plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem z powrotem...zrobiliśmy znów kilka kilometrów, zaliczyliśmy zakupy w Rossmannie i do naszego leczo, oprócz tego weszłam do T-mobile zorientować się jaką mają ofertę dla mnie...a wyszłam z nową umową
I zadowolona przede wszystkim
Młody dostał balona,więc On też zadowolony
Teraz wróciłam i kolejna niespodzianka czekała - okazało się,że sprzedałam te ciążowe gacie...nie ma bata,żebym ZNÓW wychodziła teraz na pocztęChociaż kto wie, może później jak uporam się z papryką i resztą.
Oprócz tego dostałam telefon od Szefa i znów ma dla mnie robótkę...nie narzekam, kaska przyda się
Tyyyyle u mnieKfjatus, Fedra, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Spoko...będę czekać....o której to się zgadamy...i pobuszujemy w końcu w tym sklepie...mmm....już to czuję...oby do tego czasu klimę naprawili a jak nie, to sauna też dobra jest, jak wrócimy, to szlauch na ogródku i mamy całe spa.
AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
A u mnie zimno jest
Mam zamiar jechać na przejażdżkę rowerową, więc wyjęłam już długie spodnie, bluzkę i bluzę...
Muzi ładna ta sukienka, taka zwyczajna, ale z klasąI cena też spoko
A Mauyś jak już tak chorujesz to może pokaż nam foty z imprezy Leona?
Czy to nie dziś jest Jego święto? Jeśli dobrze pamiętam to życz mu dużo zdrówka oraz by każdy dzień był wielką, ciekawą przygodą, która uczy, bawi i przynosi motywację i zapał do dalszych działań
Aga z pewnością dobierzesz strój,ale pewnie lepiej w sklepie niż w necie, żebyś miała pewność, że jest okjeju, mauysia, a-koczek, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:To fajnie Agus....mam nadzieję, że pot Ci po tyłeczku nie spływa....u nas tragedia ale na szczęście troszkę zbawiennego wiaterku...
jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muzi ja myślę, że Ty świetne dodatki wybierzesz, bo Ty masz w tym talent, a jakby co to doszyjesz, odszyjesz, skrócisz, podłożysz, wydłużysz -fajnie mieć taki fach w ręku
Shagga Kuba to się przy Tobie nie nudzi, ciągle gdzieś w biegu
A te spodnie ciążowe były fajne, aż szkoda, że nie mogłam ich od Ciebie odkupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 15:08
Fedra, Shagga_80, jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
a ja podczytała i się szykuje na basen i wyszło ż ei ja musze kupić nowy strój a raczej jego dolną część bo góra jest ok zapobiegawczo a arczej z niewieczy zakupiłam góre ciążową czyli idealną na mój tłuściutki brzuszek tak więc czeka mnie szoping za gaciami
Muzi ładna ta sukienka ja jedynie bym pewnie oś w pasie zrobiła ale ja to mało elokwentna w tym temacie
no to do później babeczki :*jeju lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
Aga z pewnością dobierzesz strój,ale pewnie lepiej w sklepie niż w necie, żebyś miała pewność, że jest ok[/QUOTE]
W sklepie może być kicha bo to już po sesonie na stroje !!Bylam w paru sklepach ostatnio i małe cypelki tylko na wieszakach wisiały!!!
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:W sklepie może być kicha bo to już po sesonie na stroje !!Bylam w paru sklepach ostatnio i małe cypelki tylko na wieszakach wisiały!!!
[/QUOTE]
No poszukać warto!!!jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aguś Szaguś, to do Ciebie było....fajnie, że możesz cosik dorobić...kosztem wieczorów ale fajnie
A co do lewizny to wczoraj siedziałam do po 1 i rysowałam...a tak mi się nie chciało...ale jak już znów wpadłam w wir to mogę dostać cosik znów...wczoraj pracowaliśmy z Kubą...ja na swoim lapku, On na "Tatowym" grał w Myszki miki i inne...do jakiejś 23
Teraz znalazłam fajny przepis na leczo i nie wiem,czy zabrać się,czy jednak lecieć na tę pocztę...swoją drogą, to ciekawe,czy każdy sprzedający na Allegro tak się stara!
A tak na marginesie,to zbliżają się te urodziny mojej Babci (w niedzielę) i właśnie ostatnio planowałam,że nie będe pozbywała się tych spodni i jednak je założę...grunt to zmienić nastawienieGdy przestało mi zależeć na sprzedaży to sprzedałam
Jak miła taka niespodzianka
szkoda tylko,że straciłam na tym interesie...no trudnoHandlowiec ze mnie żaden
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 15:25
jeju, Fedra lubią tę wiadomość
-
Podam Wam teraz link do zadżebiastej strony z mega przecenami!!!!!!!!!
Już dawno się z tym nosiłam...jeśli ją znacie, to mi tu pisać!
http://www.obnizka24.pl/obnizka24/
miłego BUSZOWANIAa za chwile dam link do aukcji jednego użytkownika allegro, gdzie na prawdę za grosze można kupić fajne rzeczy...
Blondi22, aisa lubią tę wiadomość