plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej jestem i ja;)
po wizycie super
dzidzia strasznie rozbrykanaskakała i sie obracała ciezko było zmiezyc ,ale jest ok ma wszystko na swoim miejscu
i wyglada jak maly człowieczek już ;)ma prawie 7cm i tyg z usg to 12tyg +3 czyli wszysko sie zgadza
a tu przedtawiam moje dziecie
http://www.iv.pl/images/22115595634212076976.jpg
Kaja, Ilona, Beata, AGA 30, Muska, Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Selena, Rucia, a-koczek, Fedra, kiti, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:prawda. a jak sie zaczyna i mówi "ze coś sie dojrzało" to nie ładnie uciekać nie mówiąc co.
przepraszam nie chciałam zasiać zamętu wybaczciezbikowa, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny mam do Was pytanie ,może Wy bedziecie wiedzieć .chcę sie czegos dowiedzieć... a mianowicie po 2 poronieniu lekarz stwierdził ze muszę zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy i ze jak wyjdzie mi to dodatnie to bede brała zastrzyki z heparyną , i bedzie tak kuracja kosztwoac ok 20 zł na miesiac a jak wyjdzie ze nie mam tego zespołu to ok 300 zł no i zrobiłam te badanka i wyszło ze jest ok wiem tylko ze chodzi tu o jakąs refundację a znów moja kolezanka bierze Fraxiparyne i tez jest drowa i płaci mało za te zastzyki?
Czy clexane a fraxiparyna to to samo i czy Fraxiparynum kupie z refundacją mimo ze nie mam zespołu antfosfolipidowego
z góry dziękuję -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Tak jutro idą do domku!!!
Jest dobrze ale nie rewelacyjnie!!!!
Ale już jak w domku będą to będzie git!!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Jutro podjadę do apteki i popytam się ( płacić 300 zł a np 80 zł) to róznica
Kolezanka też 2 razy miała poronienia ale po badaniach wyszłoi ze jest zdrowa tak samo jak ja ona płaci za zatrzyki z heparyną 1,30 za szt czyli mało ja to wychodzi a mi lekarz powiedział ze tanio bede miec jak wykaże mi wynik dodatki tego zespołu , ale mam ujemny czyli zdrowa i co mam płacic 300 zł ? troche to dziwne
ale ok pójde zapytać sie w aptece o jakies refundacje i dofinansowania ( no chyba ze lekarz ma stare aktualizacje )Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 21:46
-
tak najlepiej zapytaj to w kilku bo u mnie tez z aptekami ró\źnie bywa w jednej jest refyndacja w innej nie ma..
nieraz się porządnie najeżdzę a aptek mam chyba ze 13 i ceny bardzoo rózne
a lekarze często mają nieakutalne i nieprawdziwe info
mam nadzieję że uda Ci sie kupić taniejOliwka 2006