X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She niech Cię mężuś otuli, a nie jakieś grzańce Ci w głowie heheh

• she Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa - jak mu mówię że mi zimno to ma zawsze jedną odpowiedź - za mało ruchu hehehe ale już ja sobie stópki na jego brzusiu wygrzeję w łóżeczku :)

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serduchowania mi się chce he he ale m. słucha wywiadu na polsat news i nie bardzo go to chyba nastraja a szkoda...choć spróbować nie zawadzi. Wczoraj spał od 16 do 20 i szkoda mi go było budzić...później już ja byłam zmęczona...ach i niedawno wróciliśmy z galerii z zakupków...młody kupił sobie dwie pary butów, m. jedną i oczywiście przybory szkolne były do uzupełnienia, bo ciągle ktoś coś pożycza i coś się gubi... i w ogóle...młody dostał stypendium i zaszalał... uczy się chłopak super, to niech ma przyjemność z tego zakupowego szaleństwa...przynajmniej nie marudzi o to czy o tamto...grunt, że na pierdołki i durnostójki nie wydaje. Z moimi facetami wyprawa na zakupy jest bardziej stresująca niż cokolwiek innego...wybierają, marudzą...ech...Sandraa świetnie, że doszłaś do jako takiego zdrowia...

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    taaa - jak mu mówię że mi zimno to ma zawsze jedną odpowiedź - za mało ruchu hehehe ale już ja sobie stópki na jego brzusiu wygrzeję w łóżeczku :)

Bardzo dobrze to znam hehe albo "koc sobie weź":) ale jak jemu zimno to-"chodź się przytulić":)
    Muzarcia też się ciesze bo szkoda by było cyklu;)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim jak humory, u mnie nawet dobrze..mily dzien w pracy...a jak wam wieczorek mija?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Hej dziewuszki :)
    Libra ja na Twoim miejscu nie przestawiałabym owulacji, którą zaznaczył ovu :> wg mnie miał rację, a ja nawet bym się pokusiła ją wyznaczyć jeszcze dzień wcześniej niż ovufriend.

dzień później z monitoringu wynikało, że dominujący pęcherzyk ma 16 mm i było brak oznak płynu w zatoce... także albo się pomylił i owulka nastąpiła później, albo pęcherzyk nie pękł w ogóle, albo coś innego jeszcze jest nie tak :/

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pati i Libra:) u mnie wieczór z herbatką z cytryną w ręce:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra pozazdrościć bo mnie się chce herbaty od 30 min ale nie chce mi się iść zrobić a aż w pracy wiec biedna jestem

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) to ja Ci bardzo chętnie zrobię:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e no w szoku jestem.mmmmmmmmmm.czuje ten smak to moja herbata to tekane.hehe

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu... to niestety takiej nie mam:) Mam tylko Liptona:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idę spać. Co to jutro się będzie działo na tym moim wykresie???

;-?

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie się działo tak... żeby dobrze:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie panikuj bedzie gites...co ma byc to bedzie a co ma wiesiec nie utonie nic nie zrobisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy spadnie czy wzrośnie jest dobrze tylko niech już ta spóźniona @ przyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiecie mnie przecież...ani testy + ani @ nie widać...pati sama wiesz jak jest...no nic...do ranka...jak zajrzę to wykresiki mają być uzupełnione...żeby było co oglądać dziewczynki;-) Dobrej nocy ;-D

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przyjdzie to będzie kochana:) Nie denerwuj się:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze mamo odrobimy lekcje .papa.kolorowych snów

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Muzarcia:) do juterka:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez by mogla juz przyjsc ,a tu co z dnia na dzien czlowiek czeka i nic.wszystko przez ta torbiel

‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ