X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She niech Cię mężuś otuli, a nie jakieś grzańce Ci w głowie heheh

• she Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa - jak mu mówię że mi zimno to ma zawsze jedną odpowiedź - za mało ruchu hehehe ale już ja sobie stópki na jego brzusiu wygrzeję w łóżeczku :)

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serduchowania mi się chce he he ale m. słucha wywiadu na polsat news i nie bardzo go to chyba nastraja a szkoda...choć spróbować nie zawadzi. Wczoraj spał od 16 do 20 i szkoda mi go było budzić...później już ja byłam zmęczona...ach i niedawno wróciliśmy z galerii z zakupków...młody kupił sobie dwie pary butów, m. jedną i oczywiście przybory szkolne były do uzupełnienia, bo ciągle ktoś coś pożycza i coś się gubi... i w ogóle...młody dostał stypendium i zaszalał... uczy się chłopak super, to niech ma przyjemność z tego zakupowego szaleństwa...przynajmniej nie marudzi o to czy o tamto...grunt, że na pierdołki i durnostójki nie wydaje. Z moimi facetami wyprawa na zakupy jest bardziej stresująca niż cokolwiek innego...wybierają, marudzą...ech...Sandraa świetnie, że doszłaś do jako takiego zdrowia...

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    taaa - jak mu mówię że mi zimno to ma zawsze jedną odpowiedź - za mało ruchu hehehe ale już ja sobie stópki na jego brzusiu wygrzeję w łóżeczku :)

Bardzo dobrze to znam hehe albo "koc sobie weź":) ale jak jemu zimno to-"chodź się przytulić":)
    Muzarcia też się ciesze bo szkoda by było cyklu;)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim jak humory, u mnie nawet dobrze..mily dzien w pracy...a jak wam wieczorek mija?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Hej dziewuszki :)
    Libra ja na Twoim miejscu nie przestawiałabym owulacji, którą zaznaczył ovu :> wg mnie miał rację, a ja nawet bym się pokusiła ją wyznaczyć jeszcze dzień wcześniej niż ovufriend.

dzień później z monitoringu wynikało, że dominujący pęcherzyk ma 16 mm i było brak oznak płynu w zatoce... także albo się pomylił i owulka nastąpiła później, albo pęcherzyk nie pękł w ogóle, albo coś innego jeszcze jest nie tak :/

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pati i Libra:) u mnie wieczór z herbatką z cytryną w ręce:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra pozazdrościć bo mnie się chce herbaty od 30 min ale nie chce mi się iść zrobić a aż w pracy wiec biedna jestem

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) to ja Ci bardzo chętnie zrobię:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e no w szoku jestem.mmmmmmmmmm.czuje ten smak to moja herbata to tekane.hehe

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu... to niestety takiej nie mam:) Mam tylko Liptona:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idę spać. Co to jutro się będzie działo na tym moim wykresie???

;-?

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie się działo tak... żeby dobrze:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie panikuj bedzie gites...co ma byc to bedzie a co ma wiesiec nie utonie nic nie zrobisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy spadnie czy wzrośnie jest dobrze tylko niech już ta spóźniona @ przyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiecie mnie przecież...ani testy + ani @ nie widać...pati sama wiesz jak jest...no nic...do ranka...jak zajrzę to wykresiki mają być uzupełnione...żeby było co oglądać dziewczynki;-) Dobrej nocy ;-D

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przyjdzie to będzie kochana:) Nie denerwuj się:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze mamo odrobimy lekcje .papa.kolorowych snów

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Muzarcia:) do juterka:)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2012, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez by mogla juz przyjsc ,a tu co z dnia na dzien czlowiek czeka i nic.wszystko przez ta torbiel

‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ