plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Zosiu:)wiesz my z m też wczoraj stwierdzilismy ze nic na siłe:)i ze staramy sie wtedy kiedy na to mamy ochote a nie jak trzeba:)i tak o to wczoraj były te staranka mimo iz to był dopiero 7 dc:)a wiesz jak my sie stramy..i oboje bylismy w szoku ze tak szybko poszło:)jak widac było z ochoty a nie z przymusu:)
zosia-ktosia, klamka, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nie no co wy:) wczoraj jak powiedziałam m że od dziś przytulanka "nie do końca" tylko do pewnego momentu a potem fajt wyjąć to powiedział że nie ma mowy:) i powiedział że dzis chce powtórkę bo jakoś bardzo mu sie podobało:) ci faceci, nie zrozumiem ich.. jak tak to on nie, jak ja nie to on tak.
muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej Woseba, no bo może w tym właśnie tkwi problem. wiadomo że po @ zaraz nie mamy płodnycvh i szans wtedy nie ma, ale jest inne nastawienie.. odblokowuje sie psychika która właśnie jest odpowiedzialna za te nasze rozterki comiesięczne..
zobaczymy jak będzie w tym cyklu.Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWoseba to ja przez 2 latka tak z ochoty z moim podchodziliśmy do sprawy!! ale 30 strzeliła więc trzeba zacząć coś działać..
praca by mi sie przydała to bym tak nie myślała ale mój M nie chce mnie do pracy póścic ze wzgledu na kręgosłup...Woseba, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosia miałaś kiedyś przerwę półroczną przynajamniej w @ ? To nie zaczepne pytanie...po prostu nawet mi lekarz powiedział, że jak nie ma miesiączki długi czas, to kobieta może czuć się jak by przechodziła menopauzę. To nic niezwykłego, poza tym z takimi hormonami to można ją mieć w wieku 30 lat. Nic na to nie poradzę...idę zrobić dziecku śniadanie. Wpadnę za chwilkę.
-
Aga ostatnio też mam takie wrażenie, że to ja się z c**** na głowy pozamieniałam. I jednak faceci ze swoją zamianą głów w porównaniu do kobiet to małe pikusie.
AGA 30, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:hej Woseba, no bo może w tym właśnie tkwi problem. wiadomo że po @ zaraz nie mamy płodnycvh i szans wtedy nie ma, ale jest inne nastawienie.. odblokowuje sie psychika która właśnie jest odpowiedzialna za te nasze rozterki comiesięczne..
zobaczymy jak będzie w tym cyklu.
no nastawienie najaważniejsze:)od razu człowiekowi lepiej:)i widze ze miedzy nami tez jakos inaczej jest:)lepiej:)zosia-ktosia, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarciu ja po prostu nie uważam że zaczynasz mieć menopauzę i to nie był przytyk w żaden sposób. nie zrozum mnie źle, ja tu ostatnia do obrażania innych.
jestes młoda jeszcze:) przykro mi że źle się czujesz. ok może nie powinnam się odzywać. ja nie miałam półrocznej przerwy w @, więc nie wiem nic na ten temat i nie będe sie wypowiadać.muzarcia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim:)
Mała:cieszymy się,że jesteś znów z nami.
Plemniczko: wg mnie Twój wykres mieści się jeszcze w normie
Zosiu: daj sobie czas
She:masz zaje*** szefową
Muzarciu:.. no no dzieje się u Ciebie...Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Woseba to ja przez 2 latka tak z ochoty z moim podchodziliśmy do sprawy!! ale 30 strzeliła więc trzeba zacząć coś działać..
praca by mi sie przydała to bym tak nie myślała ale mój M nie chce mnie do pracy póścic ze wzgledu na kręgosłup...
Zawsze mozesz sobie jakies zajecie w domku znaleźć:)albo hobby:)cos co bardzo wciaga:) -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Aga ostatnio też mam takie wrażenie, że to ja się z c**** na głowy pozamieniałam. I jednak faceci ze swoją zamianą głów w porównaniu do kobiet to małe pikusie.
NO I FACECI JESZCZE TA MAŁĄ GŁOWĄ MYŚLĄ!!
U NAS NA ODWRÓT GŁOWĄ MYŚLIMY A CI...PKA NAMI RZĄDZIWoseba, mala29_, gocha04, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOJA BABCIA JAK DO NIEJ DZWONIE ZAWSZE SIE PYTA CZY JUŻ ZASIANA JESTEM TO ZAWSZE MÓWIE ŻE MÓJ ROLNIK NARAZIE ORZE I SPULCHNIA GLEBE ŻEBY POTEM DORODNE PLONT ZEBRAĆ!!
OCH A KIEDY TE ŻNIWA WRESZCIE PRZYJDĄ!!!!!Woseba, mala29_, muzarcia, gocha04, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i wylazła wredność ze mnie...słowo pisane- nie wszystko da się opisać...nie czuję się obrażona;-)a wytłumaczyć chciałam moje stwierdzenie;-) Dobrze, idę i nieobrażona tylko dziś mogę tu rozpętać trzecią wojnę światową a tego nie chcę. .MIŁEGO DNIA I ZOŚKA PRZECIEŻ MY SIĘ JUŻ TROCHĘ ZNAMY WARIACIE I KONIEC TEMATU. Zwykłe niedomówienie ups niedopisanie! Wiem, że chciałaś mnie do pionu postawić. buziam pa ***** muszę coś porobić , bo stoję w miejscu.
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie
muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie
kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie
gocha04.............6.............27lat......11.11.............mazowieckie
Dora...................0............30lat.......12.11............pomorskie
aneczkaaa1985...28.........27 lat......13.11..............war-maz.
AGA30................24..........30 lat......14.11............opolskie
Paulina1986.......4...........26 lat......17.11..............wielkopolska
klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie
plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie
Libra..................1...........30lat......22.11...............łódzkie
gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.
Mała29................87.........29lat......29.11.............Wielka Brytania
Kasiulek215...........4.........25 lat.....01.12.............małopolskie
Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska
Woseba...............12.........24lata......05.12...........południe Polski
zosia-ktosia..........5..........29lat.......07.12..............łódzkie
kopciuszek126.....12........29lat.......09.12............łódzkie
mauysia...............3..........30 lat......09.12..............wielkopolskie
Fedra.................52..........28lat.......12.12..............małopolskiemauysia lubi tę wiadomość