X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klameczka gratulacje skoku! Woseba witaj kochana! Libra słonko przepraszam...nie zauważyłam....kasować nie kasowałam na pewno ;-( gocha uuuu...to się ładnie zapowiada....AGA 30 , że też Cię nie kuszą te testy...she jak ja się cieszę z takiego obrotu sprawy...może będą bliźnięta i z głowy he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie jeszcze nie ochlonelas po wczorajszym;) Ciesze sie, ze jestes w dobrym humorze... tak trzymaj i my trzymamy kciuki zeby ten cykl byl udany:)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    Pewnie jeszcze nie ochlonelas po wczorajszym;) Ciesze sie, ze jestes w dobrym humorze... tak trzymaj i my trzymamy kciuki zeby ten cykl byl udany:)

Tez tak pomyslałam:)a poza tym wieczorem piwko do meczu piłam a alko lubi mi podnieśc temp..:)wiec na bank jest zaburzona:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra błąd tkwi na st. wczesniej skąd kopiowałam...z ok.8:00 rano dnia 14.11.

Możesz się dopisać? Kopiujesz, szukasz miejsca w kolejności miesiączek i wpisujesz się...najwyżej się poprawi, dobra?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mazuarciu:)widze ze temp dalej ładnie sie utrzymuje..:)no no :)mam dobre przeczucia:)

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie, to spektakularnego skoku , to nie ma ;-( liczyłam no wiecie na jaki skok;-)Jak u Klameczki np.hi hi zaraz pooglądam wykresiki nasz wszystkie...to odpręża z rana...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg ff to już dziś 19 temp., bo owu była tam 27.10. chyba powoli jakieś nadzieje mogę mieć, co dziewczyny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nadzieja zawsze jest:)a u Ciebie to juz napewno:)ja to bym juz na bete biegła na Twoim miejscu:)

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie muzarciu, nie idziesz na bete?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, widzę, że humory z rana dopisują :)

klamka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie przez pierwsze 3 dni cyklu robię odpoczynek od mierzenia temperatury, więc na moim wykresie wieje nudą. A Wasze bardzo ciekawe, jak widzę :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • marta6963 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyno zerknijcie proszę na mój wykresik i powiedzcie czy mogę zacząć mieć nadzieje?

• marta6963 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny miało być.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta6963 wrote:
    dziewczyno zerknijcie proszę na mój wykresik i powiedzcie czy mogę zacząć mieć nadzieje?

Cześć, prosimy jeszcze o linka do wykresu.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj moja mentorko spokoju i niemożliwej cierpliwości ;-)

mauysia lubi tę wiadomość

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim.na początek miłego dnia.u mnie temp. lekko spadła ale dalej podwyższona a @ jak nie było tak nie ma.ehhhhh

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Ja dzisiaj wczesniej niz zwykle bo jakos spac nie moge...mi dzisiaj niedobrze rozpoczął sie dzien. Temperatura taka sama jak w ostatnie 2 dni... i ovufriend stwierdzil ze nie mialam owulacji... i znikla mi linia... dopiero jak zignorowalam jedną temperature to spowrotem zaznaczono mi owulacje.... martwie sie ze pecherzyk nie pękł.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she super masz szefową, równa babka

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klameczko piękna temperatura!
    muzarciu twój wykres równiez daje sporą nadzieje
    Trzymam kciuki dziewczyny za ten cykl

klamka lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Plemniczko:)no własnie też patrzyłam na Twój wykres i mnie zmartwił:(a moze masz za mała dawke duphastonu...no niewiem..moze lepiej idź do gina sie upewnij:)

‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ