SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGunia nie marzy mi się ale bywa różnie...wiesz jak jest...gosiaczek nie posmutniałam tylko źle się poczułam i nagle puściło...muszę coś robić, to nie będę myśleć o tym i owym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiu ale nie przestaniesz z nami klikać mam nadzieje ? :)

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Zosiu:)wiesz my z m też wczoraj stwierdzilismy ze nic na siłe:)i ze staramy sie wtedy kiedy na to mamy ochote a nie jak trzeba:)i tak o to wczoraj były te staranka mimo iz to był dopiero 7 dc:)a wiesz jak my sie stramy..i oboje bylismy w szoku ze tak szybko poszło:)jak widac było z ochoty a nie z przymusu:)

zosia-ktosia, klamka, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no co wy:) wczoraj jak powiedziałam m że od dziś przytulanka "nie do końca" tylko do pewnego momentu a potem fajt wyjąć to powiedział że nie ma mowy:) i powiedział że dzis chce powtórkę bo jakoś bardzo mu sie podobało:) ci faceci, nie zrozumiem ich.. jak tak to on nie, jak ja nie to on tak.

muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosaba a co tam u ciebie kochaniutka dawno cie nie widziałam ?

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Woseba, no bo może w tym właśnie tkwi problem. wiadomo że po @ zaraz nie mamy płodnycvh i szans wtedy nie ma, ale jest inne nastawienie.. odblokowuje sie psychika która właśnie jest odpowiedzialna za te nasze rozterki comiesięczne..

zobaczymy jak będzie w tym cyklu.

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba to ja przez 2 latka tak z ochoty z moim podchodziliśmy do sprawy!! ale 30 strzeliła więc trzeba zacząć coś działać..
    praca by mi sie przydała to bym tak nie myślała ale mój M nie chce mnie do pracy póścic ze wzgledu na kręgosłup...

Woseba, muzarcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia miałaś kiedyś przerwę półroczną przynajamniej w @ ? To nie zaczepne pytanie...po prostu nawet mi lekarz powiedział, że jak nie ma miesiączki długi czas, to kobieta może czuć się jak by przechodziła menopauzę. To nic niezwykłego, poza tym z takimi hormonami to można ją mieć w wieku 30 lat. Nic na to nie poradzę...idę zrobić dziecku śniadanie. Wpadnę za chwilkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiu to mów ciągle nie hehe może to słowo na niego tak działa :) pamiętaj że zakazany owoc najlepiej smakuje :)

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ostatnio też mam takie wrażenie, że to ja się z c**** na głowy pozamieniałam. I jednak faceci ze swoją zamianą głów w porównaniu do kobiet to małe pikusie.

AGA 30, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    hej Woseba, no bo może w tym właśnie tkwi problem. wiadomo że po @ zaraz nie mamy płodnycvh i szans wtedy nie ma, ale jest inne nastawienie.. odblokowuje sie psychika która właśnie jest odpowiedzialna za te nasze rozterki comiesięczne..

zobaczymy jak będzie w tym cyklu.

no nastawienie najaważniejsze:)od razu człowiekowi lepiej:)i widze ze miedzy nami tez jakos inaczej jest:)lepiej:)

zosia-ktosia, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu ja po prostu nie uważam że zaczynasz mieć menopauzę:) i to nie był przytyk w żaden sposób. nie zrozum mnie źle, ja tu ostatnia do obrażania innych.

jestes młoda jeszcze:) przykro mi że źle się czujesz. ok może nie powinnam się odzywać. ja nie miałam półrocznej przerwy w @, więc nie wiem nic na ten temat i nie będe sie wypowiadać.

muzarcia lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim:)
    Mała:cieszymy się,że jesteś znów z nami.
    Plemniczko: wg mnie Twój wykres mieści się jeszcze w normie
    Zosiu: daj sobie czas
    She:masz zaje*** szefową
    Muzarciu:.. no no dzieje się u Ciebie...:)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Dora :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba to ja przez 2 latka tak z ochoty z moim podchodziliśmy do sprawy!! ale 30 strzeliła więc trzeba zacząć coś działać..
    praca by mi sie przydała to bym tak nie myślała ale mój M nie chce mnie do pracy póścic ze wzgledu na kręgosłup...

Zawsze mozesz sobie jakies zajecie w domku znaleźć:)albo hobby:)cos co bardzo wciaga:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Aga ostatnio też mam takie wrażenie, że to ja się z c**** na głowy pozamieniałam. I jednak faceci ze swoją zamianą głów w porównaniu do kobiet to małe pikusie.

NO I FACECI JESZCZE TA MAŁĄ GŁOWĄ MYŚLĄ!!
    U NAS NA ODWRÓT GŁOWĄ MYŚLIMY A CI...PKA NAMI RZĄDZI :-)

Woseba, mala29_, gocha04, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOJA BABCIA JAK DO NIEJ DZWONIE ZAWSZE SIE PYTA CZY JUŻ ZASIANA JESTEM TO ZAWSZE MÓWIE ŻE MÓJ ROLNIK NARAZIE ORZE I SPULCHNIA GLEBE ŻEBY POTEM DORODNE PLONT ZEBRAĆ!! :-)
    OCH A KIEDY TE ŻNIWA WRESZCIE PRZYJDĄ!!!!!:-(

Woseba, mala29_, muzarcia, gocha04, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wylazła wredność ze mnie...słowo pisane- nie wszystko da się opisać...nie czuję się obrażona;-)a wytłumaczyć chciałam moje stwierdzenie;-) Dobrze, idę i nieobrażona tylko dziś mogę tu rozpętać trzecią wojnę światową a tego nie chcę. .MIŁEGO DNIA I ZOŚKA PRZECIEŻ MY SIĘ JUŻ TROCHĘ ZNAMY WARIACIE I KONIEC TEMATU. Zwykłe niedomówienie ups niedopisanie! Wiem, że chciałaś mnie do pionu postawić. buziam pa ***** muszę coś porobić , bo stoję w miejscu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczysz na pewno przyjdą te żniwa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie

she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie

muzarcia..............1..........30lat.......10.11..............opolskie

kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie

gocha04.............6.............27lat......11.11.............mazowieckie

Dora...................0............30lat.......12.11............pomorskie

aneczkaaa1985...28.........27 lat......13.11..............war-maz.

AGA30................24..........30 lat......14.11............opolskie

Paulina1986.......4...........26 lat......17.11..............wielkopolska

klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie

plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie

Libra..................1...........30lat......22.11...............łódzkie

gadgeta...............13.........32 lata.....24.11..............kuj-pom.

Mała29................87.........29lat......29.11.............Wielka Brytania

Kasiulek215...........4.........25 lat.....01.12.............małopolskie

Sandraa...............6..........22lata......02.12..............wielkopolska

Woseba...............12.........24lata......05.12...........południe Polski

zosia-ktosia..........5..........29lat.......07.12..............łódzkie

kopciuszek126.....12........29lat.......09.12............łódzkie

mauysia...............3..........30 lat......09.12..............wielkopolskie

Fedra.................52..........28lat.......12.12..............małopolskie

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ