plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:A wy kobity wiecie że w ciąży można w ciążę zajść!!!!!
http://pixel.wp.tv/i,Ciaza-w-ciazy-Pixel,mid,1269081,index.html?ticaid=510ff0#m1269081
heh dzisiaj to samo pisałam w innym wątku. Ja nie miałam o tym zielonego pojęcia, że jest cos takiego możliwe...AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:
oo nie...już chyba nie tkne kiwi, a dziś akurat jedno zjadłam i po tym co zobaczyłam to je chyba zaraz oddam...Ilona, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Mam dziwne odczucia jak widzę ten avatar ;-)ogarnia mnie lęk chyba jakiś na widok Andziowego wampa
Chyba te cienie na powiekach to robią ;-)ale jedno trzeba przyznać, od razu wiadomo, że to Aga_Andzia ;-)spadam popracować w kuchni...rozsół w skali 1-5 jak zapytałam wyszedł na 5+ także chyba nie najgorzej;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 19:00
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Muzi super ta twoja kiecka.
Ja już też znalazłam dla siebie na wrześniowe weselicho.
http://allegro.pl/atena-sukienka-oversize-falbanka-motyl-z-paskiem-i3390732031.html
Kiedy masz wesele? Ja 28ego,ale raczej nie wybieramy się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Muzi super ta twoja kiecka.
Ja już też znalazłam dla siebie na wrześniowe weselicho.
http://allegro.pl/atena-sukienka-oversize-falbanka-motyl-z-paskiem-i3390732031.html
kuźwa szukałam przycisku "lubie to" na allegro no ładnie mam zryty beretzbikowa, AGA 30, Ola_czeka, Kfjatus, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
witajcie przepraszam Was tutaj
wszystkie które czekały na wiesci
niestety przyszła @ nie odzywałam sie rano bo dostałam rozstroju żałądka i do pracy nawet nie dotarłam
ale jest ok nie załamałam się teraz robię przerwę od myślenia także przez pare dni muszę zajać sie przygotowywaniem różnych fajnych rzeczy które mnie czekają odezwę sie za pare dni buziaki
miłego wieczoru i poranka
i przyjemnego odpoczynku dla tych które sie wybieraja na urlop
ja swojego juz nie moge sie doczekac! ale jeszcze tylko pare dni
wpadne jeszcze i opowiem coś wiecej :*
:* :*
Shagga_80, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
No i ja jestem
Mauysiu wszystkiego najlepszego dla Leosia
Aga strój mi sie bardzo podoba i sukienki Muzi i Ruci rownież.
My tez mamy weselicho 3 sierpnia, ale niestety nie pójdziemy, bo M jak by wtedy przyjechał to musiałby juz mnie zabrać do DE, a tak jeszcze zostanę i on przyjedzie pózniej
Zbiku prawdziwa z Ciebie mama zastępcza
Schagga czy Ty kiedyś odpoczywasz, mam wrażenie ze chyba tylko jak spisz, chociaż i z tym nie przesadzasz. Jak mroweczka, mała i pracowita.
Witaj Mała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 20:48
Fedra, AGA 30, zbikowa, Kaja, Kfjatus, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyA ja się grzenie przy ogórach!!!
Jeszczę z chilii zrobię bo przez noc muszą w zalewie stać i olał resztę!!
Słoików mi brakło a do piwnicy nie pojdę bo sąsiad bez koszulki grasuje nadal!!!
Ależ mi ta robota nie idzie dziś !!!zbikowa, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
A i miałam jeszcze napisać do Fedry i do innych dziewcząt wybierających sie nad morze. Jak będziecie wybierać sie w stronę np. Międzyzdroi, Kołobrzegu, Pobierowa, Rewala, Niechorza itp. Dajcie znać. Zapraszam na kawke. Mieszkam w miejscowości przez ktora napewno będziecie przejeżdżać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 20:52
Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel