plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem,że to nie zabawa dlatego się nie rwę jakoś szczególnie, ale na bezrobociu się męczę potwornie, to zdecydowanie nie moja bajka bycie jak ja się teraz określam "kurom"
Ale co wyjdzie i jak wyjdzie nie wiem i fakt, że co projekt to inne wymagania... Działalności boję się też, bo mam obawy czy będą chętni, czy nazbieram tylu "klientów", by cosik zarobić, bo choć lubię to, co robię i chcę to robić dalej, sztuka, dla sztuki nie ma sensu żadnego
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:no to wyjdzie, że ma Ktoś przystojniaka w rodzinie
Jak widzę jak on autem do garażu wieżdża i najpierw zamiata koła samochodu to leje ze śmiechu normalnie!!!
W garażu ma sterylną czystość jak na sali operacyjnej!!Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak właściwie dzień dobry! Gorąąącooooooooo ech....a mojemu się zachciało rosołu z przepiórki....eeeeeeeech....co zrobić...
Jeszcze ją teraz podpiec troszkę i siadamy...będzie się trzeba na pewno po rosole rozebrać albo już do rosołu hehe
Zalicytowałam sukienkę...nie wiem czy będzie pasować ale zaryzykowałam...najwyżej ją zwężę...zobaczymy jak będzie leżeć...Fedra, mauysia, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny