plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć She, Sandraa, klameczka , cześć dziewczyny...Woseba witaj;-) No no jaka frekwencja z rana...pogratulować Zaraz idę do Waszych wykresów...She Tobie powodzenia i oby szefowa się ucieszyła- no może trochę przesadziłam ale żeby była dla Ciebie miła...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie
muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie
kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie
gocha04.............6.............27lat......11.11.............mazowieckie
Dora..................0............30lat.......12.11............pomorskie
aneczkaaa1985..28.........27 lat......13.11..............war-maz.
Paulina1986.......4...........26 lat......17.11..............wielkopolska
klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie
plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie
gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.
Mała29................87.........29lat......29.11.............Wielka Brytania
Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska
Woseba...............12.........24lata......05.12...........południe Polski
zosia-ktosia..........5..........29lat.......07.12..............łódzkie
kopciuszek126.....12........29lat.......09.12............łódzkie
mauysia...............3..........30 lat......09.12..............wielkopolskie
Fedra.................52..........28lat.......12.12..............małopolskieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 07:21
-
klamka wrote:I ja sie witam z wami kochane. U mnie troche spadla, wydaje mi sie, ze juz nic z tego nie bedzie... czuje jak hormon sie obnizyl, bo mam zupelnie inne samopoczucie. Ja bardzo mocno odczuwam wszystkie zmiany... i chyba bedzie klops.
Klamko, nie siej defetyzmu! Jak Ci spadnie temperatura poniżej czerwonej linii, to można (ale nie trzeba ) zacząć się przejmować. Na razie jest dobrzeklamka, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Zmniejszyłam ilość cykli starań - biorę pod uwagę tylko te, które na maksa analizowałam, z wszystkimi możliwymi kryteriami (temperatura, śluz, szyjka, testy owulacyjne). Czyli jestem nie w ósmym, a dopiero w trzecim cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 07:27
-
pati wrote:Witam wszystkie piękne panie.u mnie jak zwykle cyrki,ja nie wiem.wykres uzupełniłam wiec jak macie ochotkę to zerknijcie.
Hej pati
Nie no, w porządku, temperatura nadal na wysokim poziomie. Tę czerwoną kreskę owulacji to oczywiście możesz zignorować, bo pomiary z pierwszej połowy Twojego cyklu nie są wiarygodne.
Jak spektakularnie spadnie, to będzie można podejrzewać, że zbliża się @, a na razie... czekamy na rozwój sytuacji A ile Ci się już spóźnia?pati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Zmniejszyłam ilość cykli starań - biorę pod uwagę tylko te, które na maksa analizowałam, z wszystkimi możliwymi kryteriami (temperatura, śluz, szyjka, testy owulacyjne). Czyli jestem nie w ósmym, a dopiero w trzecim cyklu
mauysiu, zrobilam dokladnie tak samo. Jestem teraz w trzecim miesiacu staran:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki u mnie ovu przesunął owulację z 17 na 22 a jakby już to była napewno 17. mam chyba taką samą sytuację co pati pewnie nie pękł mi ten cholerny pęcherzyk i się coś zrobiło z tego..... jak do piątku nie dostanę @ to do lekarza ...... znowu kolejny cykl stracony ...ohh ręce opadają
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:klamka wrote:I ja sie witam z wami kochane. U mnie troche spadla, wydaje mi sie, ze juz nic z tego nie bedzie... czuje jak hormon sie obnizyl, bo mam zupelnie inne samopoczucie. Ja bardzo mocno odczuwam wszystkie zmiany... i chyba bedzie klops.
Klamko, nie siej defetyzmu! Jak Ci spadnie temperatura poniżej czerwonej linii, to można (ale nie trzeba ) zacząć się przejmować. Na razie jest dobrze
Zgadam się z mauysią. Klameczko jeśli Ty się przejmujesz tak małym spadkiem, to ja przy moim dzisiejszym chyba powinnam iść się w lesie na gałęzi z żalu powiesić Co ma być to będzie, a Twój wykres wygląda bardzo obiecująco -
nick nieaktualnyPaulina1986 wrote:mauysia wrote:klamka wrote:I ja sie witam z wami kochane. U mnie troche spadla, wydaje mi sie, ze juz nic z tego nie bedzie... czuje jak hormon sie obnizyl, bo mam zupelnie inne samopoczucie. Ja bardzo mocno odczuwam wszystkie zmiany... i chyba bedzie klops.
Klamko, nie siej defetyzmu! Jak Ci spadnie temperatura poniżej czerwonej linii, to można (ale nie trzeba ) zacząć się przejmować. Na razie jest dobrze
Zgadam się z mauysią. Klameczko jeśli Ty się przejmujesz tak małym spadkiem, to ja przy moim dzisiejszym chyba powinnam iść się w lesie na gałęzi z żalu powiesić Co ma być to będzie, a Twój wykres wygląda bardzo obiecująco
No wiem, ze przesadzam. I juz siedze cicho... lepiej sie wezme za robote, w koncu za to mi placa...
A widzisz, ja jestem jak zosia, u ciebie bede widziala spadek implantacyjny, a u siebie klopsa.
Strasznie sie dzis rozczulam nad sama soba... nie czesto mi sie to nie zdarza... no ale jestesmy tylko ludzmi:)Paulina1986 lubi tę wiadomość