X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z powrotem...zrobiliśmy znów kilka kilometrów, zaliczyliśmy zakupy w Rossmannie i do naszego leczo, oprócz tego weszłam do T-mobile zorientować się jaką mają ofertę dla mnie...a wyszłam z nową umową :D I zadowolona przede wszystkim :D Młody dostał balona,więc On też zadowolony :P
    Teraz wróciłam i kolejna niespodzianka czekała - okazało się,że sprzedałam te ciążowe gacie...nie ma bata,żebym ZNÓW wychodziła teraz na pocztę :/ Chociaż kto wie, może później jak uporam się z papryką i resztą.
    Oprócz tego dostałam telefon od Szefa i znów ma dla mnie robótkę...nie narzekam, kaska przyda się :D

Tyyyyle u mnie :D

Kfjatus, Fedra, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko...będę czekać....o której to się zgadamy...i pobuszujemy w końcu w tym sklepie...mmm....już to czuję...oby do tego czasu klimę naprawili a jak nie, to sauna też dobra jest, jak wrócimy, to szlauch na ogródku i mamy całe spa.

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fajnie Agus....mam nadzieję, że pot Ci po tyłeczku nie spływa....u nas tragedia ale na szczęście troszkę zbawiennego wiaterku...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zimno jest :(
    Mam zamiar jechać na przejażdżkę rowerową, więc wyjęłam już długie spodnie, bluzkę i bluzę...
    Muzi ładna ta sukienka, taka zwyczajna, ale z klasą :) I cena też spoko :)

A Mauyś jak już tak chorujesz to może pokaż nam foty z imprezy Leona?
    Czy to nie dziś jest Jego święto? Jeśli dobrze pamiętam to życz mu dużo zdrówka oraz by każdy dzień był wielką, ciekawą przygodą, która uczy, bawi i przynosi motywację i zapał do dalszych działań :)

Aga z pewnością dobierzesz strój,ale pewnie lepiej w sklepie niż w necie, żebyś miała pewność, że jest ok :)

jeju, mauysia, a-koczek, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • jeju Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś Szaguś, to do Ciebie było....fajnie, że możesz cosik dorobić...kosztem wieczorów ale fajnie ;-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej idę makaron wstawiać...wiedziałam, że ja wejdę, to Wy na koniec jak ja będę musiała iść ale spoko, wieczorem późnym zajrzę i jak któraś będzie miała ochotę to zapraszam, poza tym może jutro coś więcej z rana posiedzę?

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    To fajnie Agus....mam nadzieję, że pot Ci po tyłeczku nie spływa....u nas tragedia ale na szczęście troszkę zbawiennego wiaterku...
    Ja siedzę w pokoju a na suficie wiatrak się kręci więc nie ma zle u mnie!!!:-)

jeju, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuś jedynie dodatki jakieś muszę dokupić...co sugerujecie?
    Proszę o rady, bo to faktycznie problem...trzeba ożywić kieckę...jak nie nada się na wesele, to najwyżej swoją założę a tę wykorzystam czy do kościoła, czy na inną imprę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/sa-stroje-kapielowe-jednoczesciowe-damskie-48-4xl-i3402565830.html

Cosik takiego znalazłam !!Wymiarami w cm pasuje do moich wymiarach tylko wzrost mam mały:-(

Fedra, jeju, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ja myślę, że Ty świetne dodatki wybierzesz, bo Ty masz w tym talent, a jakby co to doszyjesz, odszyjesz, skrócisz, podłożysz, wydłużysz -fajnie mieć taki fach w ręku :D

Shagga Kuba to się przy Tobie nie nudzi, ciągle gdzieś w biegu :)
    A te spodnie ciążowe były fajne, aż szkoda, że nie mogłam ich od Ciebie odkupić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 15:08

Fedra, Shagga_80, jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja podczytała i się szykuje na basen i wyszło ż ei ja musze kupić nowy strój a raczej jego dolną część bo góra jest ok zapobiegawczo a arczej z niewieczy zakupiłam góre ciążową czyli idealną na mój tłuściutki brzuszek tak więc czeka mnie szoping za gaciami :(

Muzi ładna ta sukienka ja jedynie bym pewnie oś w pasie zrobiła ale ja to mało elokwentna w tym temacie :)

no to do później babeczki :*

jeju lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaaa Fedra!!!!!!! :)

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Aga z pewnością dobierzesz strój,ale pewnie lepiej w sklepie niż w necie, żebyś miała pewność, że jest ok :)[/QUOTE]

W sklepie może być kicha bo to już po sesonie na stroje !!Bylam w paru sklepach ostatnio i małe cypelki tylko na wieszakach wisiały!!!:-)

jeju lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

W sklepie może być kicha bo to już po sesonie na stroje !!Bylam w paru sklepach ostatnio i małe cypelki tylko na wieszakach wisiały!!!:-)[/QUOTE]
    Ale właśnie może uda Ci się znaleźć coś w swoim rozmiarze i jeszcze na przecenie :D

jeju lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • jeju Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam uderzam na szmatlandy...stroje z naklejkami w kroku haha za parę grosz się trafiają...

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    W sklepie może być kicha bo to już po sesonie na stroje !!Bylam w paru sklepach ostatnio i małe cypelki tylko na wieszakach wisiały!!!:-)
    Ale właśnie może uda Ci się znaleźć coś w swoim rozmiarze i jeszcze na przecenie :D[/QUOTE]

No poszukać warto!!!:-):-)

jeju lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przez to, że ta kiecka ma jakieś wyszywanki, to właśnie kicha z dodatkami...chyba, że da się to zmienić...coś na pewno wykombinuję i długość będzie na sto procent mniejsza...ja nie zakonnica.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Aguś Szaguś, to do Ciebie było....fajnie, że możesz cosik dorobić...kosztem wieczorów ale fajnie ;-)
    U nas Kochana nie ma dziś upału...tzn może byłoby dość gorąco gdyby nie wiatr, dość chłodny ...i mnie szlag trafia,bo jak ja mam wyzdrowieć jak przewieje mnie :(
    A co do lewizny to wczoraj siedziałam do po 1 i rysowałam...a tak mi się nie chciało...ale jak już znów wpadłam w wir to mogę dostać cosik znów...wczoraj pracowaliśmy z Kubą...ja na swoim lapku, On na "Tatowym" grał w Myszki miki i inne...do jakiejś 23 :/

Teraz znalazłam fajny przepis na leczo i nie wiem,czy zabrać się,czy jednak lecieć na tę pocztę...swoją drogą, to ciekawe,czy każdy sprzedający na Allegro tak się stara!

A tak na marginesie,to zbliżają się te urodziny mojej Babci (w niedzielę) i właśnie ostatnio planowałam,że nie będe pozbywała się tych spodni i jednak je założę...grunt to zmienić nastawienie :D Gdy przestało mi zależeć na sprzedaży to sprzedałam :D Jak miła taka niespodzianka :)
    szkoda tylko,że straciłam na tym interesie...no trudno :P Handlowiec ze mnie żaden :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 15:25

jeju, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podam Wam teraz link do zadżebiastej strony z mega przecenami!!!!!!!!!
    Już dawno się z tym nosiłam...jeśli ją znacie, to mi tu pisać!

http://www.obnizka24.pl/obnizka24/

miłego BUSZOWANIA :-D a za chwile dam link do aukcji jednego użytkownika allegro, gdzie na prawdę za grosze można kupić fajne rzeczy...

Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, wracając do Twojego snu - przyznaj się, że coś się wydarzyło na tej wycieczce, i że dotyczyło to jegomościa zwanego Ovufriendem :D

AGA 30, jeju, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3575 3576 3577 3578 3579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ