plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry dziewczęta
pokazuję się ,że żyję :)ale mamy gości ze śląska więc nie mam czasu kompletnie na forum
jeśli chodzi o mnie czuję się raz lepiej raz gorzej no ale tragedii nie ma
przeczytałam trochę po łebkach co się dziś działo,pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna
jak zdrowie pozwoli wracam w poniedziałek :*jeju, mauysia, zbikowa, Rucia, Ilona, Fedra, Blondi22, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Chyba muszę nadrobić czytanie, bo Olka tu takie wyciąga smaczki
Ha ha buzi Olka....
...tu odpowiem Olka, mam nadzieję, że moi chłopcy jednak się sami wybiorą na wakacyjny męski wypad....mogłabym cos porobić bez przerwy na obiad
Ale coś widzę, że beze mnie to nie bardzo, za dwa latka to pewnie młody już matkę oleje a teraz ważne dobre jedzonko itp. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga, wracając do Twojego snu - przyznaj się, że coś się wydarzyło na tej wycieczce, i że dotyczyło to jegomościa zwanego Ovufriendem
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:A Mauyś jak już tak chorujesz to może pokaż nam foty z imprezy Leona?
Czy to nie dziś jest Jego święto? Jeśli dobrze pamiętam to życz mu dużo zdrówka oraz by każdy dzień był wielką, ciekawą przygodą, która uczy, bawi i przynosi motywację i zapał do dalszych działań
Tak, to dziś, dziękuję bardzo, przekażę
Jeśli uda mi się zasiąść do fotek przed 17:00 (bo wtedy panowie wracają do domu) to to zrobię. A jak nie to może jakoś wieczorkiem.
W każdym razie idę podgrzać sobie obiad i wziąć lekarstwo.
Niby siedzę w chacie, ale dzień mi minął jak z bicza trzasł! To robię coś zdalnie do pracy, to mama przyszła i pogadałyśmy, to drzemeczka... I co? Zaraz koniec wolnochatowego dnia!
Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi odbija z tym ptakiem. byłam z psem w lesie to natłukłam troche komarów i zawinęłam w liść i mu przyniosłam. zaserwowałam z pensety do dzioba, ale nie chce. i próbuje jeszcze z tym chlebem, bo skoro gołąb to MUSI lubić chleb, nie? bardziej ruchliwy sie zrobił i widać że wode pije, więc jeszcze może będą z niego ludzie.
Muska, mauysia, AGA 30, Ola_czeka, Rucia, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Fedra, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
mi osobiscie sie podoba fajna kolorystykaAGA 30 wrote:http://allegro.pl/sa-stroje-kapielowe-jednoczesciowe-damskie-48-4xl-i3402565830.html
Cosik takiego znalazłam !!Wymiarami w cm pasuje do moich wymiarach tylko wzrost mam mały:-(AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Pogotowie Animals u Zbika....??? teraz to już musze poczytać wieczorem to co napisałyście, bo mnie ciekawość zeżre....Kochana Zbikulko jak mam ptasia daje jeść wydaje odpowiednie sygnały dlatego on pewnie jest zdezorientowany...przydałoby Ci się trochę owsa albo jakaś mieszanka dla gołębi nawet hodowlanych...jak będę miała chwilkę, to zapytam sąsiada, w końcu gołębiarz od wielu lat...
zbikowa, AGA 30, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Żbiku, dzielna jesteś niesłychanie!
Twoja buzia tryska zdrowiem!
Jak coś powiesz, to już powiesz.
Jak odpowiesz, to roztropnie.
W szkole masz najlepsze stopnie.AGA 30, zbikowa, Ola_czeka, Rucia, Muska, Kfjatus, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:A mi odbija z tym ptakiem. byłam z psem w lesie to natłukłam troche komarów i zawinęłam w liść i mu przyniosłam. zaserwowałam z pensety do dzioba, ale nie chce. i próbuje jeszcze z tym chlebem, bo skoro gołąb to MUSI lubić chleb, nie? bardziej ruchliwy sie zrobił i widać że wode pije, więc jeszcze może będą z niego ludzie.
Ale słiiiiit!
Ale, tak jak jedna z moich przedmówczyń powiedziała, chyba robale się daje. Musisz wziąc je do swojej buzi i w ten sposób podać do dzioba ptaszęciu.zbikowa, Ola_czeka, Rucia, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Fedra, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny