X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klameczka gratulacje skoku! Woseba witaj kochana! Libra słonko przepraszam...nie zauważyłam....kasować nie kasowałam na pewno ;-( gocha uuuu...to się ładnie zapowiada....AGA 30 , że też Cię nie kuszą te testy...she jak ja się cieszę z takiego obrotu sprawy...może będą bliźnięta i z głowy he he

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie jeszcze nie ochlonelas po wczorajszym;) Ciesze sie, ze jestes w dobrym humorze... tak trzymaj i my trzymamy kciuki zeby ten cykl byl udany:)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klamka wrote:
    Pewnie jeszcze nie ochlonelas po wczorajszym;) Ciesze sie, ze jestes w dobrym humorze... tak trzymaj i my trzymamy kciuki zeby ten cykl byl udany:)

Tez tak pomyslałam:)a poza tym wieczorem piwko do meczu piłam a alko lubi mi podnieśc temp..:)wiec na bank jest zaburzona:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra błąd tkwi na st. wczesniej skąd kopiowałam...z ok.8:00 rano dnia 14.11.

Możesz się dopisać? Kopiujesz, szukasz miejsca w kolejności miesiączek i wpisujesz się...najwyżej się poprawi, dobra?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mazuarciu:)widze ze temp dalej ładnie sie utrzymuje..:)no no :)mam dobre przeczucia:)

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie, to spektakularnego skoku , to nie ma ;-( liczyłam no wiecie na jaki skok;-)Jak u Klameczki np.hi hi zaraz pooglądam wykresiki nasz wszystkie...to odpręża z rana...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg ff to już dziś 19 temp., bo owu była tam 27.10. chyba powoli jakieś nadzieje mogę mieć, co dziewczyny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nadzieja zawsze jest:)a u Ciebie to juz napewno:)ja to bym juz na bete biegła na Twoim miejscu:)

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie muzarciu, nie idziesz na bete?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, widzę, że humory z rana dopisują :)

klamka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie przez pierwsze 3 dni cyklu robię odpoczynek od mierzenia temperatury, więc na moim wykresie wieje nudą. A Wasze bardzo ciekawe, jak widzę :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • marta6963 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyno zerknijcie proszę na mój wykresik i powiedzcie czy mogę zacząć mieć nadzieje?

• marta6963 Znajoma

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny miało być.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta6963 wrote:
    dziewczyno zerknijcie proszę na mój wykresik i powiedzcie czy mogę zacząć mieć nadzieje?

Cześć, prosimy jeszcze o linka do wykresu.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj moja mentorko spokoju i niemożliwej cierpliwości ;-)

mauysia lubi tę wiadomość

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim.na początek miłego dnia.u mnie temp. lekko spadła ale dalej podwyższona a @ jak nie było tak nie ma.ehhhhh

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. Ja dzisiaj wczesniej niz zwykle bo jakos spac nie moge...mi dzisiaj niedobrze rozpoczął sie dzien. Temperatura taka sama jak w ostatnie 2 dni... i ovufriend stwierdzil ze nie mialam owulacji... i znikla mi linia... dopiero jak zignorowalam jedną temperature to spowrotem zaznaczono mi owulacje.... martwie sie ze pecherzyk nie pękł.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she super masz szefową, równa babka

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klameczko piękna temperatura!
    muzarciu twój wykres równiez daje sporą nadzieje
    Trzymam kciuki dziewczyny za ten cykl

klamka lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2012, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Plemniczko:)no własnie też patrzyłam na Twój wykres i mnie zmartwił:(a moze masz za mała dawke duphastonu...no niewiem..moze lepiej idź do gina sie upewnij:)

‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ