X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć She, Sandraa, klameczka , cześć dziewczyny...Woseba witaj;-) No no jaka frekwencja z rana...pogratulować ;-) Zaraz idę do Waszych wykresów...She Tobie powodzenia i oby szefowa się ucieszyła- no może trochę przesadziłam ale żeby była dla Ciebie miła... ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta :) również życzę wszystkim miłego dnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra milego dnia :-D

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewoje :) Rzeczywiście sporo nas od rana!

gadgeta lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie

she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie

muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie

kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie

gocha04.............6.............27lat......11.11.............mazowieckie

Dora..................0............30lat.......12.11............pomorskie

aneczkaaa1985..28.........27 lat......13.11..............war-maz.

Paulina1986.......4...........26 lat......17.11..............wielkopolska

klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie

plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie

gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.

Mała29................87.........29lat......29.11.............Wielka Brytania

Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska

Woseba...............12.........24lata......05.12...........południe Polski

zosia-ktosia..........5..........29lat.......07.12..............łódzkie

kopciuszek126.....12........29lat.......09.12............łódzkie

mauysia...............3..........30 lat......09.12..............wielkopolskie

Fedra.................52..........28lat.......12.12..............małopolskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 07:21

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    I ja sie witam z wami kochane. U mnie troche spadla, wydaje mi sie, ze juz nic z tego nie bedzie... czuje jak hormon sie obnizyl, bo mam zupelnie inne samopoczucie. Ja bardzo mocno odczuwam wszystkie zmiany... i chyba bedzie klops.

Klamko, nie siej defetyzmu! Jak Ci spadnie temperatura poniżej czerwonej linii, to można (ale nie trzeba :) ) zacząć się przejmować. Na razie jest dobrze :)

klamka, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie piękne panie.u mnie jak zwykle cyrki,ja nie wiem.wykres uzupełniłam wiec jak macie ochotkę to zerknijcie.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmniejszyłam ilość cykli starań - biorę pod uwagę tylko te, które na maksa analizowałam, z wszystkimi możliwymi kryteriami (temperatura, śluz, szyjka, testy owulacyjne). Czyli jestem nie w ósmym, a dopiero w trzecim cyklu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 07:27

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    Witam wszystkie piękne panie.u mnie jak zwykle cyrki,ja nie wiem.wykres uzupełniłam wiec jak macie ochotkę to zerknijcie.

Hej pati :)

Nie no, w porządku, temperatura nadal na wysokim poziomie. Tę czerwoną kreskę owulacji to oczywiście możesz zignorować, bo pomiary z pierwszej połowy Twojego cyklu nie są wiarygodne.
    Jak spektakularnie spadnie, to będzie można podejrzewać, że zbliża się @, a na razie... czekamy na rozwój sytuacji :) A ile Ci się już spóźnia?

pati lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni.no ale wiesz u mnie ten torbiel wiec dlatego wszystko ze pomieszało.tak czy tak ten cyk to traktuje jako rozgrzewkę.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, faktycznie. Ciekawe czy ta torbiel mocno przesunie Ci kolejny cykl.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Zmniejszyłam ilość cykli starań - biorę pod uwagę tylko te, które na maksa analizowałam, z wszystkimi możliwymi kryteriami (temperatura, śluz, szyjka, testy owulacyjne). Czyli jestem nie w ósmym, a dopiero w trzecim cyklu ;)

mauysiu, zrobilam dokladnie tak samo. Jestem teraz w trzecim miesiacu staran:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam do pracy.miłego pisania dziewczynki.papa

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa pa pati:) milej pracy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki... i kolejny dzień czekania według wykresu dzis @ powinna sie pokazać no to czekam..

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki u mnie ovu przesunął owulację z 17 na 22 a jakby już to była napewno 17. mam chyba taką samą sytuację co pati pewnie nie pękł mi ten cholerny pęcherzyk i się coś zrobiło z tego..... jak do piątku nie dostanę @ to do lekarza ...... znowu kolejny cykl stracony ...ohh ręce opadają

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa nie jesteś sama.. ale nowy cykl nowa nadzieja :-)

• Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    klamka wrote:
    I ja sie witam z wami kochane. U mnie troche spadla, wydaje mi sie, ze juz nic z tego nie bedzie... czuje jak hormon sie obnizyl, bo mam zupelnie inne samopoczucie. Ja bardzo mocno odczuwam wszystkie zmiany... i chyba bedzie klops.

Klamko, nie siej defetyzmu! Jak Ci spadnie temperatura poniżej czerwonej linii, to można (ale nie trzeba :) ) zacząć się przejmować. Na razie jest dobrze :)

Zgadam się z mauysią. Klameczko jeśli Ty się przejmujesz tak małym spadkiem, to ja przy moim dzisiejszym chyba powinnam iść się w lesie na gałęzi z żalu powiesić :) Co ma być to będzie, a Twój wykres wygląda bardzo obiecująco :)

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :D żeby was nadrobić to chyba na kurs szybkiego czytania trzeba się wybrać :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2012, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1986 wrote:
    mauysia wrote:
    klamka wrote:

Zgadam się z mauysią. Klameczko jeśli Ty się przejmujesz tak małym spadkiem, to ja przy moim dzisiejszym chyba powinnam iść się w lesie na gałęzi z żalu powiesić :) Co ma być to będzie, a Twój wykres wygląda bardzo obiecująco :)

No wiem, ze przesadzam. I juz siedze cicho... lepiej sie wezme za robote, w koncu za to mi placa...:)

A widzisz, ja jestem jak zosia, u ciebie bede widziala spadek implantacyjny, a u siebie klopsa.

Strasznie sie dzis rozczulam nad sama soba... nie czesto mi sie to nie zdarza... no ale jestesmy tylko ludzmi:)

Paulina1986 lubi tę wiadomość

‹‹ 343 344 345 346 347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ