plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wogole to chcialabym wam podziekowac za dzisiejsze wsparcie. Humor mi sie poprawil i juz nawet klops mnie tak nie martwi. Bo moze sie uda w przyszlym miesiacu. Ale narazie czekam, i spoko, zobaczymy.
Ale naprawde WIELKIE DZIEKI:)mauysia lubi tę wiadomość
-
Jejku, ja umiem tylko zrobić peeling z kawy, ale na tym kończą się moje zdolności w tym temacie. A z tymi żelami, to trochę chyba podobnie jak z witaminkami dla kobiet starających się zajść w ciążę - w składzie kwas foliowy, magnez i witamina c, a kosztuje ho ho i jeszcze trochę, tylko za to, że na opakowaniu jest pani z brzuszkiem.
mauysia, klamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też niczego nie stosuje i w zupełności zgadzam się z muzarcia
nie ma to jak natura
od kilku miesięcy chodziłem regularnie na basen i w bierzącym cyklu jakby coś zaczęło się dziać Było mniej śluzu, czułam taki dyskonfort... ginek powiedział bym odstawiła basen, bo to mogą być początki jakiejś infekcji tym bardziej, że w dwa dni pod rząd miałam pod względem konsystencji niejednorodny śluz i trudno go było ocenić... mam zastosować lacktowaginal... ciekawe czy wpłynie to na ilość i jakoś śluzu -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:ja też niczego nie stosuje i w zupełności zgadzam się z muzarcia
nie ma to jak natura
od kilku miesięcy chodziłem regularnie na basen i w bierzącym cyklu jakby coś zaczęło się dziać Było mniej śluzu, czułam taki dyskonfort... ginek powiedział bym odstawiła basen, bo to mogą być początki jakiejś infekcji tym bardziej, że w dwa dni pod rząd miałam pod względem konsystencji niejednorodny śluz i trudno go było ocenić... mam zastosować lacktowaginal... ciekawe czy wpłynie to na ilość i jakoś śluzu
No ja też się zgadzam Ale czasem mam takie suchoty, że bez wspomagacza nie ujadziem, więc chcąc nie chcąc... -
nick nieaktualnyklamka wrote:Kasiulek215 wrote:Klamka a Ty dopóki @ nie zobaczysz, to nie wróż następnego cyklu
hehehe, no wiem wiem, ale to taki odruch obronny:)
odruch obronny... może masz rację Ty będziesz planować następny cykl, a fasolka zaatakuje Cię z zaskoczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heheh dobre muzarcia, dobre.
z tym odruchem obronnym mam tak samo jak Klamka, już nie mogę się doczekać kiedy zacznę następny cykl, bo ten mi sie wlecze strasznie.klamka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyLibra wrote:klamka wrote:Kasiulek215 wrote:Klamka a Ty dopóki @ nie zobaczysz, to nie wróż następnego cyklu
odruch obronny... może masz rację Ty będziesz planować następny cykl, a fasolka zaatakuje Cię z zaskoczenia
No, atak fasoli! Bardzo prosze:) -
klamka wrote:Libra wrote:klamka wrote:Kasiulek215 wrote:Klamka a Ty dopóki @ nie zobaczysz, to nie wróż następnego cyklu
odruch obronny... może masz rację Ty będziesz planować następny cykl, a fasolka zaatakuje Cię z zaskoczenia
No, atak fasoli! Bardzo prosze:)
Lepiej nie... Jeszcze ktoś trafi za to do paki... Jak w tym artykule:
http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4097229.html
Ale mam dziś głupawkęLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak pomyślałam, że do Świąt niedługo...coś koło 40 dni...ech...u mnie tyle sprzątania, że nie wiem czy zdążę...a w planie dwa sufity do zrobienia....salon i wejście do domu...kruca fix...trzeba się sprężać...chciało się domku...to się ma teraz co się chciało...wrrrr...chyba trzeba zainstalować zapadnię i przed ważnymi Świętami wszystko "zapadnia klik i po sprzątaniu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2012, 13:32
-
nick nieaktualny