plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, co sądzicie o dzisiejszej poradzie dnia?
"Nie używaj lubrykantów ani śliny w czasie stosunku jeśli starasz się o dziecko. Mogą one zabijać lub znacznie zmniejszać ruchliwość plemników."
Ja generalnie dość często używam żelu Feminum, czytałam, że on jest na bazie wody i nie przeszkodzi staraniom. Na razie postanowiłam więc nie wierzyć w powyższe stwierdzenie... -
nick nieaktualnyJak dla mnie ta porada jest kiepska, chociaz o tej slinie czytalam juz i w innych miejscach. Jesli jednak bylaby taka niebezpieczna dla plemnikow, to bylaby super srodkiem antykoncepcyjnym, a o tym raczej jest cicho sza. Jak mojemu powiedzialam o tej slinie, to sie zaczal smiac. Juz wariowac nie bedziemy, bo w koncu zostanie nam jedynie poza misjonarska, po czym nie wolno wstawac zaraz po, sliny nie, eeeeeeeeeeeeeeeeeee...
mauysia lubi tę wiadomość
-
Wg mnie też kiepska porada. A co do tych specjalistycznych żeli - jak dla mnie to wyrzucanie kasy w błoto... 70 złotych (+ przesyłka) za specyfik starczający ponoć na 10 aplikacji... Czego to dziś marketingowcy nie wymyślą.
Zdrowy rozsądek przede wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 12:04
-
nick nieaktualny
-
muzarcia, czy używałaś może któregoś z tych lubrykantów? pytam ponieważ czytałam o nich i tak sie zastanawiam że jeśli w tym cyklu nie uda mi się zafasolkowac to może zainwestuję w tego typu żel w nastepnym cyklu, hmm może warto założyć wątek na forum na ten temat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 12:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Bo czasem taaaaaka cisza....że aż dzwoni w uszach i dwoi się w oczach;-)
he he Klamka mój Ty wariacie;-)Anno wu nie używałam i nie używam aktualnie...jeśli ktoś ma mało śluzu, to czasem nie ma wyjścia...zdecydowanie wolę ten rodzaj smarowidła powstający po podnieceniu...zawsze odpowiedni...
ok, dzięki za odpowiedź. U mnie z tym śluzem jakoś różnie, ciężko mi tez na jego podstawie określić dni płodne ale w tym cyklu zastosowałam testy owulacyjne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no dziewczyny oczywiscie ze te zele nie gwarantuja zajscia w ciaze, ani ze nie uzywanie ich utrudni zaplodnienie... jednak czytalam duzo na ten temat i dziewczynom pomagały... ale jasne ze jesli ktos nie ma problemu ze sluzem, z plemnikami jest wszystko ok to nie trzeba wydawac prawie 100 na taki zelik