kochana
A co do Twojego wykresu, to moim zdaniem ovu wyznaczyło Ci owulację metodą termiczną, czyli wskazało ją na dzień który poprzedzało wystąpienie 6 niezakłóconych niższych temperatur, a po dniu owulacji wystąpiły 3 wyższe temperatury. Niemniej jednak szósta niższa temperatura jest taka sama jak ta z dnia owulacji więc pewnie gdybyś ją zignorowała to owulacja przeskoczyła by Ci na 18dc. Ja bym wzięła poprawkę na to co wyznacza ovu i uznała, że owulacja miała miejsce między 18 a 19dc. Tak czy inaczej seruszkowanie masz w dobrym czasie więc trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 09:15
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny