plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki!
Mała gratuluję skoku temperatury no i owulacji z obu jajników. Będę mocno trzymała kciuki, żeby to był Ten cykl!
Klamka Twój skok też daje nadzieję na zafasolkowanie, sama bym chciała mieć taki wykresik
U mnie dzisiaj skok, więc jest nadzieja Do tej pory miałam fl 7 dniowe, więc liczę, że magnez z B6 i castagnus w tym cyklu wydłużą mi fl. Każdy dzień po spodziewanej na sobotę @ będzie na wagę złota. Trzymajcie kciuki Buziaki dla wszystkich!klamka, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muzarcia to leć się położyć kochaniutka. I dużo odpoczywaj. Widzę twój wykresik i nie będę ukrywać że jest bardzo zwariowany mam nadzieje że fasolka tam daje tym znaki że już jest Kiedy będziesz testować?
muzarcia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
zosiu ale jeszcze ten się nie skończył i może fasolka czeka na zakończenie roku żeby dać wam wspaniały prezent w postaci 2 kreseczek czego Ci bardzo życzę i trzymam za to kciuki
zosia-ktosia, muzarcia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:tak od pierwszego dnia do owulacji tylko potem przestajesz
Dzięki mała29 za odpowiedz.. no to owulka mniej więcej znowu 1-2 ale grudzien teraz.. wieć pod choinke jest szansa na mały prezent...
następny cykl dziewczyny i nastepna nadzieja!!muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosia Ty wiesz, że los płata figle a później się wszystko jakoś układa? Tak dla pewności pytam. Co to było, to nie wiem...taka fala zmęczenia...już jest dobrze...nieźle nieźle...chyba to jednak ta menopauza...objawy jak najbardziej podobne. Najpierw zadrżałam raz, za chwilę drugi raz a później policzki zrobiły mi się gorące i puściło, co to za draństwo. Parę razy ziewnęłam i tyle. Miałyście tak kiedyś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2012, 08:51
-
nick nieaktualny
-
Aga przynajniej długo nie musiałać czekać na nowy cykl. Teraz bądź zwarta i gotowa:)
SHE bardzo gratuluje ci fasolki i zaje****stej szefowej i pracy. Marzenie...
Muzarciu dlaczego tak posmutniałaś nam? Odpoczywaj kochana.muzarcia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
cos we mnie pekło, na siłę nic się nie osiągnie. oczywiście kochamy sie bez zabezpieczenia, ale co ma być to będzie. u nas presja działa odwrotnie od zamierzonego celu. dlatego dałam sobie spokój z tym wszystkim, tylko mierzę temp ale też chyba przestanę
-
nick nieaktualny