plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Woseba, klameczko poprzednie wykresy jednak byly troche inne... nigdy nie mialam wysokich temperatur, ale byl wyrazny skok po owulacji... a teraz nie ma. Byl tylko spadek...
Woseba no ale skoro we wczesniejszych cyklach nie bralam leków i temperatura lepiej wyglądala, to skoro teraz biore progesteron to temperatura powinna byc jeszcze wyzsza niz zawsze, prawda?
pewnie pecherzyk nie pekl:(, bo wiem przeciez ze byl w 14dc mial 19mm. testy owulacyjne pozytywne... niedobrze -
nick nieaktualny
-
kurde nie wiem juz... spróbuje umowic sie dzisiaj na USG, moze lekarz zobaczy czy pekl ten pecherzyk...jesli sie nie udalow tym cyklu to nic nie szkodzi, nie nastawialam sie na niego za bardzo, ale nie chce by mi sie porobily torbiele, czy cos innego z nie peknietego duzego pęcherzyka.
-
nick nieaktualny
-
klamka wrote:maaaaaaaaaaaala, jak fajnie cie widziec:) Narazie jeszcze chyba nikomu nie ma co gratulowac.
Co tam u ciebie? Jak sobie radzisz?
radze sobie dobrze jakoś teraz jestem spokojniejsza o babcię. Ale nerwów miałam co nie miara na tym wyjeździe. W drodze okazało się że jeszcze jeden mamy pogrzeb a potem teściowa trafiła do szpitala i miała operacje. Ale ciesze się bo udało mi się zahaczyć ginekologa więc wiem że na 100% owulacja była z lewego i prawego jajnika więc było więcej niż jeden pęcherzyk. Chyba 2 na lewym i jeden a prawym. Endometrium miałam książkowe bo 0.83cm lekarka powiedziała że książkowe no trochę gorzej z mięśniakiem bo lekko się powiększył ale to nic. A tak w ogóle to się w tym cyklu nie nastawiam że boże się udać bo bardzo mało serduszkowań i troszkę odpuściłam ze względu na wyjazd. Ale widzę klameczko że u ciebie ładnie rośnie temp. Trzymam kciukiW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala, to widze, ze dobre nowiny mieszaja sie ze zlymi. Mam nadzieje, ze babcia bedzie silna i poradzi sobie ze strata meza.
A co do owu, to chyba te leki tak pieknie zadzialaly? Teraz jest swiatelko w tunelu, a nawet nie tylko swiatelko ale wielka zarowa, ze sie uda:) Bardzo bardzo bardzo ci tego zycze!
No u mnie ladnie, ale boje sie teraz co dalej z tempkami sie stanie... ale to chyba naturalne:) -
ja będę w nią dmuchać żeby ja pchać do góry hehe jak będzie próbować spadać hehe .Tak leki zadziałały ja powinny ale ten cykl i tak stracony no cóż to nic w następnym się bardziej postaramy.
klamka lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyWitam wszystkie kobietki
kalmka trzymam kciuki
plemniczka, ja też odnotowałam dzisiaj spadek, w moim przypadku pedejrzewam, że chyba nie doszło do owulki. program zaznaczył mi ją wcześniej, a dzień później na monitoringu wyszło, że pecherzyk ma dopiero 16mm. A wczoraj to już mnie tak lewy jajnik bolał
i dołączam się do małej, ja też mam mięśniakaklamka lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Klameczka gratulacje skoku! Woseba witaj kochana! Libra słonko przepraszam...nie zauważyłam....kasować nie kasowałam na pewno ;-( gocha uuuu...to się ładnie zapowiada....AGA 30 , że też Cię nie kuszą te testy...she jak ja się cieszę z takiego obrotu sprawy...może będą bliźnięta i z głowy he he
cześć wszystkim
mazurciu nic się właśnie ładnie nie zapowiada... czekam na tą czerwoną cholerę, bo mi tylko przeciąga kolejne staranka, a i tak przyjdzie wkońcu.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:ja będę w nią dmuchać żeby ja pchać do góry hehe jak będzie próbować spadać hehe .Tak leki zadziałały ja powinny ale ten cykl i tak stracony no cóż to nic w następnym się bardziej postaramy.
Ale wiesz co, bylas u lekarza, wszystko sprawdzilas, wiec wiesz, ze leki dzialaja. A to tez jest wazne, bo teraz juz sie nie domyslasz, tylko masz pewnosc:)
dziekuje:)