X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć She, Sandraa, klameczka , cześć dziewczyny...Woseba witaj;-) No no jaka frekwencja z rana...pogratulować ;-) Zaraz idę do Waszych wykresów...She Tobie powodzenia i oby szefowa się ucieszyła- no może trochę przesadziłam ale żeby była dla Ciebie miła... ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta :) również życzę wszystkim miłego dnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra milego dnia :-D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewoje :) Rzeczywiście sporo nas od rana!

gadgeta lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie

she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie

muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie

kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie

gocha04.............6.............27lat......11.11.............mazowieckie

Dora..................0............30lat.......12.11............pomorskie

aneczkaaa1985..28.........27 lat......13.11..............war-maz.

Paulina1986.......4...........26 lat......17.11..............wielkopolska

klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie

plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie

gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.

Mała29................87.........29lat......29.11.............Wielka Brytania

Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska

Woseba...............12.........24lata......05.12...........południe Polski

zosia-ktosia..........5..........29lat.......07.12..............łódzkie

kopciuszek126.....12........29lat.......09.12............łódzkie

mauysia...............3..........30 lat......09.12..............wielkopolskie

Fedra.................52..........28lat.......12.12..............małopolskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 07:21

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    I ja sie witam z wami kochane. U mnie troche spadla, wydaje mi sie, ze juz nic z tego nie bedzie... czuje jak hormon sie obnizyl, bo mam zupelnie inne samopoczucie. Ja bardzo mocno odczuwam wszystkie zmiany... i chyba bedzie klops.

Klamko, nie siej defetyzmu! Jak Ci spadnie temperatura poniżej czerwonej linii, to można (ale nie trzeba :) ) zacząć się przejmować. Na razie jest dobrze :)

klamka, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie piękne panie.u mnie jak zwykle cyrki,ja nie wiem.wykres uzupełniłam wiec jak macie ochotkę to zerknijcie.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmniejszyłam ilość cykli starań - biorę pod uwagę tylko te, które na maksa analizowałam, z wszystkimi możliwymi kryteriami (temperatura, śluz, szyjka, testy owulacyjne). Czyli jestem nie w ósmym, a dopiero w trzecim cyklu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 07:27

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    Witam wszystkie piękne panie.u mnie jak zwykle cyrki,ja nie wiem.wykres uzupełniłam wiec jak macie ochotkę to zerknijcie.

Hej pati :)

Nie no, w porządku, temperatura nadal na wysokim poziomie. Tę czerwoną kreskę owulacji to oczywiście możesz zignorować, bo pomiary z pierwszej połowy Twojego cyklu nie są wiarygodne.
    Jak spektakularnie spadnie, to będzie można podejrzewać, że zbliża się @, a na razie... czekamy na rozwój sytuacji :) A ile Ci się już spóźnia?

pati lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni.no ale wiesz u mnie ten torbiel wiec dlatego wszystko ze pomieszało.tak czy tak ten cyk to traktuje jako rozgrzewkę.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, faktycznie. Ciekawe czy ta torbiel mocno przesunie Ci kolejny cykl.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Zmniejszyłam ilość cykli starań - biorę pod uwagę tylko te, które na maksa analizowałam, z wszystkimi możliwymi kryteriami (temperatura, śluz, szyjka, testy owulacyjne). Czyli jestem nie w ósmym, a dopiero w trzecim cyklu ;)

mauysiu, zrobilam dokladnie tak samo. Jestem teraz w trzecim miesiacu staran:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam do pracy.miłego pisania dziewczynki.papa

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa pa pati:) milej pracy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki... i kolejny dzień czekania według wykresu dzis @ powinna sie pokazać no to czekam..

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki u mnie ovu przesunął owulację z 17 na 22 a jakby już to była napewno 17. mam chyba taką samą sytuację co pati pewnie nie pękł mi ten cholerny pęcherzyk i się coś zrobiło z tego..... jak do piątku nie dostanę @ to do lekarza ...... znowu kolejny cykl stracony ...ohh ręce opadają

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa nie jesteś sama.. ale nowy cykl nowa nadzieja :-)

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    klamka wrote:
    I ja sie witam z wami kochane. U mnie troche spadla, wydaje mi sie, ze juz nic z tego nie bedzie... czuje jak hormon sie obnizyl, bo mam zupelnie inne samopoczucie. Ja bardzo mocno odczuwam wszystkie zmiany... i chyba bedzie klops.

Klamko, nie siej defetyzmu! Jak Ci spadnie temperatura poniżej czerwonej linii, to można (ale nie trzeba :) ) zacząć się przejmować. Na razie jest dobrze :)

Zgadam się z mauysią. Klameczko jeśli Ty się przejmujesz tak małym spadkiem, to ja przy moim dzisiejszym chyba powinnam iść się w lesie na gałęzi z żalu powiesić :) Co ma być to będzie, a Twój wykres wygląda bardzo obiecująco :)

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :D żeby was nadrobić to chyba na kurs szybkiego czytania trzeba się wybrać :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1986 wrote:
    mauysia wrote:
    klamka wrote:

Zgadam się z mauysią. Klameczko jeśli Ty się przejmujesz tak małym spadkiem, to ja przy moim dzisiejszym chyba powinnam iść się w lesie na gałęzi z żalu powiesić :) Co ma być to będzie, a Twój wykres wygląda bardzo obiecująco :)

No wiem, ze przesadzam. I juz siedze cicho... lepiej sie wezme za robote, w koncu za to mi placa...:)

A widzisz, ja jestem jak zosia, u ciebie bede widziala spadek implantacyjny, a u siebie klopsa.

Strasznie sie dzis rozczulam nad sama soba... nie czesto mi sie to nie zdarza... no ale jestesmy tylko ludzmi:)

Paulina1986 lubi tę wiadomość

‹‹ 343 344 345 346 347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ