plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Buziam i spadam, wrócę poczytać...czuję się jak suchar...prysznic i smarowanie konieczne...
Hhahah, no ogolnie to wczoraj mi powiedzial, ze moj nick klamka nie ma dobrego znaczeniu w greckim... tlumaczyc nie bede, heheheh. No ale coz.
A muzarcia jest od czego? -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:ale czytalam tez ze jesli chodzi o nawilzenie to mozna tez zastosowac bialko jaja kurzego:) i ze ono jest bezpieczne dla plemników
ahhahahahahhahhahaha, o matko ale do lez mnie to rozsmieszylo... moze zastosuje, jak moj sie zgodzi... ciekawa odmiana, hahahahahhahahah -
nick nieaktualnyMauysia początki są zawsze płodne we wrażenia jak się fajna paka zbierze.. mauysia Ty jesteś mentorką mojego spokoju i mej niemożliwej cierpliwości;-)he he mi coś jest, coś mi jest, zaczynam świrować, dziwnie pisać...coś mi jest...hormony zwariowały i do głowy dostaję...oj to się może ciekawie skończyć...
mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Mauysia początki są zawsze płodne we wrażenia jak się fajna paka zbierze.. mauysia Ty jesteś mentorką mojego spokoju i mej niemożliwej cierpliwości;-)he he mi coś jest, coś mi jest, zaczynam świrować, dziwnie pisać...coś mi jest...hormony zwariowały i do głowy dostaję...oj to się może ciekawie skończyć...
im dziwniej, tym lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:plemniczka wrote:ale czytalam tez ze jesli chodzi o nawilzenie to mozna tez zastosowac bialko jaja kurzego:) i ze ono jest bezpieczne dla plemników
tylko jak je tam umieścić
Pewnie trzeba sie tez zaopatrzyc w strzykawke, bo tak to zaschnie na wierzchu... o jezu do lez sie usmialam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 12:29
mauysia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:nie no dziewczyny oczywiscie ze te zele nie gwarantuja zajscia w ciaze, ani ze nie uzywanie ich utrudni zaplodnienie... jednak czytalam duzo na ten temat i dziewczynom pomagały... ale jasne ze jesli ktos nie ma problemu ze sluzem, z plemnikami jest wszystko ok to nie trzeba wydawac prawie 100 na taki zelik
Mnie, znaną na całym świecie sceptyczkę względem tego co oferują nam reklamy , zastanawia tylko, czy taki żel za prawie stówę jest rzeczywiście lepszy od takiego Feminum za 15 złotych (którego nawet jest trochę więcej w tubce.
Tyczy to się wszystkiego, choćby tuszu do rzęs z Rossmanna za 15 zł i tuszu Chanel za kilka stówek. Albo polskiego wózka dziecięcego za 800 złotych, a wózka zagramanicznego z turborakietą, dyfuzorem i systemem KERS za 10 000
muzarcia, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
klamka wrote:mauysia wrote:plemniczka wrote:ale czytalam tez ze jesli chodzi o nawilzenie to mozna tez zastosowac bialko jaja kurzego:) i ze ono jest bezpieczne dla plemników
tylko jak je tam umieścić
Pewnie trzeba sie tez zaopatrzyc w strzykawke ahahahahahah... o jezu do lez sie usmialam...
albo przyłożyć w kluczowe miejsce i wdmuchnąć jak wydmuszkę :D:Dklamka, muzarcia, Libra, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Tłumacz natychmiast klamko! muzarcia od muz-art...muzyka i artyzm a, że ma brzmieć jakoś przyjemniej, to postanowiłam t na cia zamienić i jest...ot cała geneza...
No chodzi ogolnie, ze klamka to kobieta latwo "dostepna"... no jak klamka.
aaaa no twoj to ladny:)
moj jest prawde mowiac w gapienia sie na drzwi, ktore mam w pracy przed soba... drzwi glupio brzmialy, klamka jakos tak przyjazniej;)muzarcia, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMauysia teraz to się kulam ze śmiechu...wózek wodolot to rozumiem ale reszta na co mi, co? Powiem Wam, że i środki na powiększenie penisa też nie są wiarygodne ale feromony tak...męskie działają na facetów jak lep...dobrze, że szłam z moim samcem i nie podpadło...a gdyby szedł sam i wszyscy faceci się za nim oglądali? Co do wielkości to jest super i nie rozumiem po co powiększać...po to żeby nas bolało? Oni czasami, to jak dzieci...mój to sie wczoraj śmiał, że z ochotą kiepsko ale jak podje gipsu i popije wodą, to kto wie, może ochota już mu w ogóle nie będzie potrzebna;-)
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:muzarciu e to chyba jest roznica miedzy tuszami do rzes
a tymi zelami... poprostu mają inny skład. Mozecie sobie poczytac o tym conceive plus...poczytajcie o nim:)
Trochę zwątpiłam plemniczko, jak przeczytałam na jakimś forum w necie:
"Był reklamowany [...] jako ułatwiający zajście w ciążę, tymczasem w opisie produktu jest tylko info, że nie zabija plemników tak jak inne tego typu żele.
Nie sądzę żeby pomagał zajść. Zajrzałam do ulotki, bo byłam ciekawa składu - co niby ma z zewnątrz wpłynąć na nasienie czy śluz aby ułatwiło zajście... nic."
Na podstawie jednej wypowiedzi nie mogę od razu zdyskredytować tego specyfiku, ale ziarno niepewności zostało zasiane...muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę, że jest, bo jak kupisz taki za 12 zł to się kleisz...ja nie znoszę w ogóle nic na dodatek...nie potrafię...ani śmietana ani czekolada, po prostu kocham naturę i koniecznie sen w eco piżamce;-)a śmieję się z tego wyposażenia wózka...poczytaj plemniczko;-)dopiero było rano i znów obiad...czy ja kiedyś się wyrobię wcześniej?
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:ej no laski ale serio z tym białkiem jaja? w sumie zastosowac tak jak zel... na palce i posmarowac:)
no ale jak on wysycha to sie robi srednio przyjemny... caly glut to moze dluzej sie uchroni, ale to co na wierzchu zostanie to nie wiem... istnieje tez ryzyko sklejenia sie.
No ale dobra, o Femcostam i Conceive plus poczytam... tak dla uzupelnienia luk w wiedzy.
A co do innych produktow, firmowych i tych mniej to mam takie samo zdanie, jak mauysia. Ja jade na tanich produktach, ktorych sklad sprawdzilam, wyprobowalam i nie bawie sie w jakies specjalne kremy, lotiony i inne tego typu. Jak chce dobry krem, to sama go sobie robie. -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Myślę, że jest, bo jak kupisz taki za 12 zł to się kleisz...ja nie znoszę w ogóle nic na dodatek...nie potrafię...ani śmietana ani czekolada, po prostu kocham naturę i koniecznie sen w eco piżamce;-)a śmieję się z tego wyposażenia wózka...poczytaj plemniczko;-)dopiero było rano i znów obiad...czy ja kiedyś się wyrobię wcześniej?
Mysle, ze bedzie trudno. Ja prace koncze za 45min. Pracowalam w przerwach, ahahhah.